Kupovina gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina gitare
nadam se da je manje od 950eu...
jer je nov gibson sg standard oko 1000eu stim sto je on mogao ovo i da uzme od nekoga koje kupio po psu u holandiji.
jer je nov gibson sg standard oko 1000eu stim sto je on mogao ovo i da uzme od nekoga koje kupio po psu u holandiji.
ao ljudi, ja ne znam ko je ovdje corav.
Aj poslusajte me i ako koristite mozilu kad otvorite tu fotografiju glave otpozadi "ctrl" + "+" nekoliko puta, da se zumira, ili jbga sacuvajte fotografiju pa zoom u acdsee....ja tu vidim liniju loma, izgleda ko otkujaci srca na onim medicinskim aparatima, i malo zamucenje na desnoj ivici vrata ispod glave..

Aj poslusajte me i ako koristite mozilu kad otvorite tu fotografiju glave otpozadi "ctrl" + "+" nekoliko puta, da se zumira, ili jbga sacuvajte fotografiju pa zoom u acdsee....ja tu vidim liniju loma, izgleda ko otkujaci srca na onim medicinskim aparatima, i malo zamucenje na desnoj ivici vrata ispod glave..

- Haralampije
Pa sto nije bir'o malo...ovde ljudi izgleda uzimaju po principu-samo da je Gibson.Stanko wrote:ima telo iz 4 dela, po njemu mnogo losiji finis, i lemljene kontakte

Varenika, nisi u pravu. Naravno da sam skinuo fotografiju, i zumirao u Photoshopu, i tvrdim da ovde nema intervencija. Mutna tačka o kojoj pričaš je najverovatnije prašina ili sićušna dlaka ili vlakno na objektivu, a kako je to van fokusa, onda se vidi ovako muljavo. I ne treba to da gledaš, nego prostor oko mutne tačke. Neko ko bi umeo onako sve da nacifra, sigurno bi umeo da ispravi i tu tačku, što je očigledan znak da je ovde u pitanju sasvim autentična fotografija. Ta EKG linija o kojoj pričaš je odraz neke tanke strukture, i kad pogledaš niže na vratu, to se jasno vidi. U redu je da pokušavaš da upozoriš ljude na prevarante, ali ovo nije modifikovana fotografija. Ne znam koliko si se zanimao sa obradom fotografije, može biti da imaš iskustva sa tim, ali cenim da u ovom slučaju grešiš.
U jbt. KAkvi su to bre fazoni sa Gibsonom, te telo iz dva dela te telo iz 4 dela? Moj ima telo iz jednog dela, i mislio sam da svaki komad mora da ima takvo telo da bi se nazvao Gibson Sg Standard.
sranje.
sranje.
precenjeno sranje
nego ti nenade lepo uzni ibaneza orm-a, izaberi neki mini hum npr. za neck poziciju, ja cu te preporuciti kod profesionalca da ti to sve montira i jos ti od planirane sume ostane ihaha kusura.
a posto nisi siguran kako bi da zvucis, ovako bi zvucao kao niko drugi garantovano
nego ti nenade lepo uzni ibaneza orm-a, izaberi neki mini hum npr. za neck poziciju, ja cu te preporuciti kod profesionalca da ti to sve montira i jos ti od planirane sume ostane ihaha kusura.
a posto nisi siguran kako bi da zvucis, ovako bi zvucao kao niko drugi garantovano

Pa i nemam nesto iskustva sa fotoshopom,nit me zanima to.Tako da mozda ja vidim muljazu i gdje je nemaKristijan wrote:Varenika, nisi u pravu. Naravno da sam skinuo fotografiju, i zumirao u Photoshopu, i tvrdim da ovde nema intervencija. Mutna tačka o kojoj pričaš je najverovatnije prašina ili sićušna dlaka ili vlakno na objektivu, a kako je to van fokusa, onda se vidi ovako muljavo. I ne treba to da gledaš, nego prostor oko mutne tačke. Neko ko bi umeo onako sve da nacifra, sigurno bi umeo da ispravi i tu tačku, što je očigledan znak da je ovde u pitanju sasvim autentična fotografija. Ta EKG linija o kojoj pričaš je odraz neke tanke strukture, i kad pogledaš niže na vratu, to se jasno vidi. U redu je da pokušavaš da upozoriš ljude na prevarante, ali ovo nije modifikovana fotografija. Ne znam koliko si se zanimao sa obradom fotografije, može biti da imaš iskustva sa tim, ali cenim da u ovom slučaju grešiš.

Moze biti i da je to sto ti kazes,da sam se istripovao.
Mada ostajem pri svome, ne moramo se slagati u svakoj procjeni.Jbga meni je cudno to sto se zamucenje nalazi bas u nastavku onoga sto ja vidim kao liniju loma.
uglavnom, da ne bi mnogo razglabao, svak vidi ono sta vidi. Ako neko s foruma misli kupovati to, upozoren je da obrati paznju i na to.

Ne mora da znaci, ima ih iz jednog i vise komada, plus sto dobro zalepljena 2 komada izgledaju kao da je jedan komad u pitanju. Na mom exploreru je vise ljudi pomislilo da je jedan komad mahagonija u pitanjuCortex wrote:U jbt. KAkvi su to bre fazoni sa Gibsonom, te telo iz dva dela te telo iz 4 dela? Moj ima telo iz jednog dela, i mislio sam da svaki komad mora da ima takvo telo da bi se nazvao Gibson Sg Standard.
sranje.

-
Izvinjavam se sto ne slusam i ne sviram uobicajno sranje pa da mogu da skidam ideje i zvuk ime+prezime gitarosa opsesivno u sitna crevca.Milanares wrote:precenjeno sranje
Al hvala na predlogu.

- Haralampije
Nego....gde se to vidi prelom?Ili da lici na prelom?
Eno i lik je okacio na k/p
Eno i lik je okacio na k/p
pravo me je zvao covek na oglas za Gibson SG Standard, sa pitanjem "jel polomljen vrat"! ?
Kaze da je procitao na forumu, da se sigurno zna da je polomljen vrat ! !!
Moze li mi neko poslati link gde to pise, da procitam i ja i kako glasi "optuznica" ?
hvala , Dragan
Pa..zvuk mog Sg-a se svakako ne prekida na tom stepeniku izmedju dve daskeStanko wrote:Ne mora da znaci, ima ih iz jednog i vise komada, plus sto dobro zalepljena 2 komada izgledaju kao da je jedan komad u pitanju. Na mom exploreru je vise ljudi pomislilo da je jedan komad mahagonija u pitanjuCortex wrote:U jbt. KAkvi su to bre fazoni sa Gibsonom, te telo iz dva dela te telo iz 4 dela? Moj ima telo iz jednog dela, i mislio sam da svaki komad mora da ima takvo telo da bi se nazvao Gibson Sg Standard.
sranje.

Kako vreme prolazi svog SG-a sve vishe volim. To uopshte nije precenjeno sranje shto je shvatio svako ko je imao dotichnu gitaru mesec dana.
Inache, sa Gibsonom je meni chak i chistija situacija nego sa Fenderom. Iako sveukupno Fender gitare vishe cenim u nekom apsolutnom smislu, ipak mi se Fender chini kao pederskija firma od Gibson-a. ok ajmo sad drvlje i kamenje, ali gibson gitare jesu skupe, no kad razmishljash o gibsonu ti jbg imash par opcija LP, Sg, Explorer, mozhda Flying V, mada su i ova dva potonja prosto teshki za videti u narodu, a da ne prichamo o 335-ici, i drugim modelima. Dok jbg kod Fendera imash gomilu modela koji se toliko razlikuju u sitnicama da je to sramota, pa ja bre vishe ne znam dal je neshto ova ili ona serija, dal izmedju serije A i serije B je razlika samo u velichini pragova ili samo u alnicosti magneta missim..VEshtachki su toliko napumpali te proizvodne linije da je to boles, 5 puta vishe nego Gibson.
Mada i jedna i druga kompanija jedu govna, to stoji.
-
@hara -tako se ovaj forum pretvara u mesto za okupljanje paranoicne dece 
@cortex imas li ti nesto novo da kazes sem sto hvalis svog konja i kudis tudjeg ?

@cortex imas li ti nesto novo da kazes sem sto hvalis svog konja i kudis tudjeg ?

covjek je okacio nove slike, kaze da nije slomljen, ok. Izvinucu mu se na neosnovanim optuzbama kad dodje, neka mu neko posalje link ka ovamo ko ima kontakta sa njim.
haralampije, evo na ovo sam mislio:

nenadnenade, komentar ti je skroz pickast, jel lako je sad biti kul i prosipati naknadnu pamet..
haralampije, evo na ovo sam mislio:

nenadnenade, komentar ti je skroz pickast, jel lako je sad biti kul i prosipati naknadnu pamet..
-
gtfo of my topic.
nisam ja pricao o slomljenom vratu nego sam rekao da je cena pre svega prevelika za mene pa nisam ni dalje pisao na temu , sem sto sam dodao da je oko 1000eu nov sg u mitrosu.
nisam ja pricao o slomljenom vratu nego sam rekao da je cena pre svega prevelika za mene pa nisam ni dalje pisao na temu , sem sto sam dodao da je oko 1000eu nov sg u mitrosu.
it's all YOURS...nenadnenad wrote:gtfo of MY topic.
je8ote, ko da su Eric Cartmana pravili po tebi