http://cucinatestarossa.blogs.com/photo ... orts_1.jpg

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cestitke na prinovi i da te dobro sluzi!Guitar_thrill wrote:Evo da se pohvalim, zahvaljujuci Guvnoru i mojim roditeljima, koji su mi pozajmili nesto novca, posle neprospavanih noci, napokon mi je pod nogom, vec nekih sat i po![]()
inace u poredjenju sa novim cry baby-jem, ako nekoga interesuje, razlike koje ja cujem su sledece.... matori crybaby ima vise suma, mnogo lepsi bas, i malo vise visokih, ne znam kako bih to rekao, kao da je zvuk "siri", novog crybaby-ja sam jako tesko svirao u bendu sa dve gitare, jer cim ga nagazim nestanem iz mixa, prvoi jer se dosta smanji ton,a drugo jer sve krene da zvuci tanje.....druga velika prednost je, sto mi ovaj stari crybaby mozda vise zvuci kao vox koji sam imao, sto se tice samog nacina na koji radi, ovaj novi cry baby samo nekako zvace, umesto da prica.....ajoj ne znam ja to da objasnim
Vidi, vidiGuitar_thrill wrote:Evo da se pohvalim, zahvaljujuci Guvnoru i mojim roditeljima, koji su mi pozajmili nesto novca
zavisi od toga koliko si ga smarao na pp pre toga, po mojim proracunima euro po poruci (ako ti odgovori na poruku), e sad ja nisam hteo da ga preteram bas, zato sto su i matorci imali nesto novca, da nisu, verovatno bi mi trebalo jos nedelju-dvenebojsak wrote:Vidi, vidiGuitar_thrill wrote:Evo da se pohvalim, zahvaljujuci Guvnoru i mojim roditeljima, koji su mi pozajmili nesto novca![]()
Startovaću i ja Guv'nora za neku kintu, ako je tako široke ruke. Je l nije tajna do kog iznosa može da se ide?
hvala, trebace mi za MelenceVaske023 wrote: Cestitke na prinovi i da te dobro sluzi!!
Nista bespovratna pomoc, eee, surovo kapitalisticko vreme, i obicaji...mojim roditeljima, koji su mi pozajmili nesto novca
nema vise toga, verovatno zato sto mi je ovo peti wah, da sam pitao za fuzz ili uni-vibe, mozda bi me i podrzalisinisake wrote:Cestitke!![]()
Nista bespovratna pomoc, eee, surovo kapitalisticko vreme, i obicaji...mojim roditeljima, koji su mi pozajmili nesto novca
Ljuba ili ja?sinisake wrote:Pa, dobro, vratices... kad se zaposlis...
..a shta bi tek bilo da kupujesh CustomShop Relic Fendera od 2.5k eura..Guitar_thrill wrote:sinisake wrote:.. i da sam budala sto prodajem onaj novi, lepi
Izvinjavam se, cemu ovo sluzi realno?merk wrote: guitar head pillow 10 eura
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests