Rock 'n' Roll
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- KnightOfDoom
- Site Admin
Re: Rock 'n' Roll
Ja kazem nemoj... ali nema ko da slusa...
Za "tihog" , batali to pljuvanje po bendovima i soljenje pameti ... 90% tvojih postova pripada ovde > viewforum.php?f=48 < a ne u normalnim podforumima.
Za "tihog" , batali to pljuvanje po bendovima i soljenje pameti ... 90% tvojih postova pripada ovde > viewforum.php?f=48 < a ne u normalnim podforumima.
- Rocket Roll
- upadljivo_tih__
bendovi su budaleKnightOfDoom wrote:Ja kazem nemoj... ali nema ko da slusa...

- upadljivo_tih__
sad ozbiljno, naime, ako cemo realno, reci za neki bend da ne svira metal ni rok nego pop nije pljuvanje. Tj nemora da bude. Mozda neko voli pop?? Dakle, nisam pljuvao po bendu. "Zesce sviranje" moda nije kompliment, kao ni "zesci glas" jer vecina poznanika mojih to sto Justin Timberlake (roker je, banujte me sto ga psujem) ima zenski glas shvataju kao + (plus slovima) za njega. Ja sam samo stao u odbranu "razlike" izmedju metala i popa, koju mnogi ne prave. Na jedan forum zamalo nisam popio ban kad sam reko da Amadeus band i ako ima gitare i Les Paul ne svira metal, jer se moderatoru to nije svidelo. Ako je tema u slavu roka, onda svakako da to ne mora da znaci da je u slavu Iron Maidena vise nego u slavu Gorana Bregovica kad je bio u dugme (i Jutro).
Dakle, ne vidim logicno opravdanje za to zasto svi misle da sam pljuvao Iron Maiden ??
Dakle, ne vidim logicno opravdanje za to zasto svi misle da sam pljuvao Iron Maiden ??
- KnightOfDoom
- Site Admin
Mozes da pljujes Maidene koliko ti volja ... ali u pljuvaonici, tj Battlegrounds-u.
Cini mi se da su ti se pomesali diskovi... Izgleda da ti je disk maidena u kutiji dugmeta, pitaj Boga gde je zavrsio jadni Timberlake ... a i taj Amadus band. Ili ti je neko renameovao foldere sa mp3-evima.
Bilo kako bilo idi procitaj pravilnik, pogledaj malo forum...onako u celini ... i vidi gde moze da se pljuje. Ne pravi offtpic i sve ce biti kul.
Cini mi se da su ti se pomesali diskovi... Izgleda da ti je disk maidena u kutiji dugmeta, pitaj Boga gde je zavrsio jadni Timberlake ... a i taj Amadus band. Ili ti je neko renameovao foldere sa mp3-evima.
Bilo kako bilo idi procitaj pravilnik, pogledaj malo forum...onako u celini ... i vidi gde moze da se pljuje. Ne pravi offtpic i sve ce biti kul.
OK, meni licno puno ali bez lazi, zaista mnogo bendova cine tu kategoriju "najboljih" i nisam neodlucan, samo sam donekle "muzicki svastojed"! Ja sam sa Dragana Lakovica i "Kolibri"-ja jednostavno zarazen i presao sam na taj zvuk, duplim albumom "Rock'n'Roll" grupe "The Beatles" sa nekih 5 godina zivota i staza na ovoj ludoj planeti i nakon toga, zahvaljujuci mom starijem bratu i njegovoj ekipi Zeppelinima, Purplovima, Rainbowima, itd... Pojavom grupe AC/DC, totalno sam "odlepio" nikad se necu skinuti sa toga, svega mi!!!!!!!!!!
Takodje veliki, da ne kazem ogroman uticaj na mene su izvrsili bendovi "Southern Style Rock"-a, poput Lynyrd Skynyrd ( najodgovorniji pored John Wayne-a i plejade odlicnih glumaca na formiranje moje licnosti...), Allman Brothers Band, Little Feat ( koje, na zalost otkrivam tek kasnije u svom zivotu), ZZ Top, koji po meni zasluzuju epitet i poseban zanr naziva "Highway Boogie" (ipak su "juzna pruga" s tih prostora) i jos neki kao The Charlie Daniels Band...
Tokom mog odrastanja i upoznavanja raznih muzickih pravaca smatram se veoma srecnim sto sam generacija koja je jos mogla da putuje "na palac" pobivsim prostorima bivsih drzava (druga polovina '80-tih), koja je rasla po kaficima i diskotekama ali istim i cak jos vecim intezitetom i s jos vecom gladi odlazila na svirke i koncerte i "upoznavala cudesni svet muzike" i svega sto ona u svojoj sarolikosti nosi sobom ali primarna i jedina Ljubav u mom zivotu kao postovaoca muzike ostaje Rock'n'Roll i svi njeni "oblici" i "zvuci"!!!!!!!!!! Ima tu i Blues muzike i svega sto se mesalo sa Rockom tako da zaista obozavam lepotu i spektar predivnih "poruka, emocija i energije" koju sadrzi i puni moje baterije!!!!!!!!!!!!
I nakon svega toga, zaista mi je veoma tesko da izdvojim samo"Toto" ili "AC/DC" ili "The Jimmy Hendrix Experience" ili "The Beatles" ili "Eddy Cochrah" ili "Stevie Ray Vaughan" ili "The Doors"... Puno njih i puno svega, a nesumnjivo kvaliteta koji su tu po mom izboru...
Zato mi ostajte dragi Prijatelji u dobrom raspolozenju i sa Vasim izborom koji je tu samo za Vas!!!!!!!!!!
Uzivajte u svemu tome i volite sarolikost jer je nepresusna!

