Koliko para smo bacali na pedale gitare pojacala i sl...ovo je 30evra...nije strashno a opet kad ogluvish onda ti ne treba oprema, no slusni aparat...nebojsak wrote:Nije ti to loša investicija uopće. Mislim da bih mogao to da razmotrim.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koliko para smo bacali na pedale gitare pojacala i sl...ovo je 30evra...nije strashno a opet kad ogluvish onda ti ne treba oprema, no slusni aparat...nebojsak wrote:Nije ti to loša investicija uopće. Mislim da bih mogao to da razmotrim.
tyler durden wrote:30 evra?? Pobogu, pa to ima da se uzme za po 100 do 500 dinara, u svim ovim uradi sam radnjama, sa alatom i slično. Protiv buke. Ima i u odsecima sa streljačkom opremom. A ima ih i u radnjama sa moto opremom. Ja to koristim već godinama.
Imamo, daleko bilo. S tim što ja nisam u fazonu da pričam "e, nemoj to, ovo ti je bolje i jeftinije", a da nešto nisam probao. Pošto ne znam da li je stvarno tako kao što kažem dok ne probam oba, je l tegroove wrote:Po tom kriterijumu ni ti ni ja nemamo pravo ni na misljenje niti na diskusiju jer nismo probali sve te vrste cepova.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest