Blingo wrote:Baba, objasnio si!
Kad ovako sve stavis "na papir", stice se utisak da nisi mogo da spavas ko covek, dok nisi napravio dva borda, a onda, nisi mogo da spavas jer nisi znao kako da ih, uslovno receno, spojis!

Jbg, velike su to muke bile.

Mada, sad i ja kad pogledam ove slike na gomili, postaje mi jasno da sam preterao i to odavno.
mislim_stvarno wrote:ja sam se zbunio gledajuci ovo...
ti imas ovaj srednji u kofercetu koji aktivno koristis, imas ovaj mini sto sad pravis sa deleyom chorusom i ocdom, i imas ovaj ogromni?!?!
talk about gas...
Hahaha, jbg, verujem da je zbunjujuće, ali je ustvari jednostavno...
Sada su u opticaju samo srednji koji aktivno koristim - u njega sam smestio sve pedale iz onog velikog, osim Morley-evog wah-a koji je ogroman. Par pedala je ostalo kao višak koji ću da prodam. I naravno, tu je ovaj manji, koji sam sad u sredu koristio na probi, i mogu reći da sam jako zadovoljan sa chorusom jer super radi, i Behringerov VD400 je odličan takođe (shvaćeno odavno), OCD standardno fenomenalan.
Guitar_thrill wrote:treba da napraviš i jedan mikro-bord za samo jednu pedalu, da ti je to npr. samo za spavaću sobu, da ne moraš da ideš do dnevne

Za spavaću je tu Pocket POD, armed and ready.
Duane wrote:Baba, it must be good to be you
Nekad da, a nekad bogami ne.
dweezil wrote:gledajuci ove slikice sa custom made pedalboardovima uvek pomislim, common ljudi ako ste vec resili da skrojite to sve po svojoj meri, zar nije lepse onda kupiti neki lepsi produzni kabl, mzoda cak i neki sa mreznom zastitom, i staviti ga u svoj pedalboard, kad vec hocete da sve bude tip top, ti beli produzni su mi bash ono bljak

nesto ovako recimo je lepse ...
Veruj mi da je i to bilo u planu za onaj najveći kofer, jer mi je taj beli već jako dugo išao na živce, ali onda je uletelo pravljenje ovog manjeg, i sada to napajam sa adapterom od Micro Cube-a (500mA), sa stabilisanim naponom na 9V, kome sam zamenio kabel i stavio deblji i duži od onog tankog fabričkog, i sa boljim džekom od fabričkog, i sve to u daisy chain koji je spojen na sve pedale (ukupno nekih 270mA), tako da je sada sve tip-top.
Što se tiče zaštite i kvalitetnijeg napona, u planu je da se za bend kupi jedan od onih stabilizatora za struju, i da se sve na bini od opreme napaja kroz taj uređaj.
Kad smo već kod toga, ima li neko iskustva sa tim stabilizatorima koji se prodaju na omiljenom nam sajtu, KP?
http://www.kupujemprodajem.com/Losa-str ... id=1967885
Oprostite, ali morao sam da vam pobrišem smajliće iz citata jer premašuju max broj...