ovo bi pre moglo da se podvede pod oprema koju imaju, posto je neam ja licno, ali danas sam bio kod mog i naseg drugara @Bokija, da se malo igramo sa Cornfordom i nekim pedalama i prvi utisci su veoma drazesni.
probali smo ga naizmenicno sa Fender American Stratom (koji u bridgeu ima DiMarzio humbucker u singleu , da li Chopper ili ne mogu da se setim koji) i sa Gibson Les Paul Studio-m, na Pecinom kabinetu sa 2 x 12 Celestion Vintage 30 sa pomicnim zadnjim panelom. Prvo sve sa totalno zatvorenom kutijom, zatim sa napola otvorenom i na kraju sa savim otvorenim kabinetom. Doduse sve je ovo radjeno u maloj sobici gde i na otpanju ne moze da se dovoljno odmakne i poslusa sve sa normalne udaljenosti, ali ovo pojachalo je def posebna zver. Zvucno rekao bih da je pojacalo dosta autoritativno i ima neki svoj karakter koji bi se mogao porediti sa Marshall-ima i mozda necim slicnim njima ali def je mnogo napucanije, fokusiranije i masnije. Truly najvise mi se dopalo kako sve sljaka sa poluotvorenim kabinetom, na cleanu i cleanu sa malo prljavosti i Strat i Gibson sasvim lepo pevaju, svaka na svoj karakteristican nacin, ali ono def to je to. Clean je veoma karakteran i detaljan, sa plenty of midlova ali bogami i bassa (kako sam ovo glupo objasnio

), na umerenom gainu sa boostom ispod pola, dobija se tipican ac-dc meets old skul hard rockin mama sound, ali opet, dosta brutalniji i nekako definisaniji od vecine Marshalla (nema onaj kartonasti prizvuk na momente), sa stiskom na footswitch koji dodaje josh boosta, stvari pocinju da se krecu u pravcu lepe kremaste saturacije ali opet, provali se da su to EL34, rockerski sound i bogami veoma veoma metalski na fazon eighties zvuka.
Da ne tupim vishe ali pojacalo je def posebna prica, nadam se uskoro da cu napisati jos nesto pametno o njemu, anyway, hvala Bokiju na gostoprimljivosti i mogucnosti da se isproba i uzivo cuje ono sto se na ovim prostorima ne srece bash cesto.
p.s. da ne zaboravim da kazem da smo posle palili i Marshall-a JVM ali samo na kratko