MUzzY wrote:Delim tvoje misljenje
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Nemate
Uh!Dersu Uzala wrote:
Opremio bi je samo tako.
- Dersu Uzala
Zaluzili ste sva trojica jednu za bis. Repete. Ovog puta malo cednija, ipak je to smerno devojce, ne voli da se slika golisava.

Ako je nekog sramota da seta okolo curu u sariju, ume ona da mu ga da i po 'elektronici' sto kaze Du Ejn.

Ako je nekog sramota da seta okolo curu u sariju, ume ona da mu ga da i po 'elektronici' sto kaze Du Ejn.

A ko je doticna uopste? 
- Dersu Uzala
P' pise gore. Priyanka Chopra. Indijka, tojest nasa cura.
- Dersu Uzala
Neki put kapiram muslimane kad prebace preko cele zene burku. Ovu da izvedes u svet, prijatelji ce te mrze, neprijatelji ce te biju, a nju ce i jedni i drugi da maltretiraju letnji dan do podne. Ovako carsaf preko glave i mirna Backa. Svi te zale kako ti ruzna zena, a tebi prosto toplo oko srca. 

ne pomaze ni kad je celu obuces

Aj' dosta, dobicu ban za OT.

ne pomaze ni kad je celu obuces

Aj' dosta, dobicu ban za OT.
Au, shta se desi kad su par chlanova foruma single u isto vreme 
ja sam za lecenja, majke mi... ova mi se cura uopste ne svidja! (nisam normalan, definitivno). nope, she doesn't move me. sad samo mlade plave skandinavke/slovenke... video sam danas super slatku curu (plava, plavooka) - koja je visa od mene (a imam 194cm)... u picku materinu...
-
Kill surf city
Bedevije za pobjedu !andrej] wrote: koja je visa od mene (a imam 194cm)... u picku materinu.
i to je jos onako pomrsava, trenira nesto riba (u trenerci je bila sa torbom onom sportskom). tacno da mi shamar opali, glavu bi mi otkinula
...
a ovo je sve sasvim moguce zbog toga sto mi je keva visoka skoro kolko ja i mogla bi se pobiti sa mnom i dan danas
... ako je tako, ***** ti podsvest...
a ovo je sve sasvim moguce zbog toga sto mi je keva visoka skoro kolko ja i mogla bi se pobiti sa mnom i dan danas
- Dersu Uzala
Ko da si izmislio rupu na saksiji.andrej] wrote:ja sam za lecenja, majke mi... ova mi se cura uopste ne svidja! (nisam normalan, definitivno). nope, she doesn't move me. sad samo mlade plave skandinavke/slovenke... video sam danas super slatku curu (plava, plavooka) - koja je visa od mene (a imam 194cm)... u picku materinu...
@Dersu imas isti ukus za zene kao za Mesa Boogie medj ampovima, u svaku temu pokusavas da se infiltrirash, i to na Dan pobede nad komunizmom 
- mislim_stvarno

blackstar ht in a box...
me want
-
Kill surf city
dweezil wrote:@Dersu imas isti ukus za zene kao za Mesa Boogie medj ampovima, u svaku temu pokusavas da se infiltrirash, i to na Dan pobede nad komunizmom
Nemam pedalboard