xspaceman wrote:Dersu imas li ti uopste neki zivot?? Micim ...od tolike stotine hiljada pojacala i gitara....pa tesko je stići raditi i nesto drugo...treba to sve isprobati, pa ondak svi ti sati na netu provedeni iscitavajuci sve te podatke i podatke o kojekakvim opremama, gedžetima i sl...ili si i to sve licno isprobao? a kad se na sve te sate doda i normalan zivot... kuća poso, poso kuća, porodica, odmori, letovanja,roštiljijade,Superbol,Americko rvanje i sl...Spavaš li ti uopste?

Micim...svaka čast!

Nisi ti đaba veliki vezir Iznogud!

Superbol sam ghledao ove godine posle jedno 7-8, ne prija mi ta parada pijanstva i kica. Radim od kuce uglavnom, odmor nisam imao od 1990. WWF slabo, ali UFC ponekad. Hokej i tenis uglavnom. Rostilj jasta. Nema bre spavanja, dan traje 24 sata.
I naravno da nisam sve probao, rekoh, svega par hiljada mozda gitara i malo manje pojacala. Dug je to staz, nakupi se. Mada, vidi, nisu to hiljade modela, to su cesto iste gitare i pojacala (Stradza je Stradza jel, ali je u drugoj boji ili je sa drugim magnetima, drugo drvo, na kraju krajeva drugo parce opreme). Udjem u radnju i recimo dune mi e danas cu samo da probam Stradzeeee. I sutra recimo. I prekosutra. I onda tako probam jedno 50 Stradza samo za par dana, od '52. naovamo. Mada smo mi obicno isli i obilazili sve radnje na Sunset strip-u. A tamo ima sto nigde nema. To ti je najjaca milja na svetu za muzicku opremu. Diznilend u kome se pridaju samo muzicki instrumenti. Kapiras? E ja sam u tom Diznilendu visio godinama, sad samo odem dvaput godisnje da mi dupe vidi put. Nema nista novo.
Da ne zaboravim, kad ti je lepo u zivotu onda gledas da sto manje vremena izgubis u spavanju.