Nisko udarašFunkomat wrote:Samo markeri u obliku meseca fale.
Teletina
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Teletina
evo i danas se malo radilo

kao sto se vidi rupa za neck magnet je malo veca i cetvrtasta, to nije bilo planirano, nego mi je kad sam frezao rupu, glodalo zakacilo i urnisalo sablon i drvo, pa sam ovako pofrezao rupu, posto ide maska preko nije ni bitno, ali sad za sledecu gitaru moram da ponovo pravim sablon za neck magnet. ali nesto sam i naucio, sa frezom samo lagano.
sad jos da uradim masku pa da pofrezam rupu za potove i prekidac i ide lakiranje, ove slie su samo sa jednim slojem selaka koji cu koristiti kao filer, nadam se da ce uspeti

kao sto se vidi rupa za neck magnet je malo veca i cetvrtasta, to nije bilo planirano, nego mi je kad sam frezao rupu, glodalo zakacilo i urnisalo sablon i drvo, pa sam ovako pofrezao rupu, posto ide maska preko nije ni bitno, ali sad za sledecu gitaru moram da ponovo pravim sablon za neck magnet. ali nesto sam i naucio, sa frezom samo lagano.
sad jos da uradim masku pa da pofrezam rupu za potove i prekidac i ide lakiranje, ove slie su samo sa jednim slojem selaka koji cu koristiti kao filer, nadam se da ce uspeti
Koji bezobrazluk od drveta!

Super ti ova teletinamajtimika wrote:evo i danas se malo radilo
@ guvnor valja a, uzeo sam parce i ostalo je za jos jednu koja ce da ide dosn baba slim-u, ali ce njegova da bude thinline, od dole ce da bude isto ovakvo parce a od gore cu od dela sto mi je ostao da uradim book mached top, ima da bude uh uh uh
Ovako drvo da zatvoriš plastikom 
naravno
pa nece bas sve biti zatvoreno, a i stvarno mi je nekako klot telekaster bez maske
pa nece bas sve biti zatvoreno, a i stvarno mi je nekako klot telekaster bez maske
Baš sad gledam u katalogu tele custom crni bez plastike sa magnetom u bridzu,nek nemamajtimika wrote:naravno![]()
![]()
dobro brate kad tebi budem radio ide bez maske, dogovoreno

Dogovorenomajtimika wrote:dobro brate kad tebi budem radio ide bez maske, dogovoreno![]()
![]()
- Guitar_thrill
- MF veteran
evo da nema promaje u toj maloj vecoj rupi u necku 

Lepo izgleda ovaj Telac, kako si zadovoljan tim mostom? Da li je to onaj sa GF-a? Kako ti se čini zvuk na suvo?
zvuk na suvo je odlican, glasan i definisan i mislim da ce biti odlicno kad se sve to skocka.
bridge nije sa GF-a neko sam ga dobio u zameni sa pricaom da je all parts, medjutim nesvidja mi se, valjci su ok ali posto zica prelazi asimetricno sa strane valjka, sraf koji je na toj strani je cvrst, dok se drugi srafovi koji su na kontra strani konstantno odvrcu od vibracija i pocnu da zvece, videcu kako to da resim. ako nista leti napolje
bridge nije sa GF-a neko sam ga dobio u zameni sa pricaom da je all parts, medjutim nesvidja mi se, valjci su ok ali posto zica prelazi asimetricno sa strane valjka, sraf koji je na toj strani je cvrst, dok se drugi srafovi koji su na kontra strani konstantno odvrcu od vibracija i pocnu da zvece, videcu kako to da resim. ako nista leti napolje