Haralampije wrote: Tako da tebi je sranje,a meni koristi,i da se na tome prica zavrsi.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Imate
Spoiler:
Last edited by dejankuki on 03 Mar 2011, 22:34, edited 2 times in total.
Reason: Daaaj bre Dersu....
Reason: Daaaj bre Dersu....
- Haralampije
I onda ide reakcija.Dersu Uzala wrote:Haralampije wrote: Tako da tebi je sranje,a meni koristi,i da se na tome prica zavrsi.

I ne dirajte mi moju magicnu lopticu.

Last edited by dejankuki on 03 Mar 2011, 22:34, edited 2 times in total.
Reason: i ti bre 'araplije
Reason: i ti bre 'araplije
- Hotstepper
Dersu.... je*o si nam kevu sa gif-om! 

Tetoviranje solje i okruzenja 

+4GB rama, cika Kingstonovih. 6gb ukupno 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Morao sam ovo uzeti, jeftino je izaslo preko oglasa, pedala ocuvana, a bash hocu da imam neshto poput tjub skrimera. Sad jos samo da reshim koju pedalu cu da prodam, jer imam sad 4 OD-a
Jebeni G.A.S, al bar me je pustio u vezi za krupnijih stvari...
Test je sa singlovima i hambakerima, mislim da cu pretezno ovoaj drajv koristiti za ritam deonice u vecini pesama i onu fulltone kopiju, a pacov za rilj tako da mi je mozda guv'nor vishka, mada mi je zao da ga prodajem....nemam pojma
I da jos jedna stvar - najbolje mi za bassman radi Bad Monkey nekako je najprirodniji sound na 15kama...

I da jos jedna stvar - najbolje mi za bassman radi Bad Monkey nekako je najprirodniji sound na 15kama...

- Dersu Uzala
Izvinjavam se do nebaHotstepper wrote:Dersu.... je*o si nam kevu sa gif-om!

Znas i sam, kao NASA dja, to se zove 'jet propulsion'.

E to je to!

Ovaj kais je shirok i dovoljno dugachak, hel jea!
He, he... Mislio si da se tako lako izvučeš? Da ideš odma' do Morače, baciš tu kuglu u vodu i triput kažeš: Odričem se satane!Haralampije wrote:Ajmo ovako,ovo nisam dobio zbog muziciranja,a ispostavlja se da mi jako koristi sto se tice motorike desne ruke(sto se tice sviranja to mi pomaze izmedju ostalog jer sam izrazito levoruk,a sviram od samog pocetka za desnoruke,tako da mi oduvek najveci teret i napor pada na desanku).Tako da tebi je sranje,a meni koristi,i da se na tome prica zavrsi.
- Haralampije
Nikad!UVEK SATANA I DJEVICE SILOVANE!eg303 wrote:He, he... Mislio si da se tako lako izvučeš? Da ideš odma' do Morače, baciš tu kuglu u vodu i triput kažeš: Odričem se satane!Haralampije wrote:Ajmo ovako,ovo nisam dobio zbog muziciranja,a ispostavlja se da mi jako koristi sto se tice motorike desne ruke(sto se tice sviranja to mi pomaze izmedju ostalog jer sam izrazito levoruk,a sviram od samog pocetka za desnoruke,tako da mi oduvek najveci teret i napor pada na desanku).Tako da tebi je sranje,a meni koristi,i da se na tome prica zavrsi.

My New Family Member
Blues deluxe,iz '93,nije reizdanje,sa Celestionom G12 rolom,triodnim swcithom,i to je meni dovoljno da se zaljubm
Tolex je malo prljav,to moram srediti u skorije vreme,jer me jako iritira..ima li ko predlog kako se cisti?

Blues deluxe,iz '93,nije reizdanje,sa Celestionom G12 rolom,triodnim swcithom,i to je meni dovoljno da se zaljubm

Tolex je malo prljav,to moram srediti u skorije vreme,jer me jako iritira..ima li ko predlog kako se cisti?

- mislim_stvarno
cestitke

Vajdu siso, ne hvalis se. Zovi na krstenje