A, matori, snimicu ljuCki jedared to pojacalo, pa ces reci ''a kako dobar sound'', a neces ni znati da je Pivi. Samo cekaj...za razliku od Classic 30 i slicnih gluposti

I duplo veci zvuk imas.Definitivno 2x12 100wsa 2 zvucnika si duplo veci baja

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A, matori, snimicu ljuCki jedared to pojacalo, pa ces reci ''a kako dobar sound'', a neces ni znati da je Pivi. Samo cekaj...za razliku od Classic 30 i slicnih gluposti
I duplo veci zvuk imas.Definitivno 2x12 100wsa 2 zvucnika si duplo veci baja
Nekome je pojačalo od 600 evra prestiž, a nekome glupost, a nekome je i tranzić od 300 evra prestiž, a nekome glupost. Neko skuplja za to pojačalo i po godinu dana, a nekome je to, ipak, glupost, nismo svi istih materijalnih mogućnosti, i naravno da bi svi volili da imamo opremu od 2k dolara, ali usled nedostatka istih te "Classic 30 i slične gluposti" su neki nivo koji se može ispratiti.Dersu Uzala wrote:Za razliku od Classic 30 i slicnih gluposti
Naravno da ne, to nisam ni rekao, niti sam išao na tu kartu. Ne bi trebalo ni izlijetati sa stavom to su sve gluposti, jer stoji da to nisu visokobudzetne inveticije, pa samim tim "kol'ko para - toliko muzike", poenta je da koliko god to bile gluposti, ja za bolje para nemam i da imam razmislio bi koliko sam spreman da dam 1.500 - 2000 evra na pojačalo, meni Pivi radi posao, stvarno ne vidim što ga ljudi toliko ne cijene, razumijem ja da ima boljih, ali to bolje i košta više.MUzzY wrote:Stoji. Da li onda znaci da treba pricati kako je taj neki tranzistorac ustvari esktra pojacalo? Da ne ispadne da smo mi ovde neki hejteri koji su puni para i na sve gledaju s'visine? (ja prvi nemam 2k za amp koji ja hocu)
Za 600e ima mnooogo boljih pojacala od Peavey Classic-a, nije to malo para. A ne cene ga jer "friends don't let friends buy Peavey", to bar kazu ovi preko bare, koji su ipak spoiled by choice za te pare...Strat08 wrote:Naravno da ne, to nisam ni rekao, niti sam išao na tu kartu. Ne bi trebalo ni izlijetati sa stavom to su sve gluposti, jer stoji da to nisu visokobudzetne inveticije, pa samim tim "kol'ko para - toliko muzike", poenta je da koliko god to bile gluposti, ja za bolje para nemam i da imam razmislio bi koliko sam spreman da dam 1.500 - 2000 evra na pojačalo, meni Pivi radi posao, stvarno ne vidim što ga ljudi toliko ne cijene, razumijem ja da ima boljih, ali to bolje i košta više.MUzzY wrote:Stoji. Da li onda znaci da treba pricati kako je taj neki tranzistorac ustvari esktra pojacalo? Da ne ispadne da smo mi ovde neki hejteri koji su puni para i na sve gledaju s'visine? (ja prvi nemam 2k za amp koji ja hocu)
Definicija "radi posao" je ... jako siroka. Nadam se da me razumes? (ne pokusavam da flejmujem itd.)Strat08 wrote:Naravno da ne, to nisam ni rekao, niti sam išao na tu kartu. Ne bi trebalo ni izlijetati sa stavom to su sve gluposti, jer stoji da to nisu visokobudzetne inveticije, pa samim tim "kol'ko para - toliko muzike", poenta je da koliko god to bile gluposti, ja za bolje para nemam i da imam razmislio bi koliko sam spreman da dam 1.500 - 2000 evra na pojačalo, meni Pivi radi posao, stvarno ne vidim što ga ljudi toliko ne cijene, razumijem ja da ima boljih, ali to bolje i košta više.MUzzY wrote:Stoji. Da li onda znaci da treba pricati kako je taj neki tranzistorac ustvari esktra pojacalo? Da ne ispadne da smo mi ovde neki hejteri koji su puni para i na sve gledaju s'visine? (ja prvi nemam 2k za amp koji ja hocu)
MUzzY wrote:Al' cek bre, taj lonestar ima mnogo basa... kako sad ubiti tu sterilnost?![]()
Hm, maybe baby. Mada sam davno prestao da se interesujem za nova pojacala tog ranga, pogotovu kad ima ljudi koji za iste pare prave mnogo bolje. Koliko sam skapirao vecina Pecinih aNpova je sub-600, a on radi taj Vox/Ole Fender vibe. A opet i Tasa za slicne noFce moze da napravi nesto modernije. As I said, ima boljesinisake wrote:Ima, Dr, ali polovnih. Ova ostala, a da valjaju, u tom cenovnom rangu, imaju, uglavnom, manje vati...
dweezil wrote:Al vecina ljudi ovde prica o zvuku i svemu a sviraju gajbi na Guitar Rig ili Line 6 guitar to comp interfejse.
Jeeeeeeej, aj vin!sinisake wrote:Dobro, pobediJo si - priznajem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest