Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dersu Uzala

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Dersu Uzala » 20 Dec 2010, 01:41

Da. Na dve tri pesme. Ne koriste oni fuzz od 1973-4. Sem kad moraju uzivo da sviraju stare hitove. A ni tad. Odakle vama sve ove informacije, da bog sacuva.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 20 Dec 2010, 02:18

Dersu Uzala wrote:Da. Na dve tri pesme. Ne koriste oni fuzz od 1973-4. Sem kad moraju uzivo da sviraju stare hitove. A ni tad. Odakle vama sve ove informacije, da bog sacuva.
A realno, bodu se u razglas :D

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 20 Dec 2010, 02:29

dweezil wrote:jbt @Dersu zivis odavno u USA, posecujes redovno sve NAMM-ove, sajmove i slicne manifestacije, probao si sve zivo pod kapom nebeskom i opet se drzis Mese ko pijan plota. :bambi:

a sto se tice pristojnog lampasha za oko 6 glava, evo nek mi nadje neko bilo gde i u oglasima neki moderan lampash za tu cijenu a da na njemu ne pise Peavey. Ja prvi se palim na Fender zvuk i sve i za tu lovu bi verovatno ispazario polovnog Super Reverba ili Twina, ali ne vole svi taj zvuk. Ok @Greenthumbe moze i da se naruci neko custom pojachalo ali i sam znas da je to posle mnogo teze zavaljati za IKAKVE pare ako se resis da prodajes. Evo sad da iam kinte i da jurim lampasa uzeo bi opet Classica ili Valve Kinga bez blama, to su odlicna i veoma potcenjena pojachala. U krajnjem slucaju ako juris neki custom zvuk izvadis mu pcb i ubacis neki svoj turretboard sa delovima, sklopis ono sto sam zelis, vec imas trafoe, kutiju, zvucnik i lampe.Al vecina ljudi ovde prica o zvuku i svemu a sviraju gajbi na Guitar Rig ili Line 6 guitar to comp interfejse. Evo svako ko je gajbi imao Peavey-a zna o cemu pricam. Ili recimo Crate-a.

Pa upravo zbog tzoga. Probao je i prošao sve, i drži se najboljeg ;) :metal: :metal: :metal:

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 20 Dec 2010, 02:30

MUzzY wrote:Doduse skoro mi je u stomak gruvao dual rec pa mi se sad Messa u glavi :mrgreen:

Nema na čemu :D :metal: :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Dec 2010, 15:15

Dersu Uzala wrote:Da. Na dve tri pesme. Ne koriste oni fuzz od 1973-4. Sem kad moraju uzivo da sviraju stare hitove. A ni tad. Odakle vama sve ove informacije, da bog sacuva.
alo care, wtf?

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Dec 2010, 20:57

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/930 ... %2A%2A%2A/

Zapravo, ovo je za nepostojeću cross temu, "Oprema koju još nemate a kopaćete nogama i rukama da je uskoro imate". Ovih dana sam baš uzeo neplanirano neke parice, malo me zveknuo gasić™, pa malo gledam ovo (dok još nije bilo kao na rasprodaji), pa kažem sebi da sam budala i nezasit i da treba da batalim, pa onda kao batalim, pa onda posle par dana opet gasić™, pa gledim li gledim... danas imao pojačani napad, cimnuo Voju iz Mitrosa, kaže da sad valjda nemaju, al trebalo bi ubrzo da stigne, pa popust za keš vo no... dođem gajbi, žena donela nekoliko telefona s faksa, menjali korporativnu mrežu pa usput za sitne pare od Telenora dobili i telefončiće. Eksplozija gasa. Mhmmm, ovaj mogu da zatopim za 10, ovaj za 15 soma, koji će mi novi telefon, stari radi a telefoni su sranje ionako.

Sednem za konp, a ovaj zlotvor iz Sombora okačio link na fejs.

Ne znam da li treba verovati znacima pored puta. Ovo su znaci, je l da? Recite mi da jesu :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Dec 2010, 21:22

nebojsak wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/930 ... %2A%2A%2A/

Zapravo, ovo je za nepostojeću cross temu, "Oprema koju još nemate a kopaćete nogama i rukama da je uskoro imate". Ovih dana sam baš uzeo neplanirano neke parice, malo me zveknuo gasić™, pa malo gledam ovo (dok još nije bilo kao na rasprodaji), pa kažem sebi da sam budala i nezasit i da treba da batalim, pa onda kao batalim, pa onda posle par dana opet gasić™, pa gledim li gledim... danas imao pojačani napad, cimnuo Voju iz Mitrosa, kaže da sad valjda nemaju, al trebalo bi ubrzo da stigne, pa popust za keš vo no... dođem gajbi, žena donela nekoliko telefona s faksa, menjali korporativnu mrežu pa usput za sitne pare od Telenora dobili i telefončiće. Eksplozija gasa. Mhmmm, ovaj mogu da zatopim za 10, ovaj za 15 soma, koji će mi novi telefon, stari radi a telefoni su sranje ionako.

Ne znam da li treba verovati znacima pored puta. Ovo su znaci, je l da? Recite mi da jesu :)
KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Posle prodaj meni kad te smori :mrgreen: :ziveli:

sl0e

Post by sl0e » 22 Dec 2010, 21:47

E, jel ti rekao Voja kada od prilike dobijaju? Sibni na PP ako nije frks? :hide:

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Dec 2010, 21:48

Posle NG. Sad valjda ima samo onaj sa rosewoodom, od 38 soma, koliko se sećam. Al sutra ću da svrnem tamo direkt posle šljake, da utvrdim sve na licu mesta :bounce:

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Dec 2010, 22:25

nemanjavelimirovic wrote: KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Posle prodaj meni kad te smori :mrgreen: :ziveli:
Ih, ti imaš 15, ja još ni jednog :mrgreen:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 22 Dec 2010, 22:53

Nebojsak, skoro sam siguran da tog telca imaju u radnji u Nišu. I super je gitara. E sad mož da čekaš do godine, a mož i da pozoveš Niš pa da vidiš, sigurno mož da stigne za edan dan. :ziveli:

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Dec 2010, 22:54

Opa, fala na obaveštenju :ziveli: sutra okrećem ranom zorom :)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Dec 2010, 22:55

Nebojsha urotili se protiv tebe, svi redom!

Mesa boogie.

Strat08

Post by Strat08 » 22 Dec 2010, 22:56

nebojsak wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/930 ... %2A%2A%2A/

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, plače mi se :cry: :cry: :cry:

28.000!!!! Ako ode LTD kupicu ga pa makar nem'o hljeba jesti :mrgreen:

Voja je car, da ne bi njega, ne bih danas svirao 50's strata i oduševljavao se iznova i iznova koliko je dobra gitara :) Ponajviše ga gotivim, mada mi je i Bane legenda :)

Taman sam htio od para koje ce doci kad ode LTD da uzmem ozvučenu akustaru, ali ovo, ne mogu da vjerujem i dalje, 28.000! :shock:

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Dec 2010, 22:58

Cortex wrote:Mesa boogie.
Spustio si mi pritisak na pola u ovom trenutku, što je dobro :kokice:

Dakle, brass sedla na tele bridge :bounce: :180/120:

Post Reply