P&K Audio Novotarije

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
umart

Re: P&K Audio Novotarije

Post by umart » 31 Jan 2011, 02:58

ja se dobrovoljno javljam da mesarim neke masne kirkwindsteinovske rifove ako ima kakvo hajgejn pojacalo od 100 w i bar 4x12 kutija,pozeljno full stack.radim na pivo.moze i kola,al' bojim se rifovi mi nece biti dovoljno masni. :lol:

jes' da se salim,ali ja bi stvarno volio da vidim neku takvu foru posto to jelte mene najvise zanima.npr nesto a la jcm800 2203 a ispred ts,mxr zw,boss sd1 i ostali popularni tajteri i busteri.i naravno,nekog sa desnicom kraljevica marka da vidimo kako dzn dzn izlazi. :metal: ali pitanje je koliko publike/iole potencijanih musterija za taj fazon i ima.

kao laik necu ti zakerati na sajt pojacala,vec kao korisnik mogu ti reci sta bi ja volio da vidim,a to je sajt a la ehx-ov,znaci imam kategorije proizvoda,tu kliknem i izlista li mi modele,ja kliknem na ono sta me zanima i izadje mi stranica dje odma imam sliku,najinteresantnije specifikacije i embedovan youtube video najcesce Andyjev.znaci na jednoj strani 90 posto informacija koje me mogu interesovati.

sa nestrpljenjem ocekujem i radujem se dogovoru i saradnji!

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Jan 2011, 04:26

Nesto sam hteo da kazem ali sam odustao.

umart

Post by umart » 31 Jan 2011, 12:54

baci foru,domaci smo. :)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Jan 2011, 22:00

Ma ne tebi, vec apropo vizavi glede teme. :bambi:

A sad sam i zaboravio sta.

Hillybilly

Post by Hillybilly » 08 Feb 2011, 15:06

Funkomat wrote:
Hillybilly wrote: Na Guitar Art expo-u ove godine ce biti montirana bina na kojoj ce izlagaci imati priliku da prezentuju svoje radove (gitare, pojacala...)! P&K Audio imace 1 sat vremena na bini da prezentuje svoja pojacala!

Jel se zna vec kad tacno? Da znam kad da dodjem da vidim prezentaciju...

Prezentacija P&K Audio pojacala na Guitar Art Expo-u ce se odrzati u petak, 11.02 u 17h pa svratite da se vidimo. Ako ima neki dobrovoljac sa kamerom da sve to dokumentuje nek se javi! :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Feb 2011, 15:13

ko svira? :)

MUzzY

Post by MUzzY » 09 Feb 2011, 01:45

Ponecu iPhone4 pa cemo i video da napravimo ;)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 09 Feb 2011, 02:23

Hillybilly wrote:Prezentacija P&K Audio pojacala na Guitar Art Expo-u ce se odrzati u petak, 11.02 u 17h pa svratite da se vidimo. Ako ima neki dobrovoljac sa kamerom da sve to dokumentuje nek se javi! :ziveli:
Vidimo se tamo! :ziveli:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 12 Feb 2011, 02:16

Par nas je bilo danas pa je red da se baci neki utisak :)

Sto se mene tice veoma pozitivno iskustvo, veoma lepa prezentacija! Guvnor i Muzzy bas fino odradise posao za ono kratko vreme koje je bilo dato, a i onaj treci decko koji je razsrafio gitaru :D
Doduse, imam jednu "zamerku" povodom celog desavanja, a to je sto se, Peco, ti nisi bar malo prihvatio gitare :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 12 Feb 2011, 07:50

Evo i ja da kazhem koju :)
Prezentacija je bila duga tachno onoliko koliko je trebalo i sve je bilo jako lepo :) Ljuba je obukao najuzhe farmerke koje je imao, potom polozhio Craya na svoju junachku butinu i nadalje objasnio. :ziveli: Kako je samo Jive King preo pod udarcem teksashanina sa Ade...Glupo je da pokushavam da docharam zvuke, sve je snimano kamerom pa se nadam da ce se snimci uskoro naci i na tjubu :ziveli:
PEcin klon AC30, Rocket, me je vrlo prijatno iznenadio. I dalje mi je clean na jive king-u neprikosnoven, mada sinoc mi se uchinilo da mi se overdrive rocket-a vishe dojmio.
Dva MArshall klona koji su predstavljeni neshto nisu bili my cup of tea, dok mogu reci da mi se jcm800 nije svideo ama uopshte. :| Muzzy je junachkim trudom pokushavao da se izbori sa toncima i prikazhe i dobre strane tog amp-a. I mislim da je s obzirom na sve okolnosti uradio dobar posao. :ziveli:

PA sve i da nisam bio na prezentaciji, i da sam se ukljuchio na samom kraju i video Pecinu facu i taj osmeh ponosa, bilo bi vredno dolaska. :ziveli:
Taj zadovoljni pogled koji je konachno izashao iz prijatnih okvira majstorske radionice i pokazao se svetu. Peco vreme je da svoja pojachala poshaljesh u isti.
Priznaj da je osecaj bio dobar! :)

Hotstepper

Post by Hotstepper » 12 Feb 2011, 08:53

Ja jedino moram da dodam neshto..
Nema smisla Gitar Art Expo organizovati u sred ispitnog roka! Kako mi iz provincije da stignemo, gde ce im dusha?! ::ranting::
Chekam te snimkOVE... :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 12 Feb 2011, 09:21

Ma...Expo je manje-vishe fail. Ne znaju nashi nishta da organizuju.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 12 Feb 2011, 10:03

Cortex, nemoj ubijati nadu u startu... :cry: :lol: Funkomat, Branislav i ja upravo treba da krenemo put BG-a...

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 12 Feb 2011, 10:11

Okej, reci toj Funky sisici da mi se javi, ne odgovara mi na ljubavne poruke :ziveli:
Ajde momci pa nadam se da cemo popiti neko vopi zajedno danas.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 12 Feb 2011, 10:12

Cortex wrote:Ma...Expo je manje-vishe fail. Ne znaju nashi nishta da organizuju.
Polako, zato smo u tranziciji...
Josh se budi kapitalistichko-potroshachko drushtvo kod nas! :lol:

Post Reply