Tako bi bilo i neke koristi od toliko stetocina wanabe gitarista, kolekcionara i ostalih profesionalaca..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kako na obe? samo na jednoj. Plan je bio da turim MIDI konektor tu, dok sam ja mentol skapirao da to vise nisu 25 i 13 pinski kablovi ko 80-tih proso voz. A MIDI jos stavio nisam. Polako, sutra je novi dan.theTrooper wrote:Samo mi nije jasno sto je na obe gitare secen onaj cosak za kabal, nije valjda da toliko smeta konektor?
Kuca obiluje drvenarijom,od prozora i vrata,preko poda i namestaja..jos dodam na to stolove i stolice od punog drveta,pa police za knjige,radne stolove i ormane..otprilike bih morao da zasadim sumicu pout Topcidera i Kosutnjaka...ma kakvi to mora da bude teritorija kojom se krece garmispartenkirhenska fanta.Varenika wrote:to je greota sta se radi s drvecem... Kako ono kazu, svaki covjek bi za zivota trebao da posadi barem jedno drvo, sto ranije to bolje, da mozes da ga gledas kako raste dok staris. Mene to jos ceka. A ko ima i voli gitare, trebalo bi za svaku koju posjeduje da posadi barem 2 komada!
Tako bi bilo i neke koristi od toliko stetocina wanabe gitarista, kolekcionara i ostalih profesionalaca..
http://www.aristidesinstruments.com/guitars-010-blackandrej] wrote:ja sam probao gitaru izlivenu iz jednog komada od nekog sintetickog, prototip neke, cini mi se belgijske (ili neka druga benelux zemlja) firme, doneo bio neki lik iz pg kad je probao fx550 kod mene. bila su neka 2 hambakera na njoj i to poprilicno sranje, al je wiring simpatican, jednim potom (probabli stereo) se dodaje drugi namotaj na hambakeru, inace je samo jedan povezan. moram priznati da je gitara zvucala poprilicno odlicno (malo je magneti jebu), da je bila vrlo prijatna za sviranje i da je prosto SABIJALA za leadove, i sa fuzzom i sa distom i sa od-om i kad se pojaca pojacalo. na toj istoj (mojoj) opremi sam probao i gibson sg i lp studio, kao i lp standard i nista nije bilo NI PRINETI ovome. a uzeo je za, cini mi se, 350e, polovnu, od porodice nekog lika sto ne zivi tu (mada mi je malo mutno secanje, mozda je to sa porodicom jedan drugi lik). e, sad, sasvim je moguce da je bash to odsustvo mikrosupljina u gitari ucinilo svoje, pa je ovo zato tako dobro zvucalo. bio je neki doublecut oblik na strat foru, otpr iste tezine ko strat, lakse nego strat iz 70ih, tako da pretpostavljam da su skinuli gustinu drveta tim materijalom. e, sad, jes da nema unutra vlakana, promene gustine i to, al je stvarno razbijala za leadove. klin je bio onako, mada ja generalno ne volim klin na hambakerima (osim kad su bas low-output), al ni singlecoil mod nije bio nesto.
Koja papucara, svirao bi joj na uvce i kad stimujes gitaruStanko wrote:uuuuuuu fensi, ima ram, ubacis sliku svoje drage
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest