Svirao je prvo Musicman pa je Peavey modifikovao tu gitaru i tako je nastao Wolfgang, a Musicman je nastavio da proizvodi EVH pod imenom Axis i manjim modifikacijama. Ovde pise vise o tome da ne idem u off. http://www.wolfgangguitars.com/MusicManEVH.htmvbraca wrote:Vna Halen nije ovu gitaru svirao,svirao je slicnu...Peawey...
Bila je signature serija jedno vreme...Dok nije ugovor pukao
Najbolje/najlepse gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Najbolje/najlepse gitare
- Rocket Roll
Novi Eko model, extremely wacked:

i jeste da svi kazhu da je gitara na koju se svi klinci lozhe al vec dugo godina mi je zhelja da posedujem jednu ovakvu

Koji deo naziva teme "Najbolje/najlepse gitare" nisi razumeo?Rocket Roll wrote:Novi Eko model, extremely wacked:

- Rocket Roll
Pa ja rek'o, kad su vama lepi ti kaktusi od gitara (BibiSi Rič, Dejn Rejzorbljak, Džej-biniz), onda mogu i ja da imam "прсоналног фејворита".
AahahahahaahahahahahaaRocket Roll wrote:BibiSi Rič, Dejn Rejzorbljak, Džej-biniz

- Guitar_thrill
- MF veteran
znam da mnogi ovo ne cene,ali ja bih najradije svirao nesto ovako

ili ovako
, a posle toga nesto ovako
ili
..nadam se da nisam preterao sa kolicinom slika...

Les Paul Black Beauty ili Sunburst, od kada sam poceo da sviram LP mi je omiljena gitara. Posle njega omiljn mi je neki ovakav Stratocaster:

Sto se akusticnih tice isto bih najvise voleo neku Gibson- ku, recimo onakvu kakvu svira Kyle Gass u "Tenacious D in The Pick of Destiny"
.

Sto se akusticnih tice isto bih najvise voleo neku Gibson- ku, recimo onakvu kakvu svira Kyle Gass u "Tenacious D in The Pick of Destiny"

Ja bih isto tako najradije nesto kao Guitar_thrill.

I tata bi, sineGuitar_thrill wrote:znam da mnogi ovo ne cene,ali ja bih najradije svirao nesto ovako

Izashli novi S prestige... 24 praga, ZR2... Ali mislim da nije toliko drasticna razlika u odnosu na "obican" S... Koji mi inace stize za 15-ak dana...
E sad ne znam koji od ove 2 varijacije ce biti, ali totalno nebitno, poshto mi je izgled gitare najmanje vazan...

E sad ne znam koji od ove 2 varijacije ce biti, ali totalno nebitno, poshto mi je izgled gitare najmanje vazan...

Ja bih nesto ovako

RG370...
Vredi te pare, ali... Most je uzas, a i ja inace ne volim neshto mnogo RG seriju (prestige nisam progao)...

Vredi te pare, ali... Most je uzas, a i ja inace ne volim neshto mnogo RG seriju (prestige nisam progao)...
- Jimmy Henderson
dimmu , bas sam danas vidio isti takav BC Rich kod muzicara u radnji.
slucajno sam je malo uzeo u ruke. nemoj se ljutiti , ali me se nije dojmila.
prikljucio sam ga na Behringer pojacalo - mast i distorzija .
ali takva kao da ti netko cupa mast iz uveta sa - iglom.
pozdrav !
slucajno sam je malo uzeo u ruke. nemoj se ljutiti , ali me se nije dojmila.
prikljucio sam ga na Behringer pojacalo - mast i distorzija .
ali takva kao da ti netko cupa mast iz uveta sa - iglom.
pozdrav !
Suva istina Edge3 je uzasssssss.Rax13 wrote:RG370...![]()