Koje pedale koristite, kolege moje
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- Dersu Uzala
Re: Koje pedale koristite, kolege moje
Nemoj, nego prepricaj. Nista ovo meni nije jasno. WTF je 'akciza'?
I nebitno, reci ti meni koliko ti treba litara goriva od Beograda do Zagreba ili Sarajeva, i koliko je to para djuture? Kolko znaci kosta okvirno put? Ima bre i vozila okolo na gas, siguran sam. Nadje se ekipa, par ljudi i krene.
I nebitno, reci ti meni koliko ti treba litara goriva od Beograda do Zagreba ili Sarajeva, i koliko je to para djuture? Kolko znaci kosta okvirno put? Ima bre i vozila okolo na gas, siguran sam. Nadje se ekipa, par ljudi i krene.
- sirac-šunka
- vragolan
Akciza je porez na luksus. To postoji i na gorivo, zato što je vožnja autom veći luksus nego ispijanje uvoznog alkoholnog pića koje se zove Johnnie Walker
- the bassman
Bbuuuh, kako da pocnem?nnkvocka wrote:Niko nema para, a samo EBS-ovi sevaju na forumu
Nego, opisi kako radi fedala, koje su kontrole, kakav je zvuk itd
Kao prvo, ja bolju distorziju iskreno nisam koristio( sto naravno ne znaci da je najbolja). Kao sto se vidi na slici, ima 3 tipa, tube simulacija, standard i flat.
Tubesim je bas kao sto i ime kaze, lampaska, veoma topla distorzija, STD je moderna sa ogromnim mudima i flat je flat

Inace sve ostalo moze manje-vise da se iz prilozenog zakljuci, 2 potenciometra, znaci distorzija i output, ima true bypass...i to je to.

- Dersu Uzala
Uzas. Ja bi se verovatno ubijo da moram da zivim u Juzi. Ono doduse ne mora niko. Najbolje svi da se isele i onda ove lopurde mogu samo jedni druge da kradu. Posto smo mi 'uvezli' onomad Kineze, ja bi' sad od Kine trazio reciprocitet i tamo se iselio. Fuck these bozos. 

Naravno da je bavljenje muzikom u Srbiji luksuz te delatnost kao takvu obavezno treba opteretiti akcizama - niko od nje ne može da zaradi za leba, a svi kupuju EBS-ove... ima se može se 

Cope, problem nam je sto je gorivo luksuz, a lako cemo za instrumente :/
Sve je luksuz, gomila besmislenih nameta je ostala iz doba socijalne vlsti, država samo presipa, a mi sve tanjitheTrooper wrote:Cope, problem nam je sto je gorivo luksuz, a lako cemo za instrumente :/

@ the bassman
Svaka cast kolega
Ako te ne mrzi mogao si snimiti neki klip sa Metal drive-om da i mi ostali cujemo kako zvuci.

Svaka cast kolega

Ako te ne mrzi mogao si snimiti neki klip sa Metal drive-om da i mi ostali cujemo kako zvuci.

- the bassman
Hvala, snimicu, cim malo budem imao vremena, imam neko cimanje zadnjih par nedelja, puk`o sam nacisto. 

I evo ga opet...

Naravno, nije isti takav kao sa slike, izgreban je tamo vamo, ali unutar metalnog kucista sadrzina je ista. Nisam ga jos lepo probao, nemam vremena danas. Probacu ga sutra ili kad vec budem moga' pa cu vi kazem kako stvari stoje kod mene. (nije namestaljka ali tako ispada) zelim da se zahvalim nasem bivsem aktivnom clanu Groove-u, jer da nije bilo njega da mi skrene paznju na pedalu da se prodaje, ne bih je ni posedovao. Hvala ti brko

Naravno, nije isti takav kao sa slike, izgreban je tamo vamo, ali unutar metalnog kucista sadrzina je ista. Nisam ga jos lepo probao, nemam vremena danas. Probacu ga sutra ili kad vec budem moga' pa cu vi kazem kako stvari stoje kod mene. (nije namestaljka ali tako ispada) zelim da se zahvalim nasem bivsem aktivnom clanu Groove-u, jer da nije bilo njega da mi skrene paznju na pedalu da se prodaje, ne bih je ni posedovao. Hvala ti brko

- JedemSnove
Za kolko para taj MultiComp moze da se nadje?
Kad se nađe, ne pita se za kolko paraJedemSnove wrote:Za kolko para taj MultiComp moze da se nadje?

Jeftinija zamena je BOSS LMB-3
- JedemSnove
Upravo sam zakasnio na limundu 30sec da licitiram za MultiComp, otisao za 5000 pisljivih.
Bila je to sjajna i pomalo sumnjiva prilika!
- JedemSnove
Ma kontam da se lik smorio kao papak, jer je stavio da krene na licitaciju od 10din a napomenuo je da je on platio 170€, i naravno niko na limundu nije ponudio nista posebno a ja zakasnim 5min na posao i dok se setih te licitacije i da upalim limundo ode MultiComp... Trideset sekundi zakasnim.