Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Imate
lep izbor

I vizuelno i pod rukommislim_stvarno wrote:lep izbor![]()

gitara je fenomenalna!
kako se zove model i koliko kosta?
Evo i ja kao novi clan da kazem sta imam. Nekada sam se "palio" na pedale, procesore , stereo . . .
Danas, kada sam se posle 10 godina nepipanja gitare opet vratio muzici imam samo Fendera iz 84 god, Roland cube 60, FS5 Boss footswitch, Hercules stalak, Neutrik kablove i trzalicu. Nista mi vise ne treba.Zvucim i sviram bolje nego ikada. Doduse, gitara mi je do jaja mada neki ne cene taj model. Ovaj na youtube-u je apsolutno isti kao moj i zvuci savrseno.
http://www.youtube.com/watch?v=RnlSSy7f9lg
Nemam nista protiv pedala i tako to ali, kada covek malo sazri kao osoba neminovno ce sazreti i kao muzicar tako da vam zavidim sa jedne strane sto ste mladi, puni ideja i etuzijazma. Samo napred, kupujte, skupljajte i uzivajte. Jednog dana vam nista od svega toga nece trebati. Bicete srecni, kao ja sada samo da uzmete gitaru u ruke i uzivate u njenom zvuku onako na prazno, bez icega.
Danas, kada sam se posle 10 godina nepipanja gitare opet vratio muzici imam samo Fendera iz 84 god, Roland cube 60, FS5 Boss footswitch, Hercules stalak, Neutrik kablove i trzalicu. Nista mi vise ne treba.Zvucim i sviram bolje nego ikada. Doduse, gitara mi je do jaja mada neki ne cene taj model. Ovaj na youtube-u je apsolutno isti kao moj i zvuci savrseno.
http://www.youtube.com/watch?v=RnlSSy7f9lg
Nemam nista protiv pedala i tako to ali, kada covek malo sazri kao osoba neminovno ce sazreti i kao muzicar tako da vam zavidim sa jedne strane sto ste mladi, puni ideja i etuzijazma. Samo napred, kupujte, skupljajte i uzivajte. Jednog dana vam nista od svega toga nece trebati. Bicete srecni, kao ja sada samo da uzmete gitaru u ruke i uzivate u njenom zvuku onako na prazno, bez icega.
Misliš?
Aj javljam se kad napunim 50.
Aj javljam se kad napunim 50.
Iskreno, gitara je srednje klase i samim tim nije nista spektakularno, ali se moram sloziti da prelijepo izgleda, sto me je prvo privuklo, a drugo je svirljivost vrata, a plus je gitara perfektno setapovana, niska akcija zica, ma samo da sviraš po cijeli dan nikako ti ne moze dosaditivasko wrote:
gitara je fenomenalna!
kako se zove model i koliko kosta?
Imam je dan i nisam još formirao mišljenje o njoj, vidjecemo na probi kad otpanjim pojačalo kako zvuči, sad za sad sam zadovoljan, htio sam žešću gitaru, normalnog oblika, da vrat pristojno leži u ruci, i zvuk da bude zadovoljavajući, mislim da sam to i dobio, a vrijeme će pokazati svoje. Isprva sam htio ZW LP Epi., ali ga nema nigdje, i probao sam drugi ZW model, ali nisam bio zadovoljan, da ne serem gitara je skroz ok, ali ja sam trazio nesto malo univerzalnije, a i bilo mi se teško rastati od 600 evra, ovako sam kupio ovu za 350, prodaću LTD-a za 200 i još ću dobiti nekih para od stipendije i sve to uložiti u opremu i mislim da je to puno bolje rješenje s obzirom da imam jednu dobru gitaru (Fender-a) za R'N'R i ovu solidnu za HC... Ako se neko odluči za kupovinu ove gitare, neka me cimne na pp napravicu snimak preko line 6 POD-a i UX2, pa mislim da cete moci solidno čuti kako zvuči, a ima i po YT dosta finih snimaka iste
Last edited by Strat08 on 08 Dec 2010, 21:54, edited 1 time in total.
"Ukrao" mi je ispred nosa, i sad se pokajaorosoneri wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Epiphone ... ter_id=355
ali mnogo je zacepio, bar mi se tako cini.
Naime, bila je u BG-u u Music Trade-u samo par dana prije nego sto cu ja doci da je probam i kad sam dosao kazu otisla prije dva dana
Pa model sa pasivnim je 60.000 (to znam), ovaj sa aktivnim kaze da je nov 80 i kusur, ja stvarno ne znam tačno koliko je....
aaaaa,jedina mana kod epija je to sto nema lep klin,emg,dosta high output pasivnih magneta ima lepsi klin tako da ako koristis clean i nije bilo najbolje resenje .
i ja sam u music tradeu prije oko 2 sedmice trazio ZW za druga i rekli mi otisla juce
a u ponedeljak bio u mitrosu trazio za tog istog druga ima li jackson DK2M i nije bilo, i svidi mi se ovaj ibanez rgr 465 i uslikam da mu je pokazem,
i ti postavis sliku svoje nove tambure, i sve kontam kako mi je poznata, kad ono evo je iza tvoja gitara

