Konkretno pitanje: Sta mogu da ocekujem od Boss-a ME-20 ili od Digitech-a RP 255/250? (eventualno RP 350/355 ako nadjem polovan, jer kao sto rekoh kinta je problem)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne vucem drajv. procesor bi ubo recimo u Randall-a RX25umart wrote:opet,po stoti put,u sta bodes proc?pojacalo,razglas?dal vuces drajv sa pojacala?koliko para?
mislim da je to malo mnogo kad moze pomenute digitech procesore da uzme za manje od 100e za 250/255 ili oko 120e za 350, isto polovne, a ni jedan od njih nije stariji od 2 godine (a jos uvek su aktuelni po cipu i zvuku), za razliku od ova dva bossa (gt3 com'on wtf! koliko je to staro, 10 godina...). Ovde pominjem starost jer digitalni procesori stalno napreduju, pa zbog toga mislim da je bolje uzeti danasnju srednju klasu nego 10 godina stare procesore koji su tada bili visoke klase.ZAMORCI wrote:Ako nije otishlo - http://www.kupujemprodajem.com/REZERVIS ... id=1730050
Ili ovo - http://www.kupujemprodajem.com/boss-GT3 ... id=1849619
Rachunaj malo spustish cenu...
Ne mozh' bolje za taj novac, pogotovo ako ti ne trebaju za drive koji im je uzhasan...
Posteno i iskreno, svidja mi seCope wrote:Za te pare nov - nažalost nijedan.
Upravo to...mislim_stvarno wrote: (da se ogradim, ovde ne mislim na neke matore profi sprave nego na nesto dostupno nama smrtnicima) [/size]
slazem se i da su pravljeni u glavnom za vezbanje i istrazivanje, tj da drive dosta teze izlazi u bendu kad se vuce sa procesora nego sa neceg analognog (ali ipak moze da se namesti da sasvim pristojno izadje i da dobar rezultat), ali za efekte bih rekao da su sasvim ok, a covek hoce za to da ih koristi.Cope wrote:Iz svog iskustva, svi ti jeftiniji procesori su pravljeni za hi-fi svirku, odnosno za bodenje u komp, muzički stub, itd... Na živoj svirci gotovo da nema zvučne slike, dinamike, odnosno tranzijenata, instrument ti je jednom rečju gluv, tako da je moj odgovor na pitanje koji procesor za svirku - nijedan.
Bolje kupi dve-tri ljudske pedale za te pare, sa kojima imaš veće mogućnosti kreiranja tona, nego sa procesorom u tom cenovnom rangu.
Pozz...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest