Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Obecao mu šejdi JEMa na rate da mu ovaj malo propere ime na forumu.
Ladno.
Ladno.
- Joey Sartiani
Brate znas kako - ovo ti je srpski silogizam!mislim_stvarno wrote:joey, aj nam ti lepo prepricaj tvoj posao sa shejdijem, ne moras detaljno. Prosvetli nas, posto smo mi ovde zavidna gamad koja mrze uspesnog posocoveka
Nije valjda da ti pricas na pamet da je on dobar, a nisi ga video ocima.
Prva premisa
1.Shady je prevarant, stoka, saban bla bla bla
2.Ovo kaze vecina ljudi
3.Ovi ljudi su iz Srbije
4. U Srbiji mora komsiji da crkne krava jer daje vise mleka nego njegova
konkluzija:
Shady je nuzno u pravu za sve u odnosu na ovu vecinu!
p.s.Kad je vecina bila u pravu?
p.s.2 Kada ste/smo izabrali OK politicare, a sve je izabrala vecina?????
Kada je u istoriji ljudske civilizacije vecina znala bolje i bila u pravu od jednog coveka koji je govorio drugacije?
NIkad!
Ma salim se ja, vi ste u pravu, Shady je antihrist koji je sisao na zemlju uzeo ljudski oblik i izabrao Srbiju jer je to "nebeska zemlja" a mi smo "nebeski narod" pa je resio od glavne zemlje da krene i da preobrazava ljude u satanine sledbenike

Mislim, sve je tacno sto vecina koja je gledala u pasulj i zvala Milana Tarota kaze:
Majki Dzekson je bio pedofil!
LJudi nikad nisu sleteli na mesec
Zemlja je ravna ploca i kad dodjes na kraj te ploce ti padnes!
Na nebu na oblaku sedi Bog.
Kada kisa pada Bog place
Kada grmi to se bog ljuti
Kada neko oboli od sizofrenije to je djavo usao u njega itd itd....

Brate ja ne branim shady-ja ali me NIKADA NIJE ZAJEBAO - bilo da sam poslovao sa njim ili ne.....
TEK KADA ME ZAYEBE I TO DA BUDE ON STVARNO KRIV A NE JA SAM ISFRUSTRIRAN NESTO PA GA NAPADAM I SIRIM TAKO PRICU (a negativan publicitet se uvek lako siri i svi vise veruju "zrtvi" nego "zlocincu" , pa se onda stvaraju halo efekti, stereotipije, predrasude) TEK TADA CU NAPISATI NESTO NEGATIVNO ZA NJEGA, STO NIJE SLUCAJ OVDE SA 99% LJUDI KOJE GA PLJUJU, KAO DA JE SHADY ZAYEBAO VAS 99,99% LICNO I TO PO 10 PUTA!
Ja ga licno nisam previse pljuvao, bar kontam da nisam, ali zar treba da kupim od njega polovnu gitaru koju prodaje za isto ili vise nego sto kosta nova u radnji da bih skontao da je prevara?tyler durden wrote:E, a stvarno čitajući ovo, navodi me da se pitam. Ima li ovde jedna osoba koju je taj shady zajebao? Mislim nego koga je lično prevario na bilo koji način? Ne te fore sa aukcijom i ostalo, nego neko ko je prevaren, kupio neispravno, felerično, ili mu uvalio falsifikat kao original, šta god..? Čisto me zanima, pošto vidim da se diže i traje velika polemika? Ne interesuju me teze o ispravnosti i časti ljudi i slično, dovoljno sam odrastao da imam svoje mišljenje o tome, nego me interesuje prosto da li ima neko takav ovde? Prevaren ili oštećen od strane njega? Pošto sam već dugo na forumu, i do sad nisam znao ko je taj shady, a dosta sam čuo o njemu, pa da vidim zašto.....

Cortex wrote:Ljudi molim vas nikada, nikada nemojte oterati ovog dechka s foruma. Obozhavam ga!

- Joey Sartiani
Milanares wrote:Obecao mu šejdi JEMa na rate da mu ovaj malo propere ime na forumu.
Ladno.
hAHAHAHA ZNAO SAM OVO DA CE NEKO DA NAPISE!