Takodje veliki, da ne kazem ogroman uticaj na mene su izvrsili bendovi "Southern Style Rock"-a, poput Lynyrd Skynyrd ( najodgovorniji pored John Wayne-a i plejade odlicnih glumaca na formiranje moje licnosti...), Allman Brothers Band, Little Feat ( koje, na zalost otkrivam tek kasnije u svom zivotu), ZZ Top, koji po meni zasluzuju epitet i poseban zanr naziva "Highway Boogie" (ipak su "juzna pruga" s tih prostora) i jos neki kao The Charlie Daniels Band...
Tokom mog odrastanja i upoznavanja raznih muzickih pravaca smatram se veoma srecnim sto sam generacija koja je jos mogla da putuje "na palac" pobivsim prostorima bivsih drzava (druga polovina '80-tih), koja je rasla po kaficima i diskotekama ali istim i cak jos vecim intezitetom i s jos vecom gladi odlazila na svirke i koncerte i "upoznavala cudesni svet muzike" i svega sto ona u svojoj sarolikosti nosi sobom ali primarna i jedina Ljubav u mom zivotu kao postovaoca muzike ostaje Rock'n'Roll i svi njeni "oblici" i "zvuci"!!!!!!!!!! Ima tu i Blues muzike i svega sto se mesalo sa Rockom tako da zaista obozavam lepotu i spektar predivnih "poruka, emocija i energije" koju sadrzi i puni moje baterije!!!!!!!!!!!!
I nakon svega toga, zaista mi je veoma tesko da izdvojim samo"Toto" ili "AC/DC" ili "The Jimmy Hendrix Experience" ili "The Beatles" ili "Eddy Cochrah" ili "Stevie Ray Vaughan" ili "The Doors"... Puno njih i puno svega, a nesumnjivo kvaliteta koji su tu po mom izboru...
Zato mi ostajte dragi Prijatelji u dobrom raspolozenju i sa Vasim izborom koji je tu samo za Vas!!!!!!!!!!
Uzivajte u svemu tome i volite sarolikost jer je nepresusna!

