šta ti je, što si se odjendom napalioMUzzY wrote:
Rodicu pare dogodine...
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tyler durden
- MF veteran
Re: Oprema Koju Nemate
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
http://www.kupujemprodajem.com/marsahll ... _id=825378sinisake wrote: I JCM 800.
Ne znam shta i kako, ali kad si vec za taj JCM800, pogledaj ovo
Meni je ok taj marshal sound ali nekako mislim da moze i sa drugim pojacalima da se proizvede dovoljno dobar sound...Eto nadji preamp neki za tvoj pivi koji simulira marshall taj i voila.
He, he, a salim se ja malo (™). Bas sam celu poslednju probu ocvirao na drajv kanalu Pivija (PRE na jacini od 4-6, POST 7-8), i fino se pokazalo... Opet sam skonta' da mi od drajv pedala zapravo i ne treba nista osim TS-a (mozda dva TS-a, sa razlicitim podesavanjima, kao sto je i Joey Sartiani to resio), da mu ga malo (do)da po masti i definiciji/izlasku srednjih.
E, sade, ima tu nekih problema.
Drajv kanal nije dovoljno glasan, ponekad, ako ne otpanjim PRE, a kad otpanjim PRE, javlja se prejak drajv, koji mi smeta u nekim numerama (odnosno njihovijem delovima), a i lepse zvuci klin na klin kanalu, nekako
... Daklem, foot switch je obavezan, odnosno klin kanal - drajv kanal koNbinacija. Npr, klin kanal veci deo pesme, zgaz na foot switch i TS za solo. Malo cu morati da vedzbam to, dok ne nabavim superoperatera, da regulise prebachivanja.

On topic, jos jedna 'vakva:

E, sade, ima tu nekih problema.

Samo zbog finishatyler durden wrote:šta ti je, što si se odjendom napalioMUzzY wrote:
Rodicu pare dogodine...:p
Tvoja je sigurna, ne brini
Znam tacno o cemu pricassinisake wrote:Npr, klin kanal veci deo pesme, zgaz na foot switch i TS za solo. Malo cu morati da vedzbam to, dok ne nabavim superoperatera, da regulise prebachivanja.![]()
Kako krece solo prebacis na drajv, krenes da slajdujes po debeloj e zici, onda pedalina i pljevaj! Ako skontas da je smorilo ljude, samo slajd na drugu stranu i bog da te vidi
On topic:
Je l' stvarno ovaj ts808 najbolji drajv? Da je najskuplji, to znamsinisake wrote:

Kako je lijepa
Najbolji da, svako ko nema ts808 nije gitaros po definiciji...
ali ne bilo koji vec samo onaj hand wired dolazi u obzir!Rax13 wrote:Najbolji da, svako ko nema ts808 nije gitaros po definiciji...
Šta čovjek sve mora kupiti da bi bio gitarošRax13 wrote:Najbolji da, svako ko nema ts808 nije gitaros po definiciji...
ko ne koristi ribokove sličuge, taj nije pravi hokejaš!
Ko je razumio - shvatićeDuane wrote:ko ne koristi ribokove sličuge, taj nije pravi hokejaš!
Ja bi' volio da probam taj cuveni TS, ako bi neko pozajmio na par dana bio bi' mu zahvalan
- johnny_b_good
I mene bas zanima sta je to? (Zarulja 
- Haralampije
od .022uf i .033uf.Ufffffffff
-
nenadnenad
samo da nije tako rebrasto tigrast
E jbga,ja se napalio na sustain,kad ono izgleda koristi neku pedalunenadnenad wrote:
![]()
samo da nije tako rebrasto tigrast