Meni stize JEM a vi se klosarisite sa Skvajerima i GIO Ibanezima, i Rooster teladima i kravama i bikovima (el Toro

Pozdrav i predji na moju stranu dobices i ti od Shady-ja extra cene skoro pa dzabe!
Shady je car i nije mu bitna kinta kao sto vi mislite covek vodi posao i debelo nagradjuje ljude koji znaju da cene njegov posao !
A tek marshall lampas kakav mi stize u feruaru!
Ijao....Ajde idite na google da gledate slike samo!
- mislim_stvarno

A evo i za nas usrane Srbe sto pijemo pivo

- mislim_stvarno
- BaalBehrit
Ban za administraciju zbog ovoga.Joey Sartiani wrote:(ovde cak ima i smajlija sa pivom![]()
![]()
)
- mislim_stvarno
administracija je prijavljena zbog toga
@satriani: nemas veze sa zivotom, covece. veze nemas. dodirnih tacaka. sta li si ti iskonstruisao, ja stvarno da shvatim ne mogu. ali odavno nisam cuo nekoga ko ima manje veze sa zivotom od tebe.
satriani je shady.
i ne zna sta je trol.

a mene je slagao da mu gitara treba za ucenika i ubedjivao me kako je nikad necu prodati po ceni po kojoj sam prodavao, ciganisao je za 50e. prodju 2 dana, prodam gitaru za onoliko kolko sam trazio. ko zeli, moze procitati kako je shady nekoga zajebao za neko pojacalo kad je kupovao od njega (neko malo pojacalo je bilo), samo to treba naci u ovoj ogromnoj temi.
satriani je shady.
i ne zna sta je trol.

a mene je slagao da mu gitara treba za ucenika i ubedjivao me kako je nikad necu prodati po ceni po kojoj sam prodavao, ciganisao je za 50e. prodju 2 dana, prodam gitaru za onoliko kolko sam trazio. ko zeli, moze procitati kako je shady nekoga zajebao za neko pojacalo kad je kupovao od njega (neko malo pojacalo je bilo), samo to treba naci u ovoj ogromnoj temi.
- tyler durden
- MF veteran
Naravno da ne treba. Ali i ako je kupiš, onda ti nisi normalan. Ali ne vidim kako je on tebe prevario ako je od početka stajala ta cena? Ako u ovo doba ne možeš da se informišeš o tome što kupuješ, onda mislim stvarno....tako da kako ja vidim lik ne vara ljude, samo precenjuje stvari. A to nije prevara. Onaj ko hoće da da toliko para, neka da (i ako i ja smatram da je to nenormalno i nikada ne bi dao), ali to što traži previše para za neke stvari, nije varanje, njegovo pravo. Budala je taj koji kupi polovnu stvar za iste pare koliko košta nova....Funkomat wrote:Ja ga licno nisam previse pljuvao, bar kontam da nisam, ali zar treba da kupim od njega polovnu gitaru koju prodaje za isto ili vise nego sto kosta nova u radnji da bih skontao da je prevara?tyler durden wrote:E, a stvarno čitajući ovo, navodi me da se pitam. Ima li ovde jedna osoba koju je taj shady zajebao? Mislim nego koga je lično prevario na bilo koji način? Ne te fore sa aukcijom i ostalo, nego neko ko je prevaren, kupio neispravno, felerično, ili mu uvalio falsifikat kao original, šta god..? Čisto me zanima, pošto vidim da se diže i traje velika polemika? Ne interesuju me teze o ispravnosti i časti ljudi i slično, dovoljno sam odrastao da imam svoje mišljenje o tome, nego me interesuje prosto da li ima neko takav ovde? Prevaren ili oštećen od strane njega? Pošto sam već dugo na forumu, i do sad nisam znao ko je taj shady, a dosta sam čuo o njemu, pa da vidim zašto.....
- Joey Sartiani
Funkomat wrote:Ja ga licno nisam previse pljuvao, bar kontam da nisam, ali zar treba da kupim od njega polovnu gitaru koju prodaje za isto ili vise nego sto kosta nova u radnji da bih skontao da je prevara?tyler durden wrote:E, a stvarno čitajući ovo, navodi me da se pitam. Ima li ovde jedna osoba koju je taj shady zajebao? Mislim nego koga je lično prevario na bilo koji način? Ne te fore sa aukcijom i ostalo, nego neko ko je prevaren, kupio neispravno, felerično, ili mu uvalio falsifikat kao original, šta god..? Čisto me zanima, pošto vidim da se diže i traje velika polemika? Ne interesuju me teze o ispravnosti i časti ljudi i slično, dovoljno sam odrastao da imam svoje mišljenje o tome, nego me interesuje prosto da li ima neko takav ovde? Prevaren ili oštećen od strane njega? Pošto sam već dugo na forumu, i do sad nisam znao ko je taj shady, a dosta sam čuo o njemu, pa da vidim zašto.....
Ok ti mozda....Funkomat wrote:Ja ga licno nisam previse pljuvao, bar kontam da nisam, ali zar treba da kupim od njega polovnu gitaru koju prodaje za isto ili vise nego sto kosta nova u radnji da bih skontao da je prevara?tyler durden wrote:E, a stvarno čitajući ovo, navodi me da se pitam. Ima li ovde jedna osoba koju je taj shady zajebao? Mislim nego koga je lično prevario na bilo koji način? Ne te fore sa aukcijom i ostalo, nego neko ko je prevaren, kupio neispravno, felerično, ili mu uvalio falsifikat kao original, šta god..? Čisto me zanima, pošto vidim da se diže i traje velika polemika? Ne interesuju me teze o ispravnosti i časti ljudi i slično, dovoljno sam odrastao da imam svoje mišljenje o tome, nego me interesuje prosto da li ima neko takav ovde? Prevaren ili oštećen od strane njega? Pošto sam već dugo na forumu, i do sad nisam znao ko je taj shady, a dosta sam čuo o njemu, pa da vidim zašto.....
Pazi ja bih kupio od Shady-ja polovnu ZA VISE PARA NEGO TAKVU "ISTU" U PRODAVNICI NOVU ako bih utvrdio da je Shady-jeva bolja.Pa i u prodavnici kvalitet zavisi od gitare do gitare.....
E sad sto neko nema sluh to da provali i da cuje I STO SE NALOZIO DA SVIRA GITARU a nije uopste muzikalan i talentovan - njegov problem!
Uvek mi bilo cudno, SVI ONI SMESNI ZAKRZLJALI RUZNJIKAVI KLINCI U SREDNJOJ SKOLI PRVA GODINA KOJI NE UMEJU DA IGRAJU FUDBAL I BASKET, NIKO NECE DA SE DRUZI SA NJIMA IZ RAZREDA, NIKAD NISU IMALI RIBU - ODLUCUJU DA PUSTE KOSU KUPE GITARU I POSTANU "GITARISTI"

Znaci i ta NOVA gitara iz radnje bice polovna za godinu ipo, ko zna kako cu da je nepaznjom iskuckam (mozda ko ingwi hahah) I TADA CE BITI ISTO POLOVNA KAO I SHADY-JVA POLOVNA! I sta onda??? A npr kvalitet Shady-jeve i dalje stoji!
Shady nije budala da uzima neke krs komade koje ne moze da proda po veeelikim cenama!
+ te gitare stoje nikako setapovane u radnjama i klinci ih drndaju po ceo dan....I tako godinu dve.....I sta to mi je kao novo? Hihihihihi
Pa ovo kod Shady-ja je novije jer stoji u koferu setapovano i usvirano i niko ga ne drnda po ceo dan!
Koliko puta se samo hvalite po onim temama "Danas sam bio tu i tu i kao klosar sam drndao tu i tu opremu a nisam otisao da kupim" i to je posle kao novo??
Posle se zalite sto nas prodvci gledaju popreko i sto su nervozni?
Pa normalno!
Psihologe treba samo da zaposljavaju po prodavnicama muz opreme da bi izdrzali......Jadni prodavci, kad ste ovakvi po forumu!
Svi biste nesto da se yebete a da vam ne udje - jedna velika metafora za celo vase tripovanje
Znaci suma sumarum - AKO JE GITARA BOLJA ILI NPR RARITETNA - PRE CU KUPITI KOD SHADY-JA POLOVNU ZA VISE KINTE NEGO NOVU U RADNJI A GORU ILI NPR DA MI JE UVOZE NA NEVIDJENO I NEISPROBANO!
Ja imam sta zelim, zadovoljan sam, Shady-ima od cega da plati struju i vodu i slicno i svima je lepo!
Jedino vama nije jer ne mozete to da imate za dzabe na nekoj tamo "aukciji" gde butaci kontejnera za 100 dinara kupuju audije, kuce stanove, placeve na Bahamima, lokale u Njujorku

Tajlere, bilo je par slucajeva, samo navedenih na ovoj temi, ako te ne mrzi da cesljas naci ces 
I meni licno je ubedjivao da nikad necu prodati moje staro pojacalce, a to je po meni, cisto malo nekulturno, nije prevara...

I meni licno je ubedjivao da nikad necu prodati moje staro pojacalce, a to je po meni, cisto malo nekulturno, nije prevara...
Last edited by Stanko on 12 Jan 2011, 21:53, edited 1 time in total.