a u ponedeljak bio u mitrosu trazio za tog istog druga ima li jackson DK2M i nije bilo, i svidi mi se ovaj ibanez rgr 465 i uslikam da mu je pokazem,
i ti postavis sliku svoje nove tambure, i sve kontam kako mi je poznata, kad ono evo je iza tvoja gitara

koliko vec dugo sam ovde,a nista nisam prilozio od opreme
pa posto je na danasnji dan ubijen jedan od najvecih bogova metal muzike ovo na neki nacin moze da se kaze da posvecujem njemu.

Dean dime-o-flage,rocktron zombie,digitech death metal(od juce ponovo u borbenim redovima
) nadam se da uskoro stize peavey bandit,i mxr dd-11 

Dean dime-o-flage,rocktron zombie,digitech death metal(od juce ponovo u borbenim redovima
Last edited by Born_Dead on 08 Dec 2010, 22:35, edited 1 time in total.
- mislim_stvarno
Kako je sexy ovaj ibanez, maple-u mnogo lepo legne crveni finish (a svidja mi se i sto su maznuli foru za neck magnet sa js2400)
(kao plavusi crveno
)

(kao plavusi crveno

neki limited edition ibanez, na fazon rg 565 iz 80-ih, i jos ima D-activator + Air Norton... oko 600 evrica, a ovaj moj drug trazi djitru sa maple vratom i floydom, i ja mu nadjem ovo kaze ne svidja mu se crvena boja... pa ubij se 
Vidis, to nisam znao, zadovoljan sam klinom na ovom Ibanezu...Born_Dead wrote:aaaaa,jedina mana kod epija je to sto nema lep klin,emg,dosta high output pasivnih magneta ima lepsi klin tako da ako koristis clean i nije bilo najbolje resenje .
Nuto, jeba maaaajkuSolomon wrote:i ja sam u music tradeu prije oko 2 sedmice trazio ZW za druga i rekli mi otisla juce![]()
i ti postavis sliku svoje nove tambure, i sve kontam kako mi je poznata, kad ono evo je iza tvoja gitara![]()
I drugaru koji je bio sa mnom se svidio "crvendać", meni nije nešto ekstremno, pogotovo posle cijene kad sam vidio
Svaka cast,nek te sluzi 1000godina,jesi novu kupio,i gde ?Born_Dead wrote:koliko vec dugo sam ovde,a nista nisam prilozio od opremepa posto je na danasnji dan ubijen jedan od najvecih bogova metal muzike ovo na neki nacin moze da se kaze da posvecujem njemu.
Dean dime-o-flage,rocktron zombie,digitech death metal(od juce ponovo u borbenim redovima) nadam se da uskoro stize peavey bandit,i mxr dd-11