MARSHALL MG 30-50 DFX
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: MARSHALL MG 30-50 DFX
Si siguran da ima u nas?
- Dersu Uzala
Da ne veruješ 

- Dersu Uzala
Pa ti vidi. Znaci do 400 Ojra, ovo su po meni best-buys u Srbiji u smislu novih ojacavaleca po garancijom, ako iskljucimo privatne marifetluke. Ona HT-20 glavudza je nekih 50 i kusur soma dinarjev sto je cenim negde oko 450-500 Ojra, no? Em zakiva em je dovoljno za raznorazne razne gigove po gradu, pogotovu uz ozvucenje. 

Malo preterivanja, naravno. Elem, već par godina nam stoji MGDFX100 glavudža u prostoriji, i recimo da je ok kupovina ako se nađe povoljno (ovaj je kupljen nov za potrebe proba, izašao je oko 250 evra u Skaju zbog napukle šperke sa strane - nov valjda bio nešto 400-450). čak se i snimalo i sviralo par certova na njemu. Ništa specijalno, noviji Marshall trandža, klin i kranč solidni, drajv malo muljav (nekako kao da ima kontinuirani sub bass kao mini linije ili budžet uređaji za kola, čuješ sve vreme onaj maršalov zn™, a oko njega ogromni okrugli debeli bas). Daleko od najgoreg, isto tako daleko od best baja, osim u navedenim slučajevima.
- Dersu Uzala
Bas je do kutije, a bas to Marshallovo 'zn' ne treba da se cuje. Nevidjena djubrad od pojacala za te pare. Anyway, Blackstar radi kompletna ekipa iz Marshalla kojoj je vise dopizdeo Marshallov trademark bullshit sound i ideologija. Ipak je 2011. godina.
- Dersu Uzala
Ovo vam je znaci svima mantra od danas. Ukljucujuci i ovom iznad moi.Dersu Uzala wrote:Pa ti vidi. Znaci do 400 Ojra, ovo su po meni best-buys u Srbiji u smislu novih ojacavaleca po garancijom, ako iskljucimo privatne marifetluke. Ona HT-20 glavudza je nekih 50 i kusur soma dinarjev sto je cenim negde oko 450-500 Ojra, no? Em zakiva em je dovoljno za raznorazne razne gigove po gradu, pogotovu uz ozvucenje.

Mislim stvarno.
Last edited by Dersu Uzala on 20 Apr 2011, 01:55, edited 1 time in total.
dersu daj se kontroliratiDersu Uzala wrote:Bas je do kutije, a bas to Marshallovo 'zn' ne treba da se cuje. Nevidjena djubrad od pojacala za te pare. Anyway, Blackstar radi kompletna ekipa iz Marshalla kojoj je vise dopizdeo Marshallov trademark bullshit sound i ideologija. Ipak je 2011. godina.
- Dersu Uzala
Slusaj ti samo sinko sta pricam i upijaj
.

nas'o si i ti da ubjedjujes pjesivackog magarca u nesto,stvarno nisi normalan. 

- Dersu Uzala
Pa ne ubedjujem nikoga u prvom postu, ovo je samo reparte. Da se citiram:
"Znaci do 400 Ojra, ovo su po meni best-buys u Srbiji u smislu novih ojacavaleca po garancijom, ako iskljucimo privatne marifetluke."
Znaci rekoh, po meni.
Nego se on nasao meni, ej meni, meni da komentarise post.
"Znaci do 400 Ojra, ovo su po meni best-buys u Srbiji u smislu novih ojacavaleca po garancijom, ako iskljucimo privatne marifetluke."
Znaci rekoh, po meni.

Nego se on nasao meni, ej meni, meni da komentarise post.

Dersu Uzala wrote:Anyway, Blackstar radi kompletna ekipa iz Marshalla kojoj je vise dopizdeo Marshallov trademark bullshit sound i ideologija. Ipak je 2011. godina.

Ovo sam hteo da napišem još kada si okačio onaj prvo klip, u ne znam kojoj temi, ali mi izgleda pobegla misao.

Njih dvojajca (osnivači) sedeli ko zna koliko dugo u Maršalu, pili kafu i čekali da se nešto desi... Sve dok im nije prekipelo.

- Dersu Uzala
Ovaj glavni lik, Bruce Keir, je bio tehnicki direktor tamo negde od pocetka ovog milenijuma. Generalno, ta njegova R&D ekipa je odradila Valvestate, AVT i MG seriju. Posto je Dzimu zinulo dupe za pare (MG serija je najprodavanija od svih Marshalla, ubedljivo). To ti je ista prica kao kada su jeftini kompjuteri sa mp3 playerima i slicne igracke za decu i omladinu unistili kompletnu hi-fi industriju. A zvuk kao dupe i oko. Uglavnom, ovim puko film i kvitovali sljaku i otisli da prave all-tube mofos od pojacala. As cheap as possible. Tako se to radi, Dzime skote. Ne mogu da podnesem tog lika. Em je oduvek bio najsmrdljiviji biznismen em je Englez. 
Cek, mora da padne jedan trip down the memory lane:

Sad mi je malo lakse.

Cek, mora da padne jedan trip down the memory lane:

Sad mi je malo lakse.

Blingo wrote:Za 250e moze da se uzme i nova Bugera V22 (cini mi se da je toliko bila u Artistu), pa bih i to proverio, nemoj da te zavara njenih 20w, dovoljno je to glasno, veruj.

[youtube]SGxYk2BJWoo&feature=related[/youtube]
- mislim_stvarno
molim te prestani da kacis klipove ovih pojacala...Dersu Uzala wrote:Ovo vam je znaci svima mantra od danas. Ukljucujuci i ovom iznad moi.Dersu Uzala wrote:Pa ti vidi. Znaci do 400 Ojra, ovo su po meni best-buys u Srbiji u smislu novih ojacavaleca po garancijom, ako iskljucimo privatne marifetluke. Ona HT-20 glavudza je nekih 50 i kusur soma dinarjev sto je cenim negde oko 450-500 Ojra, no? Em zakiva em je dovoljno za raznorazne razne gigove po gradu, pogotovu uz ozvucenje.
Mislim stvarno.