Enivej, klasicnu gitaru sviram zadnjih par godina, nista ozbiljno, akordi, nekoliko rifova, nesto improvizacije i to bi bilo to. To znaci da moja prva gitara ne bi morala da bude vrh vrhova, ali da mi koristi makar par godina.
Koristio bih je za kucnu upotrebu, znaci, neko sitno pojacalo(10, 15w) i to uglavnom za neke mekse stvari. Neki rok, recimo, G'n'R, Zeppelinsi, Stounsi, Aerosmith, Eagles... You got teh point, right? Magneti, ne znam, mozda dva singla i jedan ham(za eventualno paljenje ortaka i ortakinja, u meri kojoj jedan ham moze da izvede, opet, nista specijalno). Izgled mi nije preterano bitan, ali po mogucnosti da ima Strat look(nekako volim taj dizajn).
Finansije su the tricky part, u startu bih imaojedno 150, ali se moze dici i na 200 evra. Mozda bih sacekao neko vreme za pojacalo, ali s obzirom kakvo mi treba, to i nisu neke pare

I da se izvinim sto po X-ti put neko pravi istu temu, ali bi mi znacilo da na jednom mestu kazete sve svoje sugestije.
Pozdrav!
P.S: Jedan lik iz oglasa mi nudi Sqier Stratocaster '83. godiste, Japanac, za 500 evrova(znam da je to najcenjenija serija Sqier Strata, ali mi se cini da neko oce da me odere)