TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
Bejah sa ortakom na trgu, bilo je odlicno, osim pomenutih pehova oko slabije pojacanog Fajrbrda... U svakom slucaju resih, zajedno sa ortakom, da postanem fan boy, te stoga ocekujem novi kontigent majci da si kupim jednu! 

15. Maja u KC Gradu, koncert Temple of the Smoke i Seven That Spells, drugari iz Hrvatske, kidaju.
Cena karte 400 dinara, početak u 21h.
Dođite na psihodelično zezanje

Cena karte 400 dinara, početak u 21h.
Dođite na psihodelično zezanje

super ste bili na trenču, jedino šteta što su vas prve stavili... kolko sam se oduševio kad sam se vukao po onom pesku, nadomak trenča i kreće iludijum... pararararararararara!
inače ona nova stvar vam kida! neznam kako se zove, al podseća malo na ozric tentacles... jedva čekam ovo izuvanje u KC Gradu!
najači ste ljudi!
inače ona nova stvar vam kida! neznam kako se zove, al podseća malo na ozric tentacles... jedva čekam ovo izuvanje u KC Gradu!
najači ste ljudi!

Što se nisi javio da si tu, hehehe. Nisam te video.
Da, bilo je super na Trenču, zajebancija. Nama je bilo kul što smo svirali u sumrak tu, pogotovo što program na drugoj bini nije bio još počeo pa su se svi iz kampa spustili tu da čuju šta se dešava.
Nova stvar je tangerine dream-ozric tentacles-iron maiden vožnjica, hehehehe
Da, bilo je super na Trenču, zajebancija. Nama je bilo kul što smo svirali u sumrak tu, pogotovo što program na drugoj bini nije bio još počeo pa su se svi iz kampa spustili tu da čuju šta se dešava.
Nova stvar je tangerine dream-ozric tentacles-iron maiden vožnjica, hehehehe

- rock action
a osice?
Osice nismo svirali, nisu 100% napeglane... 

Necu da kazem da dolazim, jer uvek mi nesto iskreno, al trebalo bi da sam tamo
Ocel te majice i ploce

Ocel te majice i ploce

Majice će biti, ploče još ne... ne mere to tako brzo
Vidimo se u nedelju!

Vidimo se u nedelju!

Večeras u 21h u KC Gradu!
Neće biti kašnjenja, ko je planirao da dolazi, neka dođe na vreme!!
666
Neće biti kašnjenja, ko je planirao da dolazi, neka dođe na vreme!!

666
Tacno u 9! 
Odlicna svirka, rasturili ste
Iskreno meni ste bili mnogo bolji od drugog benda, mada sam i dosao vas da cujem. Oni su bili malo preglasni za onoliki prostor.
Vama jedina zamerka sto su matrice/semplovi trebali da budu za mrvu tishi, jer su na momente poklapali gitaru
Cekamo sledecu i ove nove pesme snimljene
P.S. Nema vise sivih majica?

Odlicna svirka, rasturili ste

Iskreno meni ste bili mnogo bolji od drugog benda, mada sam i dosao vas da cujem. Oni su bili malo preglasni za onoliki prostor.
Vama jedina zamerka sto su matrice/semplovi trebali da budu za mrvu tishi, jer su na momente poklapali gitaru

E hvala hvala!Stanko wrote:Tacno u 9!
Odlicna svirka, rasturili ste![]()
Vama jedina zamerka sto su matrice/semplovi trebali da budu za mrvu tishi, jer su na momente poklapali gitaru![]()
![]()

Bilo je super zezanje, hvala vam svima što ste došli, drugari iz STS su se oduševili i opuštenošću i brojem ljudi na koncertu.
Što se tiče majici.. Stvarno nisam mogao više da ih čuvam, mnogo je ljudi poručilo a malo njih se iscimalo da ih preuzme, pa smo izneli sinoć sve što je ostalo, tako da je to to do sledeće ture, koja bi trebalo da bude uskoro svakako.
Ma samo lagano+Hopkins+ wrote:E hvala hvala!![]()
Bilo je super zezanje, hvala vam svima što ste došli, drugari iz STS su se oduševili i opuštenošću i brojem ljudi na koncertu.
Što se tiče majici.. Stvarno nisam mogao više da ih čuvam, mnogo je ljudi poručilo a malo njih se iscimalo da ih preuzme, pa smo izneli sinoć sve što je ostalo, tako da je to to do sledeće ture, koja bi trebalo da bude uskoro svakako.

Ma da, koje bre majice... to je i onako za tinejdžerke i metalce 

Jel ima neka prica o imenu benda? Mislim, kako, zasto, i tako to..