A tenzijan pero sokolovo?
Moderators: dejankuki, Reverse
A tenzijan pero sokolovo?
"tanke zice kose djevojacke" je malo nemoguce, ali ovo drugo...
tenzijan = stari naziv za trzalicu.
pitanje je jasno. (Pogotovo ako se uzme da su i nokat i pera kozne roznate tvorevine).
jeli probao ko?
tenzijan = stari naziv za trzalicu.
pitanje je jasno. (Pogotovo ako se uzme da su i nokat i pera kozne roznate tvorevine).
jeli probao ko?
- Rocket Roll
Re: A tenzijan pero sokolovo?
koliko sam shvatio ... trazi neku tanku trzalicu za veoma tanke zice ..
lose shvatas.m@T@ wrote:koliko sam shvatio ... trazi neku tanku trzalicu za veoma tanke zice ..
materijal od kojega je osovina pticijeg ili kokosijeg pera, a ta osovina se koristila nekad za pisanje sa mastilom (pero), od materijala je od kog je i NOKAT, tj. vrlo slicnog. Dali je sad malo jasnije? Osovina pera moze da bude debela i po 3 mm, tako da nebih rekao da bi to bila tanka trzalica, sigurno je deblja nego tvoja.
////////////////////////////////
btw. sviram 12tice.
Last edited by KnightOfDoom on 03 Feb 2008, 00:13, edited 1 time in total.
Reason: Koristi opciju izmeni, ne postuj poruku za porukom.
Reason: Koristi opciju izmeni, ne postuj poruku za porukom.
- Rocket Roll
To zvuči zanimljivo. Ali šta ćemo sa veličinom - može li ta osnova ptičjeg pera da se rastegne / ispresuje da bude dovoljno velika za jednu trzalicu?
ne shvatam pitanje. Mislis li na sirinu?
ko je god vidio "trzalice za prste" tj na svaki prst po jednu, taj zna o cemu pricam. Ko nezna nebi trebalo ni da se mijesa na temu.
=======================================================
(Edited by Rocket Roll: Već si opomenut za postove u nizu.)
ko je god vidio "trzalice za prste" tj na svaki prst po jednu, taj zna o cemu pricam. Ko nezna nebi trebalo ni da se mijesa na temu.
=======================================================
(Edited by Rocket Roll: Već si opomenut za postove u nizu.)
- Rocket Roll
Ti ne shvataš pitanje, ja ne shvatam tvoj odgovor...

ako nesto ne shvatas, pitaj sta. Ako mislis da trzalica mora da bude siroka, ja ti kazem da uzmes slamku (od soka) i probas svirat sa njom, i onda ces da se uveris da ne mora. Al jbg zec nema veze sa tim sto ti fali mozga.
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ajd' malo smanji vredjanje.
nadam se da se to odnosi i na ostale. Ok.KnightOfDoom wrote:Ajd' malo smanji vredjanje.
Pitas da li je neko svirao pticjim perom?
Daj jbt pojasni... Vidis da niko ne konta covece

Pa nije bas da to pitam, al ako neko jeste neka "slobodno" kaze utiske.Funkomat wrote:Pitas da li je neko svirao pticjim perom?![]()
Pitam dal bi vredilo probat, da ne lovim ticu dzabe.
A i sam sam dobio ideju od nekoga, pa je dijelim. Svidja mi se zvuk nokta, a mislim da bi pero imalo jos bolji zvuk, iz mnogo razloga... ne pero, nego osovina.

ZastoglavaG1 wrote:

Ne treba ti "tica" brate... Imas nokte i imas vise nego dovoljno vrsta trzalica da biras i siguran sam da to pticje pero nece dugo drzati kao trzalica.
Ne znam kome bi palo na pamet ovako nesto pored gore pomenutag ali ajde...
ok, ako je tako ispadaj iz teme. Ostavi ti "gore pomenutog" i mene da isprobava to. Ako je to sto pisem glupo a ti pametan, onda nema potrebe da se zamaras sa tim.Funkomat wrote:ZastoglavaG1 wrote:
![]()
Ne treba ti "tica" brate... Imas nokte i imas vise nego dovoljno vrsta trzalica da biras i siguran sam da to pticje pero nece dugo drzati kao trzalica.
Ne znam kome bi palo na pamet ovako nesto pored gore pomenutag ali ajde...
Ako ne zelis da ti ljudi upadaju u temu koji je kur*c otvaras?glavaG1 wrote: ok, ako je tako ispadaj iz teme. Ostavi ti "gore pomenutog" i mene da isprobava to. Ako je to sto pisem glupo a ti pametan, onda nema potrebe da se zamaras sa tim.
Sa "gore pomenutog" sam mislio na na ono sto sam ja napisao - nokte i veliki izbor trzalica.