HahahhahahaTenji wrote:Bila bi fora da stavis sliku bivse, i onda kad njakas kaoss pad, ona pravi neke retardirane face. (khm, za osvetoljubive, khm)
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
ocekujte uskoro 2204 mednes,pao deal sa pecom danas o ozivljavanju neke krsine koju dobih na poklon.6550 u pogonu,lampaski fx loop,sema cista 2204ka,bijeli tolex.umart wrote:
i to sto raniji to bolje.da bide sto mracniji.
- mislim_stvarno
beli tolex kažeš?
u tom slucaju, moras da nabavis bar jednog belog rr-a

ok moze i beli lp custom
mislim da ce se sasvim lijepo sloziti sa ovim:

a posle prigodnog kosog 4x12 kabineta (kojeg cu da pravim sam,svi bijeli su neracionalno skupi,narocito RR,a i ocu da stavim cak 3 razlicita zvucnika,ili barem 2x2 razlicita 2x g12t75 i po jedan v30 i greenback ili 2x v30,jedan greenback i nesto sasvim trece ili 2x v30 i 2x greenback,kombinacija milion a sve u cilju ultimate recording cab-a,konsultovacu se na forumu kad dodje do toga sta je sonicki kompatabilno da stoji u istom cab-u) mozda padne ovo,u sta sam siguran da ce da se takodje dojajno slozi:

bilo je ranije fapovanje na mockingbird,planiram da stavim sperzel locking prigodne boje i mijenjam magnete,ali sve u svoje vrijeme.

a posle prigodnog kosog 4x12 kabineta (kojeg cu da pravim sam,svi bijeli su neracionalno skupi,narocito RR,a i ocu da stavim cak 3 razlicita zvucnika,ili barem 2x2 razlicita 2x g12t75 i po jedan v30 i greenback ili 2x v30,jedan greenback i nesto sasvim trece ili 2x v30 i 2x greenback,kombinacija milion a sve u cilju ultimate recording cab-a,konsultovacu se na forumu kad dodje do toga sta je sonicki kompatabilno da stoji u istom cab-u) mozda padne ovo,u sta sam siguran da ce da se takodje dojajno slozi:

bilo je ranije fapovanje na mockingbird,planiram da stavim sperzel locking prigodne boje i mijenjam magnete,ali sve u svoje vrijeme.
Ovo belo je Concorde, drazesniji je od standardnog RR-amislim_stvarno wrote:![]()
beli tolex kažeš?
u tom slucaju, moras da nabavis bar jednog belog rr-a![]()
ok moze i beli lp custom![]()
totalno si u pravu.malo estetike su posle prebacili na KV2T,samim tim napravili najdrazesniju gitaru ikad.
Ima neko 12000 dolara na zajam, opet sam se zaljubio?

Nekako se ne slaze boja prednje i zadnje strane. Ova prednja skoro da je two-tone a na zadnjoj se bas vidi crvena.
Za 12000 ima da budu jednake!
Za 12000 ima da budu jednake!
Taj rad, ovo je delo nekog sa Kupujem Prodajem!
A da se skupimo, svako da po koji dinar i kupimo je kao prvu MF gitaru?
Stajace kod mene, naravno... 
A da se skupimo, svako da po koji dinar i kupimo je kao prvu MF gitaru?
Al neku lepo ofarbanu.
Da imam tako skupu gitaru, kontam da bih joj nasao bezbroj mana. Tu jednostavno sve mora biti apsulutno savrseno odradjeno.
Da imam tako skupu gitaru, kontam da bih joj nasao bezbroj mana. Tu jednostavno sve mora biti apsulutno savrseno odradjeno.
Dogovor!Funkomat wrote:Al neku lepo ofarbanu.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Custom KP model, od napred je fender, od nazad skvajer bullet, lepljeno lock tide-omguv'nor wrote:Taj rad, ovo je delo nekog sa Kupujem Prodajem!
I naravno apgrejdovan vrat.