Posle njega, svima nam dragi Black!!

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Poslushaj Meshuggah ili Necrophagist, bitje ti jasnoHighlander wrote: A kakav je to Technical Death?
Hmmm... Jbm li gaVoid wrote:Meshuggah nije nikako Tech Death bend, barem meni nije......Necrophagist jeste ali Meshuggah ne....
Psychroptic, Necrophagist, Spawn Of Posession, Visceral Bleeding je sve technical brutal deathStaggUser wrote:Hmmm... Jbm li gaVoid wrote:Meshuggah nije nikako Tech Death bend, barem meni nije......Necrophagist jeste ali Meshuggah ne....Eto onda na primer... Psycroptic ili mozda Sleep Terror
Uh, sve neki matematičari i inženjeri... i to brutalni.zolideathmetal wrote:Psychroptic, Necrophagist, Spawn Of Posession, Visceral Bleeding je sve technical brutal deathStaggUser wrote:Hmmm... Jbm li gaVoid wrote:Meshuggah nije nikako Tech Death bend, barem meni nije......Necrophagist jeste ali Meshuggah ne....Eto onda na primer... Psycroptic ili mozda Sleep Terror
Meshuggah je kao neki Math Metal
Isto sam pomislio kad na kraju procitah ovo Math Metal....Highlander wrote:Uh, sve neki matematičari i inženjeri... i to brutalni.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest