Consecration
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- rock action
Re: Consecration
trebalo bi posle duzeg vremena da konacno sviramo ponovo u Novom Sadu - cekamo potvrdu od Treme, datum bi bio subota 14. maj
- rock action
Uzeli ste našu gajbu piva i niste nam je vratili....

- Dersu Uzala
Ako je bila prazna, neka im je alal, i nije greota. Ali ako je bila puna, navijanje usiju na pola ses'. 

ja neznam kako je kod vas, na drevnom kontinentu, al kod nas je gajba dva soma djunti, matoreeDersu Uzala wrote:Ako je bila prazna, neka im je alal, i nije greota. Ali ako je bila puna, navijanje usiju na pola ses'.
- Dersu Uzala
Kod nas, na drVenom kontinentu, i nema gajbi, per se.Duane wrote:ja neznam kako je kod vas, na drevnom kontinentu, al kod nas je gajba dva soma djunti, matoreeDersu Uzala wrote:Ako je bila prazna, neka im je alal, i nije greota. Ali ako je bila puna, navijanje usiju na pola ses'.
dva soma ako sjebes!Bluesko wrote:GDE JE BRE GAJBA 2 SOMA?????
- Dersu Uzala
Ne stvarno, ja u Zveznim Drzavama nisam video gajbe da se secam. Imaju nesto nalik na gajbama, plasticne crates, ali za Coca Colu i to onu od 3l. Pivdza se pakuje u kartonske kontejnere.
- rock action
sviracemo 6. juna sa block out kao gosti u studenjaku (na novom beogradu). upad je free pa ko bude u prolazu nek naleti. pocetak je verovatno oko 21h
Shje tad mi matursko vece. . 

dva omiljena srpska benda mi sviraju preko puta, za dž?
ma neću doći

ma neću doći

-
Gde je tacno svirka? U dvoristu ili unutra negde?rock action wrote:sviracemo 6. juna sa block out kao gosti u studenjaku (na novom beogradu). upad je free pa ko bude u prolazu nek naleti. pocetak je verovatno oko 21h
imaju tonsku u dvorištu. čujem ih iz stana