Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
I vizuelno i pod rukommislim_stvarno wrote:lep izbor![]()
Iskreno, gitara je srednje klase i samim tim nije nista spektakularno, ali se moram sloziti da prelijepo izgleda, sto me je prvo privuklo, a drugo je svirljivost vrata, a plus je gitara perfektno setapovana, niska akcija zica, ma samo da sviraš po cijeli dan nikako ti ne moze dosaditivasko wrote:
gitara je fenomenalna!
kako se zove model i koliko kosta?
"Ukrao" mi je ispred nosa, i sad se pokajaorosoneri wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Epiphone ... ter_id=355
ali mnogo je zacepio, bar mi se tako cini.
Vidis, to nisam znao, zadovoljan sam klinom na ovom Ibanezu...Born_Dead wrote:aaaaa,jedina mana kod epija je to sto nema lep klin,emg,dosta high output pasivnih magneta ima lepsi klin tako da ako koristis clean i nije bilo najbolje resenje .
Nuto, jeba maaaajkuSolomon wrote:i ja sam u music tradeu prije oko 2 sedmice trazio ZW za druga i rekli mi otisla juce![]()
a u ponedeljak bio u mitrosu trazio za tog istog druga ima li jackson DK2M i nije bilo, i svidi mi se ovaj ibanez rgr 465 i uslikam da mu je pokazem,
i ti postavis sliku svoje nove tambure, i sve kontam kako mi je poznata, kad ono evo je iza tvoja gitara![]()
Svaka cast,nek te sluzi 1000godina,jesi novu kupio,i gde ?Born_Dead wrote:koliko vec dugo sam ovde,a nista nisam prilozio od opremepa posto je na danasnji dan ubijen jedan od najvecih bogova metal muzike ovo na neki nacin moze da se kaze da posvecujem njemu.
Dean dime-o-flage,rocktron zombie,digitech death metal(od juce ponovo u borbenim redovima) nadam se da uskoro stize peavey bandit,i mxr dd-11
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest