Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
O.o

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by O.o » 15 Jan 2011, 12:34

Stanko wrote:Shejdi otvori temu Odbrana mog imena i casti pa tamo udri (ili mozes da pises u Vicevi i smesne slike), gusis nam perfektno korisnu temu.
:1: :rlol:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 15 Jan 2011, 12:46

Shady wrote:
mislim_stvarno wrote:Toliko o shejdijevim povoljnim cenama kad ni njegov rodjak nece od njega da kupuje :mrgreen: to pod uslovom da je ta prica istina, sto je pod velikim znakom pitanja, a ako nije istina, pa, sta reci onda...
Sve je istinita, dao sam gore sve podatke..

O kakvom rođaku pričaš ti? Image jbt, gori ste od histeričnih baba. Image
ma vazi... bravo za tebe...

prijatelj rodjak sta god, isto se hvata, covek te poznaje i zna cime se bavis, a nije hteo da dodje kod tebe da mu nadjes nesto povoljno... kada meni nesto treba, prvo idem kod coveka za koga znam da radi to i da me nece zavrnuti...

a sto se "prevaranta" tice bas je tesko otvoriti imenik i naci nekog nesrecnika na drugom kraju zemlje.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 15 Jan 2011, 12:51

faks wrote:mene je jednom upozorio burazerov ortak, Sabljar iz DZA ILI BU. ja bio klinac neki pametnjakovic hteo da mi zavali neko pojacalo za dosta vise nego sto vredi a i bilo je polu ispravno.
pozdrav za Sablju :cao:
[youtube]5tL-JBpS0W8&feature=related[/youtube]
ovaj sabljar je nevidjeni kralj :lol:

Milanares

Post by Milanares » 15 Jan 2011, 13:25

gricko wrote:
Shady wrote:Prvo, Shady nikada nikoga nije prevario niti oštetio!
'ajde da se i ja zapljunem na temu. :(
prvo - to nije istina da nikada nikoga nisi 'prevario niti oštetio'!
maya aukcija: znao si koja su k/p pravila za aukciju. niko ti nije punio bu*u šimikama da stavljaš gitaru na aukciju. ako je čovek pobedio na aukciji - imaš da mu predaš gitaru za sumu koju je bidovao bio ti njom zadovoljan ili ne!!!
i ja uopšte ne znam zašto te čovek nije prijavio k/p administratorima i nadležnim državnim organima.
k/p administratori imaju tvoj JMBG. kad postavljaš oglas stoji deo da odgovaraš krivično i materijalno ako se pojave problemi.
i zato nemoj da ke*aš, pokri se ušima i ćuti!!! ideš mi na jetru svojim prenemaganjem i foliranjem, dođe mi da bačim peglu čim vidim tvoj post.
Iskreno, malo mi je i guzva bila tih dana, a kad sam sledeci put pogledao - gitara u redovnoj ponudi - full price ...nit pp 'nisi osvojio gitaru, bla bla stagod'
Nisam prijavio jer mi se smucilo sve i ne bih pipnuo instrument od njega sve za dzabe da mi donesu na vrata!
btw Kristijan je najpreciznije artikulisao sustinu svih shady pitanja, ajmo dalje sa zanimljivostima na temu ...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 14:03

sinisake
The original one

Post by sinisake » 15 Jan 2011, 14:06

Naravno da ne vredi muzicaru, ali kanda je to za kolekcionare:
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=boss+dm-3

:nixweiss:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 14:10

Mislim u smislu jel to realna cena DM-3...?
Iskreno ne secam se kad sam je zadnji put video u oglasima ali sam siguran da nije kostala toliko.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Jan 2011, 14:14

Mislim da jednostavno ne vredi.

Uvek bih pre kupio modernu (novu ili polovnu) analognu spravu (koja nije akana 20+ godina, btw), i za koju kapiram da je bar podjednako dobro konstrukcijski napravljena, a zvuk bar 99.99% isti, sa još više mogućnosti...

A kolekcionari mogu da se tripuju koliko god hoće.

Ok, ja sviram Behringerov analogni delay koji vredi 20e, pa možda i nisam najmerodavniji jer sam nov u svetu analognih dileja, ali brate, to radi ono što meni treba, i to prilično dobro... Znam da to-meni-radi-posao i nije baš neki strašan argument, ali ni u ludilu ne bih dao tolike pare za tog Bossa...

Stanko

Post by Stanko » 15 Jan 2011, 14:34

Baba Slim wrote:Mislim da jednostavno ne vredi.

Uvek bih pre kupio modernu (novu ili polovnu) analognu spravu (koja nije akana 20+ godina, btw), i za koju kapiram da je bar podjednako dobro konstrukcijski napravljena, a zvuk bar 99.99% isti, sa još više mogućnosti...

A kolekcionari mogu da se tripuju koliko god hoće.

Ok, ja sviram Behringerov analogni delay koji vredi 20e, pa možda i nisam najmerodavniji jer sam nov u svetu analognih dileja, ali brate, to radi ono što meni treba, i to prilično dobro... Znam da to-meni-radi-posao i nije baš neki strašan argument, ali ni u ludilu ne bih dao tolike pare za tog Bossa...
Za te pare ZZZ sa foruma prodaje Memory Man-a, nov Carbon Copy je 170e (kod nas), i tako, mislim da je ovo malo precenjeno :)

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Jan 2011, 14:50

:1: Upravo tako.

dweezil

Post by dweezil » 15 Jan 2011, 14:57

tesko da ce tapnuti Boss DM-3 za te pare, cak i na e-bayu a ne kod nas, btw neki lik je prodavao na k-p Ibanez TS-10 za 25 eur sto je ono fair price, ne znam da li ste videli

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Jan 2011, 15:03

TS10 otišao, ja juče kupio za drugara, pa mu šaljem u ponedeljak...

dweezil

Post by dweezil » 15 Jan 2011, 15:05

cool bash mi drago :bambi:

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 15 Jan 2011, 15:49

Shady wrote:
Funkomat wrote:Ovo sto si napisao za mitros je netacno i totalno besmislen argument.
Ja tvrdim da ja govorim istinu a ti neistinu.
Svako koga zanima nazvače Mitros i vidjet će da li imaju u prodaji Highway One Stratocaster i EP4000.

Dok su imali Highway One strat bio je prvo 85.000, pa 82.000, pa 78.000 pa 72.000
i sad im na stranici stoji cijena oko 66.000 sa tim da ga nemaju na lageru. Znači, u zabludi si!

Ista stvar je i sa EP-4000W snagašem. Mitros je na stranici stavio cijenu od 25.000, možda oko 26 sada..
Ali oni taj snagaš nemaju u prodaji. Ali zato imaju EP-2500W koji je skoro duplo slabiji, i skoro duplo skuplji! Image

Što se tiče ostalog, nemam vremena da se nadjebujem s tobom.
Najprije sutra provjeri u mitrosu moje navode, pa se javi ovdje i reci svima šta su ti rekli. Image poz.
Meni je Mitros dao na koriscenje tog HW-1 Strata,a cena mu je 71 000,levoruki model (tako pise na glavi),koliko znam levoruki modeli su skuplji,a njima ce stici ovi Stratovi,tako da ko hoce bas taj model,pricekace malo i uzece NOVU gitaru za istu cenu za koju ti dajes tu polovnu,koliko god da je ocuvana i bez ogrebotine,precenio si je :ziveli:

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 15 Jan 2011, 15:49

Shady wrote:
Funkomat wrote:Ovo sto si napisao za mitros je netacno i totalno besmislen argument.
Ja tvrdim da ja govorim istinu a ti neistinu.
Svako koga zanima nazvače Mitros i vidjet će da li imaju u prodaji Highway One Stratocaster i EP4000.

Dok su imali Highway One strat bio je prvo 85.000, pa 82.000, pa 78.000 pa 72.000
i sad im na stranici stoji cijena oko 66.000 sa tim da ga nemaju na lageru. Znači, u zabludi si!

Ista stvar je i sa EP-4000W snagašem. Mitros je na stranici stavio cijenu od 25.000, možda oko 26 sada..
Ali oni taj snagaš nemaju u prodaji. Ali zato imaju EP-2500W koji je skoro duplo slabiji, i skoro duplo skuplji! Image

Što se tiče ostalog, nemam vremena da se nadjebujem s tobom.
Najprije sutra provjeri u mitrosu moje navode, pa se javi ovdje i reci svima šta su ti rekli. Image poz.
Meni je Mitros dao na koriscenje tog HW-1 Strata,a cena mu je 71 000,levoruki model (tako pise na glavi),koliko znam levoruki modeli su skuplji,a njima ce stici ovi Stratovi,tako da ko hoce bas taj model,pricekace malo i uzece NOVU gitaru za istu cenu za koju ti dajes tu polovnu,koliko god da je ocuvana i bez ogrebotine,precenio si je :ziveli:

Locked