Danas sam nesto razmisljao o ovome, i zbog toga otvaram ovu temu, ujedno i prvu temu otvorenu od strane Mene.!,

Inace, imam 16 godina, sviram gitaru, veoma, veoma ........... dugo... Ali to vec nije vazno..
Interesuje me sta mislite o sodbini kvalitetnog vokala, koji ne zeli da se proda, i uleti u vode turbo-komercijale, prije svega, muzicke scene Balkana.
Tacnije, moja prijateljica, ujedno koleginica iz benda, jedan izuzetno kvalitetan i obrazovan vokal, , ima 17 godina, i licno mislim da ima ogromni potencijal..
Znate vec, svi govore, samo nastavi, bice nesto od tebe sigurno.. ali u sustini, niko ne zeli pomoci ili dati neki savjet... :/
Smatram da je to doba zivota (17 god) , vrijeme odluke... --------->Da li posvetiti svoj zivot muzickoj karijeri,, ili jednostavno odustati i baciti sve u vodu..??...
Da li ima para od muzike u srbiji.. Naravno kvalitetne muzike..?
Zapravo, jedini razlog zbog kojeg sam otvorio ovu temu, jeste pitanje,
sta mislite koji put je najbolji...?
Takodje recite, sta mislite o danasnjim "rijaliti šou-ovima" tipa, " Ja imam Talenat" ili neki drugi..
Da li je isplatljivo krenuti tim putem...?.. "slave preko noci", ili ovim drugim ----> tezim..?
Takodje postoji i put "Turbo-komercijale", sto sam vec pomenuo... I da li ista sem toga moze da opstane u ovakvoj drzavi..?
Ovo otvaram zbog moje, pomenute, koleginice.... Ja licno mislim da vokala na tom nivou nema mnogo na ovim prostorima, i zbog toga, ja se u nekom smislu osjecam odgovornim za nastavak njene karijere..??