dweezil wrote:jbt @Dersu zivis odavno u USA, posecujes redovno sve NAMM-ove, sajmove i slicne manifestacije, probao si sve zivo pod kapom nebeskom i opet se drzis Mese ko pijan plota.
a sto se tice pristojnog lampasha za oko 6 glava, evo nek mi nadje neko bilo gde i u oglasima neki moderan lampash za tu cijenu a da na njemu ne pise Peavey. Ja prvi se palim na Fender zvuk i sve i za tu lovu bi verovatno ispazario polovnog Super Reverba ili Twina, ali ne vole svi taj zvuk. Ok @Greenthumbe moze i da se naruci neko custom pojachalo ali i sam znas da je to posle mnogo teze zavaljati za IKAKVE pare ako se resis da prodajes. Evo sad da iam kinte i da jurim lampasa uzeo bi opet Classica ili Valve Kinga bez blama, to su odlicna i veoma potcenjena pojachala. U krajnjem slucaju ako juris neki custom zvuk izvadis mu pcb i ubacis neki svoj turretboard sa delovima, sklopis ono sto sam zelis, vec imas trafoe, kutiju, zvucnik i lampe.Al vecina ljudi ovde prica o zvuku i svemu a sviraju gajbi na Guitar Rig ili Line 6 guitar to comp interfejse. Evo svako ko je gajbi imao Peavey-a zna o cemu pricam. Ili recimo Crate-a.
Sa ovim se slažem,u potpunosti.
DrGreenthumb wrote:
Za 600e ima mnooogo boljih pojacala od Peavey Classic-a, nije to malo para. A ne cene ga jer "friends don't let friends buy Peavey", to bar kazu ovi preko bare, koji su ipak spoiled by choice za te pare...
Ja sam rekao 600, jer toliko košta novo, i upravo je sinisake razumio o čemu sam govorio, kad sam rekao tu cijenu, ja sam ga platio 400, polovnog. Mi smo nažalost sa druge strane bare
MUzzY wrote:
Definicija "radi posao" je ... jako siroka. Nadam se da me razumes? (ne pokusavam da flejmujem itd.)
Naravno da jeste, sviram hard rok i hard kor na njemu, u kombinaciji sa pedalama, jer nema "krljačku" distorziju za HC.
MUzzY wrote:Ja mislim da nije, itd.

I nije moje misljenje da je Peavey za neozbiljne muzicare. Smatram da ima bolje.
Argumentuj mi zasto je Pivi za neozbiljne muzičare, zanima me, ako nije problem. Zato što ima bolje od Pivija, ja sam neozbiljan muzičar?
Nego da te pitam, jesi li svirao na Piviju? Kad se toliko oštro buniš protiv njega, vjerujem da si ga dobro "izgustirao"?
Zanima me još, ako nije problem, koju gitaru imaš kući?
Ja i dalje tvrdim da Pivi nije toliko loše koliko jedna strana misli.