Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
nemam focus wrc 11 

ovo je '08 focus, a od tad se ja mislim nije mijenjao
ispričavam se, devetka, menjala se osmicaSolomon wrote:ovo je '08 focus, a od tad se ja mislim nije mijenjao
E,na ovu pedalu sam se primio vrlo....

a i ova bi mi valjala....samo da stigne kod Dzindzera pa da probamo.

a i ova bi mi valjala....samo da stigne kod Dzindzera pa da probamo.

Pukla rucka od kofera za alat. Izdrzao je skoro dve god...
Vreme za jednog od ova dva lepotana:

Vreme za jednog od ova dva lepotana:

-
- mislim_stvarno
jbt koliki crvi!!!!

mislim_stvarno wrote:jbt koliki crvi!!!!![]()

- Pentatonic

Biće da je ovaj!

koliko dimas bolje izgleda nego FMIC.dersu,jesu li i kvalitetnije?i da,ima modzo da se useres.
- mislim_stvarno
moj rr je u drugoj sobi
zezam se, jel' ovo rr1? Malo mi cudno sto su civije i bridge druge boju u odnosu na pickguard...
lm, proklet da je gas, posle onih malih blackstarova...

zezam se, jel' ovo rr1? Malo mi cudno sto su civije i bridge druge boju u odnosu na pickguard...
lm, proklet da je gas, posle onih malih blackstarova...
- Dersu Uzala
Glendora u stvari. Fabrika je bila u Glendori, 200m od granice sa San Dimasom (koja je u medjuvremenu pomerena par puta). U San Dimasu je prvo bio P.O. Box samo. Posle su otvorili drugu fabriku (oko 1985. kad je Jackson brand malo krenuo) par metara unutar San Dimasa a fabrika u Glendori je radila samo Charvele. To je kratko trajalo jer je proizvodnja 1986. prebacena u Ontario. Tih godina (decenija) sve te Made in USA gitare su bile sasvim solidne, pravili su ih majstori koji se time bave poodavno (belci) a ne jeftina imigraciona ili manjinska radna snaga ko u Fenderu i Gibsonu.umart wrote:
koliko dimas bolje izgleda nego FMIC.dersu,jesu li i kvalitetnije?i da,ima modzo da se useres.
Prvi taj RR koji sam u zivotu video cenim je sviro onaj Vinnie Vincent iz Kiss-a. Valjda su njegove gitare prvi prototipovi odma' posle Rhoadsovog. Anyway on je bio prvi zivi endorsee. Meni to tad bilo gadno zbog boja i poklopca za elektroniku.

Imao je on i neki pink momenat.

Jackson gitare su ipak mladalacki trip po meni. Nisu to ne znam kakvi instrumenti. Bila je fora imati ih tada.