Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
A ako sada, recimo Dulio (jbg, ti si mi prvi pao na pamet iz ociglednih razloga
), pocne da se bavi kubizmom, jer ja treba da ga mrzim zato sto preslikava Pikasa? Bilo bi divno kada bi svi imali taj talenat da izmisljaju nove pravce u umetnosti..

AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHADJ_MY_SOUL wrote:Kao umetnik...

- DJ_MY_SOUL
Svi muzicari su umetnici ? Ne vidim sta je tu smesno? Ja nisam muzicar ja sam basista :S
Ti nisi umetnik, ti si bassista.DJ_MY_SOUL wrote:Svi muzicari su umetnici ? Ne vidim sta je tu smesno? Ja nisam muzicar ja sam basista :S

najviše gotivim Osvajače naročito nove stvari mislim da su veoma andergraund.
E bravo. To sto su "andergraund" je posebno kul.Stalker wrote:najviše gotivim Osvajače naročito nove stvari mislim da su veoma andergraund.

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9Z2Ju-3BZqo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9Z2Ju-3BZqo&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]ZigiZelig wrote:E bravo. To sto su "andergraund" je posebno kul.Stalker wrote:najviše gotivim Osvajače naročito nove stvari mislim da su veoma andergraund.![]()
Stvarno bi ih smestio andergraund
teče vino crkveno
Jbg, ljudi su se jednostavno prodali da bi preziveli.. To ih iz umetnickog ugla ne opravdava, ali zive u takvoj drzavi gde je veoma tesko drzati do svojih principa dok ti stomak krci.
Alo bre ljudi, to nisu pravi Osvajaci, to su Osvajaci All Stars, u to vreme su postojale dve grupe Osvajaca, jedni "pravi" (zamenili su vokala, pevao im je Nenad Jovanović, lead gitaru svirao Urošević (iz originalne postave), ritam gitaru Saša Popović (nije ONAJ Saša Popović
), bas Saša Marković i bubnjeve Nenad Branković, klavijature su izbacili), a drugi su ovi grandovci (Cipi (vokal), onaj seljak klavijaturista Nebojša Jakovljević i stari "roker" Bane Jelić na gitari)... Kasnije su ovi All Stars otkupili ime od Osvajaca (tj. Urosevica), posto su se ovi raspali. 2005. su se ponovo okupili i svirali stvari sa rock albuma, ali je Neso (klavijaturista) zeleo da svira i Tece Vino Crvecno i ostala sr*** iz njegove i Cipijeve folk karijere pa je Urosevic napustio bend... Kasnije su on i Cipi oformili pop-rock bend Čipi & Industrija.
Vise nadjite na Wikipediji, evo linkova...
Osvajaci
All Stars Osvajaci
A evo i novija pesma od Čipija & Industrije:
Aj' u zdravlje...
P.S. Riblja Čorba je sr***

Vise nadjite na Wikipediji, evo linkova...
Osvajaci
All Stars Osvajaci
A evo i novija pesma od Čipija & Industrije:
Aj' u zdravlje...

P.S. Riblja Čorba je sr***

mrzelo me da čitam sve ovo
meni je bilo interesantno, nisam to znao.
I ja sam to saznao skoro, pre jedno 5-6 meseci i onda sam nasao album Vrelina (2000). Nije los album, poslusajte ga... Evo nekoliko pesama:Doolio wrote:meni je bilo interesantno, nisam to znao.
[youtube]RYybO_pQxsc&feature=related[/youtube]
[youtube]OtQ_oG4TrAU&feature=PlayList&p=013D77E4B62F6A6A&playnext_from=PL&playnext=1&index=19[/youtube]
[youtube]PiWdM2hdI7w&feature=related[/youtube]
Tri spota za jedan album i na kraju se raspadnu posle godinu dana...

Van Gogh (ekave vana bi rrrrrrrrrrrrrrrrr)
Divlje jagode pre svega radi onog ljigavca
Zabranjeno pušenje Sarajevo (skupina antihumoristicnih plagijatora)
.....
Santana
Divlje jagode pre svega radi onog ljigavca
Zabranjeno pušenje Sarajevo (skupina antihumoristicnih plagijatora)
.....
Santana
Sreca da su ovi iz Beograda mnogo bolji...Zabranjeno pušenje Sarajevo (skupina antihumoristicnih plagijatora)