http://www.youtube.com/watch?v=dRFh271zt9M
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Sad s tom melodikom mozes da pogadjas loto brojeve ko milan tarot
Evo mene opet,jes' da me nije bilo,ali opet sam tu,kao gladna godina:D vidim,lepo su se ponovili nasi dragi clanovi,svaka cast
elem,probao sam ovo
Fender stratocaster Vintage '57 Reissue
ijao,mac,mac..tako prost,a tako mocan instrument! ma sjajan! prvi utisak je taj famozni V vrat,jos radijus 7 tacka dvadeset pet,haos.prvih nekoliko minuta deluje stvarno nezgodno i siroko,Erice legendo,svaka cast ,ali nisam mogao da ubodem ton.dok se kasnije situacija drastcno promenila,postao je izuzetno lagan za bend,i izuzetno mekan.
Nisam mogao da verujem,ima bas tanak ton,ali tako zvoni,i tako je kristalno cist,taj belly tone,jos kada se provukao kroz Twina
Responziv je sjajan,finis sunburst sjajan,ma zaljubio sam se
Nisam probao u Mitrosu,probao sam kod druga ,ali je stariji model,pa da me ono,ne mogu da se setim
ali svaka preporuka,vidim da je u MItrosu neka akcija,ali ne znam da li imaju na lageru.
tako da,probajte u svakom slucaju,videcete o cemu pricam
Inace,a vi,kako 'te?
elem,probao sam ovo

Fender stratocaster Vintage '57 Reissue
ijao,mac,mac..tako prost,a tako mocan instrument! ma sjajan! prvi utisak je taj famozni V vrat,jos radijus 7 tacka dvadeset pet,haos.prvih nekoliko minuta deluje stvarno nezgodno i siroko,Erice legendo,svaka cast ,ali nisam mogao da ubodem ton.dok se kasnije situacija drastcno promenila,postao je izuzetno lagan za bend,i izuzetno mekan.
Nisam mogao da verujem,ima bas tanak ton,ali tako zvoni,i tako je kristalno cist,taj belly tone,jos kada se provukao kroz Twina
Nisam probao u Mitrosu,probao sam kod druga ,ali je stariji model,pa da me ono,ne mogu da se setim
Inace,a vi,kako 'te?
Jedan od najlepsih finisha stradze i jos maple vrat
...
Prelepa gitara.

Ortaku stigla juce iz Nemacke. Nemam reci koliko je svirljiva gitara i koliko masnoce se cedi iz ovoga. P90 razvaljuju.
Uff, ja se lozim kao krava na p90 u poslednje vreme. Koja je ovo gitara?
PRS Starla X Soapbar. Ma gde, p90 pre paf-ova u svako doba.
'Fala. Lajkvajz, P90ke meni imaju meksi zvuk i "drvenkastije" zvuce u poredjenju sa Pafovima. Doduse ne bih se bunio ni za komplet Pafova da se razumemosl0e wrote:PRS Starla X Soapbar. Ma gde, p90 pre paf-ova u svako doba.
-
produzni_kabal
Sto je off? Pobogu... to je prateca oprema, sto znaci da spada u domen opreme.
- Dersu Uzala
Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
All hand-made Honduras mahagoni telo (one piece) i vrat, Gabon (Gaboon) abonos fretbord, 'velvet' custom hand made pickups, 'adriatic treasure' finish. Umesto sertifikata autentikacije hand made treasure chest sa hang-tagom za gitaru koji se moze nositi kao ogrlica.

All hand-made Honduras mahagoni telo (one piece) i vrat, Gabon (Gaboon) abonos fretbord, 'velvet' custom hand made pickups, 'adriatic treasure' finish. Umesto sertifikata autentikacije hand made treasure chest sa hang-tagom za gitaru koji se moze nositi kao ogrlica.

sl0e wrote:
Ortaku stigla juce iz Nemacke. Nemam reci koliko je svirljiva gitara i koliko masnoce se cedi iz ovoga. P90 razvaljuju.

dooojčland dojčland, uber alles
- Dersu Uzala
Promace mi. Now, that looks 'perdy'.sl0e wrote:
uu, ova scala bash deluje.Dersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
![]()
- Guitar_thrill
- MF veteran
Bas profi odradjeno deluje sve