Ovo je inace Zenderova linija i vise je volim u originalnoj verziji zbog one distorzije u refrenu..
Ali okacih ovu sa Abbey Road-a zbog slap-a.. a i vise volim ovu verziju pesme!
nisam ljut bre, otkud ti to ma vidim kako s vremena na vreme okacis taj Cynic, a niko to naknadno ne komentarise. zato sam ja odustao sa kacenjem Necrophagista, Obscure i ostalih metal bass careva. Jednostavno ne vredi
nnkvocka wrote:nisam ljut bre, otkud ti to ma vidim kako s vremena na vreme okacis taj Cynic, a niko to naknadno ne komentarise. zato sam ja odustao sa kacenjem Necrophagista, Obscure i ostalih metal bass careva. Jednostavno ne vredi
ma ne znam, taj smajli mi je bio ironičan nekako. ili sarkastičan. whatever, it's not
hahaha e jebaga
ja nisam znao da slušaš obskjuru. izlazi "omnivium" ove godine čuo sam
Stalker wrote:najbolji lepši bassline mi je Textures od Cynica
jel tu beše Shawn Malone ili ...?
Meni jedino on nešto vredi iz cele te metal priče...
Jesi li slušao Aghora projekat?? Preporuke za muzikalnost! Poslušati obavezno bez obzira na omiljeni pravac! Škola
wikipedia wrote:Zender left Jamiroquai during recording of their fourth album Synkronized because of conflicts with lead singer Jay Kay. The circumstances behind his departure have never been fully revealed, but Stuart explained that he felt that he (and other band members) were not being credited for assisting in songwriting and producing. He also stated that he tendered his resignation to spend more time with his budding family. Stuart was replaced by Nick Fyffe, who had previously been in a Jamiroquai tribute band. Fyffe left in 2003 and was later replaced by Paul Turner in 2005.