koliko ce da traje vasa svirka? i ko jos svira osim vas?

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
videli smo secccira wrote:Vidimo se sutra u 15h!
Nije bilo tonske probe i nisu nam baš dobro namestili slušanja u monitorima pa se nismo čuli dobro međusobno, maltene uopšte, i onda smo se raspadali, hahaMithrandir wrote:Ubili ste!
Zvuk je bio fantastičan. Žao mi je što se Žica nije čuo u solažama, pogotovo kada se pogubio u drugoj ili trećoj pesmi i što nisam mogao da ostanem do kraja.
Jao, ako bude turneje, javljam se da budem grupi!
Da, jedan od pehova je bio i što je njemu pred koncert tu pored bine dok je stavljao bateriju u Mongoose pukao kabl od baterije a taj fuzz nema ulaz za struju, tako da nije imao fuzz, svirao je sve vreme sa Plexitoneom, a on mu je tiše podešen pa je zato kapiram bio tiši, a možda ga jednostavno tonac nije pojačao dovoljno, jer je sve bilo tako na prepad, a nama zbog količine te opreme to baš i ne paše, ne možemo baš samo da se ubodemo i svirajmislim_stvarno wrote:bilo je sasvim fino, mada se nylar nije cuo na gitari...
'el moze link za download sto ste delili?
Ma biće naravno... A za majice, čekam da konačno prodamo sve ove koje su naručene jer nikako da se nađem sa nekim ljudima, pa čim budemo imali te pare na gomili idemo po još majici i javljamStanko wrote:Ja ne bejahmorao na neki glupavi sastanak da idem... Al dobro bice prilike valjda
i gde su te davno obecane majice
Išlo je uživo uključenje dok smo svirali, u tri pesme, tako mi reče drugar koji je bio kući.Rocket Roll wrote:Hoće li biti emitovano nešto od onog što je Studio B snimao?
A sta je taj link? Moze i meni onda?mislim_stvarno wrote: 'el moze link za download sto ste delili?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest