Cortex wrote:Nebojsha urotili se protiv tebe, svi redom!
Mesa boogie.

Džabe, it's done, pečen si...nebojsak wrote:Spustio si mi pritisak na pola u ovom trenutku, što je dobro

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cortex wrote:Nebojsha urotili se protiv tebe, svi redom!
Mesa boogie.
Džabe, it's done, pečen si...nebojsak wrote:Spustio si mi pritisak na pola u ovom trenutku, što je dobro
Jok ti siBaba Slim wrote: Džabe, it's done, pečen si...
Cortex wrote: Mesa boogie.
Odlično, tim bolje. I, sad više nisi pečen, nego reš™...nebojsak wrote:Khm, sad pogledao detaljnije, ovaj već ima brass saddles.
Bezveze... Za ove pare se moze fino kupiti Bos-ov EQ i zdravo, ako je već štimer shit... Hvala za infocccira wrote:@Strat08: probao... stimer prilicno beskoristan, dok sam eq i nije toliko los. Kvalitet izrade pedale mi nije delovao previse obecavajuce
Meni je bio malo cudan, ne secam se tacno sta, dal je bio uzan fret il' deb'o profil, il' mali radius, il' kombinacija ova tri, al' nesto mi nije bilo po volji. Mat je bio plus.Stanko wrote:Sta fali tom vratu? Osim sto je mat, meni se ne svidja osecaj pod rukom jedino![]()
Odmeri onaj epi korina explorer, meni je on po svemu udobnijimislim_stvarno wrote:Meni je bio malo cudan, ne secam se tacno sta, dal je bio uzan fret il' deb'o profil, il' mali radius, il' kombinacija ova tri, al' nesto mi nije bilo po volji. Mat je bio plus.Stanko wrote:Sta fali tom vratu? Osim sto je mat, meni se ne svidja osecaj pod rukom jedino![]()
Jbg, 5 godina sviram tanke siroke vratove velikog radiusa, jacksoni i jebanezi, moraju ostati posledice
... Plan mi je da probam ovih dana jos jednom, da vidim dal' se nesto promenilo...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests