Hvala

Sad sledi nastavak radova na SG-u, daću sve od sebe da i to privedem kraju što pre

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
evo, ja sam je danas finishirao - stavio shielding u rupu za neck magnet i povezao ga.NikolaNis wrote:@ Void, hvala ti na lepom mišljenju, još je lepše što dolazi od nekog ko nije ljubitelj Telecastera![]()
@ rock nation, evo i ti me nahvali, još ću ja da se uobrazim. Za mito i korupciju ne brini, i bez pohvala ćeš dobiti gitaru urađenu do najsitnijih detalja baš kao što sam radio i Andreju. Sad je SG na tapetu, vraćam mu se od vikenda...
![]()
@Vaske023, ma Srba je bilo uvek i svuda, opšte je poznato da smo prvo nastali mi pa posle amebe![]()
![]()
Znaš kako se kaže, iz tvojih usta u Božje uši, voleo bih i ja da se čuje za mene za početak u ovoj našoj lepoj Srbiji a posle videćemo.
@ Kristijan, pozdravi suprugu i zahvali joj se na lepom komentaru. Moram da je razočaram i da joj kažem da je ova lepa trava delo prirode, ja živim u zgradi a ovo je u bašti pored izraslo samo od sebe. Ako želi mogu da nabavim neki pelcer za DŽ
![]()
.
Kratak izveštaj sa moje strane sa jučerašnjeg druženja sa Andrejem. Po dogovoru je došao kod mene da preuzme gitaru i da na licu mesta spoji sve po svojoj prilično komplikovanoj šemi. Ono što je meni bilo najbitnije je to što ga je gitara sačekala gotova i sređena na stalku i da je sa vrata odmah prokomentarisao da je još bolja uživo nego na slikama. Potvrdio je i ono što sam ja rekao kada je uzeo gitaru u ruke, cela vibrira i "peva". Akcija mu je bila malo niska ali to je manji problem nego da je akcija nenormalna visoka, zar ne
. Na žalost njegov deo posla nije prošao do kraja uspešno jer nije uspeo da poveže baš da sve radi kako je zamislio, ali smo ipak čuli bridge magnet preko mog malog Rolanda (mislim na pojačalo, nemojte da mislite da imam neke čidne nadimke za "nekog"
). Bio je zadovoljan zvukom a to je najvažnije, znači da je i njegov izbor magneta bio dobar.
Na žalost nismo na kraju druženja imali vremena da odradimo kompletan setup koji je poremećen kada je sve rastureno zbog povezivanja elektronike tako da je to ostalo da on završi kod kuće, u svakom slučaju će morati da proveri svoju šemu za povezivanje pa će se pozabaviti i intonacijom i podešavanjem akcije po svom ukusu.
Eto to je to što sam ja imao da kažem, sad čekamo Andreja da sve čujemo iz prve ruke, nadam se da će i snimci uskoro, i mene to zanima koliko i sve druge...
sinisake wrote:Cestitke i tebi i majstoru. Jako lep instrument.
sinisake wrote:Cestitke i tebi i majstoru. Jako lep instrument.
Savrsheno! Dobro radi a i pojacalo ti se lepo slaze sa gitarom, cuje se na radiohead-u.andrej] wrote:evo dosta kvalitetnijeg snimka. svirao sam malo danas i osecaj se POLAKO, ali sigurno, vraca (nisam DUGO aktivno svirao). cucete me posle par nedelja sa ovom bebicom. ritam je i dalje all over the place, al sam ovaj put lepse podesio i pojacalo, lepse nastimao djitru, raznovrsniji repertoar imao i lepse svirao. gresaka ima i dalje, al ovo je sve iz prvog-drugog puta snimano i moja tehnika nije predmet proucavanja trenutno. inace, iako ne zvuci tako, ovo je na poprilicno glasnom pojacalu, pa sam morao da pozurim, da se ne bune komsije, al sam napravio neki prilicno raznovrsan repertoar. ima li neko neku zelju?
http://soundcloud.com/andrejr-1/telekas ... pojacalo-2
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest