Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
Cestitke, lepa je boja... 

- sirac-šunka
- vragolan
E kortekshe, kortekshe...
Pa dobro, od nečeg mora da se živi, ako oćeš mogu da ti sredim za ansambl:

Verovatno da će pre prihvatiti momka sa crvenim Parkerom zbog šarolikosti.

Pa dobro, od nečeg mora da se živi, ako oćeš mogu da ti sredim za ansambl:

Verovatno da će pre prihvatiti momka sa crvenim Parkerom zbog šarolikosti.

- Hotstepper

da uzhivash dugo u njoj..
jedan od mojih omiljenih gitarosha svira "slichno" chudo...
http://www.youtube.com/watch?v=Su2G3id04N8
Last edited by Hotstepper on 25 Dec 2010, 14:45, edited 1 time in total.
Kao sto Cortex vec napisa, he made me an offer I couldn't refuse 
... pa pozajmih novce i sada je ovo deo opreme koju imam:

@Cortex:

... pa pozajmih novce i sada je ovo deo opreme koju imam:

@Cortex:

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
modifikovani behringer tube overdrive (tube screamer kopija).
Aleksandar od koga sam kupi moj bassman mi je modifikovao jednu jeftinu pedalu koju sam kupio za 500dinara...na neki fazon fultone full drajva ili recimo neki jako hot tube screamer mod...
Snimljeno je na bassman simulaciji iz gitar riga (snimio sam bio i na bassmenu mom, ali je klipovalo pa me mrzelo ponovo da nameshtam sve
) Naravno na pojacalima jos konkretnije zvuchi, a ni ovako nije uopshte loshe po meni, shtavishe ja sam jako jako jako zadovoljan.
Shta vi kazete?
Prvi deo je sa drajvom na 0, drugi deo je na sredini (foo fighters - my hero) i treci deo je full tj do kraja drajv (radiohead - bodysnatchers)
Aleksandar od koga sam kupi moj bassman mi je modifikovao jednu jeftinu pedalu koju sam kupio za 500dinara...na neki fazon fultone full drajva ili recimo neki jako hot tube screamer mod...
Snimljeno je na bassman simulaciji iz gitar riga (snimio sam bio i na bassmenu mom, ali je klipovalo pa me mrzelo ponovo da nameshtam sve

Shta vi kazete?

Prvi deo je sa drajvom na 0, drugi deo je na sredini (foo fighters - my hero) i treci deo je full tj do kraja drajv (radiohead - bodysnatchers)
nemanjavelimirovic wrote:modifikovani behringer tube overdrive (tube screamer kopija).
behringer modifikovao ? ? ?

jedino sto se moze na njemu promjeniti su ovi kondenzatori

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa to je verovatno i uradio i odole ima oko 2mm mesta i tu je neshto radio (kaze da mu je bilo jebano, ali je uspeo)...ne razumem se ali zvuci kao druga pedala po svim pitanjima...Solomon wrote:nemanjavelimirovic wrote:modifikovani behringer tube overdrive (tube screamer kopija).
behringer modifikovao ? ? ?
jedino sto se moze na njemu promjeniti su ovi kondenzatori

- Hotstepper
Choveche, ovo je Srbiiija...
Mi sve mozhemo!
@nemanja
Super zvuchi! Uvek mi se chini da sve behringer pedale zvuche nekako "tanko" a ovde kao da to ne chujem,
zato molim te, snimi opet na pojachalu, i shtekni ONU drugu gitaru, nemoj da te mrzi!

Mi sve mozhemo!

@nemanja
Super zvuchi! Uvek mi se chini da sve behringer pedale zvuche nekako "tanko" a ovde kao da to ne chujem,
zato molim te, snimi opet na pojachalu, i shtekni ONU drugu gitaru, nemoj da te mrzi!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ajde evo sad cu, ionako nishta ne radim...Hotstepper wrote:Choveche, ovo je Srbiiija...
Mi sve mozhemo!![]()
@nemanja
zato molim te, snimi opet na pojachalu, i shtekni ONU drugu gitaru, nemoj da te mrzi!![]()

Molim te napravi bolji snimak jel' ovde sve zvuci kao da si odvrnuo input gain na zvucnoj i samo brunda. Cujem blend izmedju clean gitare (koja zvuci kao da si samo ustekao kabl u zvucnu i to snimio) i ove ... distorzije. Snimi na pojacalu makar ti i klopovalo jel' iz iskustva snimanje dist/od pedala kroz simulaciju nikad nije dobro ispalo. Moras imati dobru eksternu kartu i dobro namestiti uzlazni nivo tako da ne klipuje signal a da opet snimis sve to sto pedala radi. Uglavnom, zezanje na duze staze i nikako posao od "5 min." 

snimi na pojacalu, covece.
a sto, nije rad sa smd tako tezak, ne znam sto drame ljudi oko toga.
Svaka čast momci, ide nova godina, zakuvava se tema
Gitara je fenomenalna, ja sam nešto počeo da se ložim na te wilkinson stil tremola (naspram floyd-u). Valjda je taj Parker napravljen da traje 300 godine
takođe čekamo snimak overdrajva i čestitam na reverbu

Gitara je fenomenalna, ja sam nešto počeo da se ložim na te wilkinson stil tremola (naspram floyd-u). Valjda je taj Parker napravljen da traje 300 godine

takođe čekamo snimak overdrajva i čestitam na reverbu

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Mrav wrote: takođe čekamo snimak overdrajva
Hotstepper wrote:Choveche, ovo je Srbiiija...
Mi sve mozhemo!![]()
@nemanja
zato molim te, snimi opet na pojachalu, i shtekni ONU drugu gitaru, nemoj da te mrzi!![]()
MUzzY wrote:Molim te napravi bolji snimak jel' ovde sve zvuci kao da si odvrnuo input gain na zvucnoj i samo brunda. Cujem blend izmedju clean gitare (koja zvuci kao da si samo ustekao kabl u zvucnu i to snimio) i ove ... distorzije. Snimi na pojacalu makar ti i klopovalo jel' iz iskustva snimanje dist/od pedala kroz simulaciju nikad nije dobro ispalo. Moras imati dobru eksternu kartu i dobro namestiti uzlazni nivo tako da ne klipuje signal a da opet snimis sve to sto pedala radi. Uglavnom, zezanje na duze staze i nikako posao od "5 min."
Evo ga test na pojacalu, opet ima malko klipovanja (mozda sam trebao da stisam bass pot, ali nekako volim ovako jer tako neka podesavanja uvek koristim kad sviram), jbg bassman je na 1ipo na masteru i na 3 na kanalu tu neka jacina kao za tishe probe, ne smem jace trese se sve i pomera (mala je soba 3x4 otprilike)andrej] wrote:snimi na pojacalu, covece.
Gitara je deluxe telac, podesavanja pedale pishu na klipu...

Boss BF2 imam od juce.