Bend koji najvise mrzite
- mislim_stvarno
Re: Bend koji najvise mrzite
da, zaboravio sam i rhcp
Whitesnake
bring it on!mislim_stvarno wrote:you will burn for this....Doolio wrote: eto, mene nerviraju cepelini, svaki clan mi je neverovatno antipatican:)![]()
![]()
brate, ja gotivim placebo, sad mozes da mi vratis sa petnes pasusa!
Ajd i ja malo da se ispraznim, neam cigare a mrzi me da odem da kupim
Ako sam nekog ko sa muzikom ima bilokakve veze ikada bas onako iskonski mrzeo to je onda onaj Timbaland. Nije moja mrznja toliko uperena ka njemu licno i personalno koliko prema svemu onome sto on predstavlja... Nacin rada, promocije i opsta "hitoidnost" svake splacine na koju je nalepio svoje ime izazivaju kod mene pojavu u narodu poznatu kao " prevrtanje zeluca™ ".
Santana. Za neke momente na pocetku karijere skidam kapu, ali 2 tona iz njegove gitare kod mene prouzrokuju lokalizovanu alergijsku reakciju. Moj organizam jednostavno ne moze da podnese toliku ljigavstinu.
Nickleback. Nepotrebno komentarisati. Posebna poslastica u spoju sa gorenavedenim gospodinom: http://www.youtube.com/watch?v=KNSA-Djc-30
99% severnoevropskih MJETAL bendova.
Vecina exyu bendova mi podize kiselinu u stomaku, na celu sa Divljim Jagodama, Kraljevskim Apartmanima i ostalim drugarima... tj. svi veoma neuspesni pokusaji da se iskopira (i ukrade) nesto sto smo videli culi negde drugde.

Ako sam nekog ko sa muzikom ima bilokakve veze ikada bas onako iskonski mrzeo to je onda onaj Timbaland. Nije moja mrznja toliko uperena ka njemu licno i personalno koliko prema svemu onome sto on predstavlja... Nacin rada, promocije i opsta "hitoidnost" svake splacine na koju je nalepio svoje ime izazivaju kod mene pojavu u narodu poznatu kao " prevrtanje zeluca™ ".
Santana. Za neke momente na pocetku karijere skidam kapu, ali 2 tona iz njegove gitare kod mene prouzrokuju lokalizovanu alergijsku reakciju. Moj organizam jednostavno ne moze da podnese toliku ljigavstinu.
Nickleback. Nepotrebno komentarisati. Posebna poslastica u spoju sa gorenavedenim gospodinom: http://www.youtube.com/watch?v=KNSA-Djc-30
Vecina exyu bendova mi podize kiselinu u stomaku, na celu sa Divljim Jagodama, Kraljevskim Apartmanima i ostalim drugarima... tj. svi veoma neuspesni pokusaji da se iskopira (i ukrade) nesto sto smo videli culi negde drugde.
a da, santana:) kontam da bi bilo gotivno izblejati sa santanom na pivu na plazi. ali kad ga vidim da svira, smorim se:) em me smara njegov ton, em me smaraju njegove skale, em me smara on kako izgleda dok svira:)
ja kombinaciju nickleback+santana 

Ih ljudi, pa dobar je Carlos
cccira wrote:Santana. Za neke momente na pocetku karijere skidam kapu, ali 2 tona iz njegove gitare kod mene prouzrokuju lokalizovanu alergijsku reakciju. Moj organizam jednostavno ne moze da podnese toliku ljigavstinu.

Sad ne trebam nista vise da pisem, mislio sam da dodam jos neke bendove pored Riblje Corbe koju sam odavno pomenuo, ali cccira kao da mi je procitao misli.

Odlican ventil. ALI, ne znam zasto, meni je taj Zele postao simpatican, naprasno, a svojevremeno sam se ovde fino praznio na temu njegove virtuoznosti.djomla wrote:Pa to !!! Zar nije dobar ventil. Meni je Zele Lipovacha ljigavi pozer i mislim da je kao muzicar niko i nista koji nista nije dao kao Santana:) osecam se odma bolje !!!

A Santana jos uvek ima najbolji zvuk na svetu, ko misli drugacije - ne voli Tita i Djindjica!!!
i mene nervira mnogo santana, a šlag na tortu bila mu je ona tema s babom. kako svira ne znam, nisam ga čuo.
ac/dc, ozzy osborn, ekv, lordi, poisonblack, van gog, nirvana...... 

EKV i Poisonblack???
Reci mi da se zaebavas...

Reci mi da se zaebavas...
and here we go again...
brate dojle jebote...
brate dojle jebote...
fixed!A Santana jos uvek ima najgejiji zvuk na svetu, ko misli drugacije - ne voli Tita i Djindjica!!!
Meni je on presao u kategoriju licnosti u kojoj mi se nalaze Kale gospodar vremena, Ekrem Jevric i Bane Jelic... i u toj sferi ljudskog poznanja ga veoma gotivimsinisake wrote:Odlican ventil. ALI, ne znam zasto, meni je taj Zele postao simpatican, naprasno, a svojevremeno sam se ovde fino praznio na temu njegove virtuoznosti.![]()