Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Stalker
Strelok

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by Stalker » 20 Mar 2011, 09:51

Kristijan wrote:Aaaaa, pa to je zato što sam besprizorna baraba :ziveli:
:ziveli:

Randy

Post by Randy » 20 Mar 2011, 10:50

mene su do pre 2-3 nedelje nervirali srederi i ovi novi metalci ,al nekako sad vidim da NEKI imaju smisla ne svi.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 Mar 2011, 03:50

Bluesko wrote: Ipak, ako cemo o odurnim bendovima, galsam za RUsh
Image

Here's me. :bambi: :

Image

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 21 Mar 2011, 08:20

U pravu si Dersu,sat ne može stajati na desnoj ruci :grummel_2:

Bluesko

Post by Bluesko » 21 Mar 2011, 14:39

Bend koji najvise mrzite

jel pomenuo neko Rush? evo ja cu

andrej]

Post by andrej] » 21 Mar 2011, 14:47

ja nesto cepeline nisam voleo (verovatno i zbog toga sto ih je moja velika neprijateljica, bivsa mi bubnjarka, forsirala 200 na sat), al kad sam ih bolje poslusao, ima tu i dobrih fora. mislim, plant je u vecini slucajeva jako iritantan, al nekad je i dobar. bonham je uvek faca. pejdzovo soliranje me u 90% slucajeva smara, al je izbacio dobrih rifova. a imaju i pesama koje su komplet odlicne, tipa when the levee breaks (odlican aranzman i produkcija, iako nije njihova stvar). ipak su izmislili oni neke stvari koje je posle milion ljudi iskopiralo.

Bluesko

Post by Bluesko » 21 Mar 2011, 14:57

Na svetu postoje bendovi koji pisu predvidive, dosadne, na silu prekomplikovane pesme, sa prozaicnim tekstovima, izvode ih u koznim pantalonama i lancima skinutim sa motornih testera, loze se na ideju da je bitno napraviti pesmu od 7000 tonova po sekundi i ogromnim brojem akorda, naravno pozeljni su svi sustained, dimovi, sedmice, devetke, sestice i persetrojke, ako je moguce, sve da se stavi u jedan refren. Rush je jedan od tih bendova

Takodje, postoje bendovi kojima je bitno (i koji uzgred, znaju) da naprave dobru pesmu, a pritom se i oblace dobro, a pritom i izgledajui dobro, tekstovi su im uglavnom prepricavanje svakodnevnice, bez nadobudnog i nepotrebnog filozofiranja, prave naizgled slicne pesme, sa ustaljenim progresijama, ali aranzmanski potpuno drugacije, svaka pesma je naizgled slicna drugoj, ali se ipak "onoliko koliko je potrebno da ti se svidi" razlikuju, ne preteruju, ne siluju, ne muljave. The Strokes je samo jedan od takvih, `oces jos?

RadoslavZ

Post by RadoslavZ » 21 Mar 2011, 15:53

Na svetu postoje bendovi koji pisu predvidive, dosadne, na silu prekomplikovane pesme, sa prozaicnim tekstovima, izvode ih u koznim pantalonama i lancima skinutim sa motornih testera, loze se na ideju da je bitno napraviti pesmu od 7000 tonova po sekundi i ogromnim brojem akorda, naravno pozeljni su svi sustained, dimovi, sedmice, devetke, sestice i persetrojke, ako je moguce, sve da se stavi u jedan refren. Rush je jedan od tih bendova
Narocito sustained!

the bassman

Post by the bassman » 21 Mar 2011, 16:20

andrej] wrote:ja nesto cepeline nisam voleo (verovatno i zbog toga sto ih je moja velika neprijateljica, bivsa mi bubnjarka, forsirala 200 na sat), al kad sam ih bolje poslusao, ima tu i dobrih fora. mislim, plant je u vecini slucajeva jako iritantan, al nekad je i dobar. bonham je uvek faca. pejdzovo soliranje me u 90% slucajeva smara, al je izbacio dobrih rifova. a imaju i pesama koje su komplet odlicne, tipa when the levee breaks (odlican aranzman i produkcija, iako nije njihova stvar). ipak su izmislili oni neke stvari koje je posle milion ljudi iskopiralo.
Molim te nemoj njih da pominjes u ovakvim temama, jer jednostavno ne pripadaju ovde :grummel_2:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 21 Mar 2011, 16:54

bassmane, nisi shvatio temu:)
ako NJEGA nerviraju, sto ih ne bi pomeuno? tema nije "navedite bendove koji su objektivno losi i iritantni".
kad bi ja sad krenuo da zaista taksativno nabrajam koliko i zasto me nerviraju cepelini, mislim da bi ti dobio srcku za monitorom :mrgreen:
mislim, covece, tema ocigledno nema nikakve veze sa kvalitetom bendova koji se nabrajaju, osim ako se slucajno ne poklopi da je 'mrski' bend u isto vreme i objektivno los. ja npr sam uglavnom i nabrojao dobre bendove, kako moze da me nervira deni kragulj kad se ozarim svaki put kad ga vidim/cujem?
drugo, opusti se, i na onoj drugoj temi si isto bio u tom fazonu, (za mobi dik), pusti ljude da se zajebavaju (a i da se ne zajebavaju - sto ljudi, sto cudi).

djomla

Post by djomla » 21 Mar 2011, 17:46

Image

Randy

Post by Randy » 21 Mar 2011, 17:56

djomla wrote:Image
ko je ovaj?
verovatno neka ''nova nada'' srpske rep scene

djomla

Post by djomla » 21 Mar 2011, 17:57

"Kakav danak neiskustvu...."

doyle777

Post by doyle777 » 21 Mar 2011, 18:04

Haha, Napoleon, njega mrze cak i reperi. :XD:

Neki moj komsija, bivsi basista thrash metal benda je prestao da svira bas i poceo da repuje i snimio album u Napoleonovoj produkciji. :XD:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 21 Mar 2011, 18:06

Ja se izvinjavam...
Image

8)

Post Reply