- Rock`n`Roller
- MF veteran
ZZ Top
Leb i Sol
Smak
Corba
Generacija 5
Eagles
Pink Floyd
Bily Idol
Kansas
Candy Dulfer (ona sto cepa saksofon)
Chris Isaac
Gary Moor
yu grupa
galija
Peter Green
Dire Straits
Toto
Clapton
.
.
.
.
.
Leb i Sol
Smak
Corba
Generacija 5
Eagles
Pink Floyd
Bily Idol
Kansas
Candy Dulfer (ona sto cepa saksofon)
Chris Isaac
Gary Moor
yu grupa
galija
Peter Green
Dire Straits
Toto
Clapton
.
.
.
.
.
- Hells Bells
Moj omiljeni bend AC/DC
i pored njega Scorpions

- oldfishermanblues
- Mojo Priest
Dekise, ako nisi do sada slusao, preslusaj i Blackfoot (sa Rick Medlocke-om koji je trenutno u Lynardima) i The Outlaws-e http://en.wikipedia.org/wiki/The_Outlaws...
itd...
itd...
-
e ovako... ja sam nowi chlan foruma....moji omiljeni rock bendovi su:Gun's 'n' Roses,Bon Jovi,Queen,Doorsi i sl...
Ali mislim da sam prevazishla tu vrstu muzike...jer jbg..ipak ti bendovi su se vecinom raspali i shat ja znam,nisu izdali neki album ima sto god.tak' da..malo je smorn ochitav zivot slushati samo 10 pjesam...Al' narawno uvijek rado volim chuti neku dobru staru rock pjesmu...a trenutno najvishe slusham neku electronicu,reggae,..takodje volim Jamesa Blunta..a recimo ne slusham hip hop..ali bash bash volim Marchela i WIKLUH SKY-A!!
Et' tak' Zzop

Ali mislim da sam prevazishla tu vrstu muzike...jer jbg..ipak ti bendovi su se vecinom raspali i shat ja znam,nisu izdali neki album ima sto god.tak' da..malo je smorn ochitav zivot slushati samo 10 pjesam...Al' narawno uvijek rado volim chuti neku dobru staru rock pjesmu...a trenutno najvishe slusham neku electronicu,reggae,..takodje volim Jamesa Blunta..a recimo ne slusham hip hop..ali bash bash volim Marchela i WIKLUH SKY-A!!
Et' tak' Zzop

10 pesama? Deset.... Cccc....
[dobro, šalim se malo, ne shvatajte me do kraja ozbiljno
]
Omiljeni bendovi, ono always n' forever su Queen, GNR, Metallica, Iron Maiden, EKV, The Doors, Bon Jovi, Sex Pistols, Pearl Jam, The Beatles, John Lennon i bez B., Ramones, Clash, Nirvana.
Legende su, šta da radim....
[dobro, šalim se malo, ne shvatajte me do kraja ozbiljno

Omiljeni bendovi, ono always n' forever su Queen, GNR, Metallica, Iron Maiden, EKV, The Doors, Bon Jovi, Sex Pistols, Pearl Jam, The Beatles, John Lennon i bez B., Ramones, Clash, Nirvana.
Legende su, šta da radim....
One and only-David Bowie 

queen
ramones
rolling stones
sex pistols
led zeppelin
beatles
doors
g'n'r
hendrix
joplin ....ne mogu vishe, poblesave...pogledajte na mom spaceu....
ramones
rolling stones
sex pistols
led zeppelin
beatles
doors
g'n'r
hendrix
joplin ....ne mogu vishe, poblesave...pogledajte na mom spaceu....
Na prvom mestu Queen, pa Deep Purple, Cream, Gary Moore, Wolfmother(mlada grupa, ne sviraju nista specijalno, ali efekte koje ubacuju u muziku definitvno me fasciniraju). Od domacih Sinobusi, Riblja Corba, Bajaga......
Hendrix, Zeppelini, Pink Floyd, Purple, SMAK, Grand Funk, Brejkersi, Cream, Black Sabbath... ima gi razni, a ovi su po meni vr'!