el nas boli ***** šta ti misliš?Ivan Gawrilovic wrote:el se osecate vrednije kad pljujete druge?
Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
pazi ovako; samo ako ti je nick paravo ime i prezime i nisi taj olos - u suprotnom, MRZIM TE VISE OD SVIH OVIH BENDOVAIvan Gawrilovic wrote:el se osecate vrednije kad pljujete druge?
haahahahahahahahahahssmc wrote:Da, a ponekad utiče na erekciju.Probaj svideće ti se

opasan ovaj faks...
e fakse, ne mrzim te samo ako ti je nick pravo ime!
kako to ortakinja, a gajbi?Wook wrote: 3 dana sam ja ovo slusao, dok mi ortakinja bila gajbi, muka mi je vise od ovoga
Doolio wrote:opasan ovaj faks...

Verovatno i ona lista forum, pa da ne ispadne da se hvaliStalker wrote:kako to ortakinja, a gajbi?Wook wrote: 3 dana sam ja ovo slusao, dok mi ortakinja bila gajbi, muka mi je vise od ovoga

pa posle 3 dana na gajbi je "ortakinja"Stalker wrote:kako to ortakinja, a gajbi?Wook wrote: 3 dana sam ja ovo slusao, dok mi ortakinja bila gajbi, muka mi je vise od ovoga
- Hotstepper
faks wrote:pazi ovako; samo ako ti je nick paravo ime i prezime i nisi taj olos - u suprotnom, MRZIM TE VISE OD SVIH OVIH BENDOVAIvan Gawrilovic wrote:el se osecate vrednije kad pljujete druge?

ETF, momce, ETF, kolektivno ucenjeStalker wrote:kako to ortakinja, a gajbi?Wook wrote: 3 dana sam ja ovo slusao, dok mi ortakinja bila gajbi, muka mi je vise od ovoga

Na ovom forumu sve streber do strebera ! 

ekekeke..Rax13 wrote:Eee znamo mi to, pitanje je samo ko je koga i cemu ucio...
U2,Cradle of Filth,Messhuggah,Gorgoroth