Doduse, izvalio sam na ovom mom fazu, imam neki trip da se pomenuti Med & mleko ™ faktor javi kada malo duze stoji upaljen, dunno doduse what's about that. Mozda tripujem zesce
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
@Oko ove fazfejs price, ja jedino sto razlikujem je zvuk izmedju germ/silic po kolicini gejna, "cupavosti" zvuka, i kako se koji cisti potom. Inace ovako blage veze neam kako sta utice na zvuk od komponenata & shyte.
Doduse, izvalio sam na ovom mom fazu, imam neki trip da se pomenuti Med & mleko ™ faktor javi kada malo duze stoji upaljen, dunno doduse what's about that. Mozda tripujem zesce
Skroz ok primecaj™, kolo radi, sve se po malo greje - potreban mu je za nijansu manji bias da bi se oslobodio tog basa i debljine. Nasuprot ustraljenoj prici kako FF najbolje radi sa bias-om od 4,5-5V, moj Sunface sa biasom na podne (factory sett) u saradnji sa drugim tranzistorom isporucuje skoro 6V, a ISTI bias je i na '69 Slight Return i Bonamassa Fuzz Face-u koje je, u privatnoj prepisci sa mnom na TGP-u, merio Jboyjams. Ma kupis, sviras, kada ne valja menjas i cozdra! 
A cek, koji ce ti qrac privatna prepiska kada sam ga ja akvizirao ima poodavno?
Ti kazem, zovi da palimo germanij™ i silikone kad budes imao vremena, ja bih ali nemam gde za otpanj, doduse baba pravi dobru gibanicu pa se da nadomestiti lou voljum
Drago mi je doduse da nisam lud za ovo zagrejavanje 
guv'nor wrote: Ma kupis, sviras, kada ne valja menjas i cozdra!
Pa znas da te ne bih zaobilazio da sam znao...
Skoro si mi rekao, a ovo je od pre par meseci.
Nego sledeca nedelja, od neke srede, vidi sta i kako pa se prijavi - tj ako hoces da se panjimo.
Nego sledeca nedelja, od neke srede, vidi sta i kako pa se prijavi - tj ako hoces da se panjimo.
-
Kill surf city
Ne znam, mene licno ovaj opis podseca na neke legendarne octave fuzz sprave, shin ei fy 2, maestro brassmaster, boss db5 i ostale extreme buzzsaw fuzzeve. To ukljucujes kada hoces da fuck shit up.Kristijan wrote:Tu si potpuno u pravu. Ja nikad, nikad, nikad nisam mogao da svarim distorziju, i uvek sam bio pre za OD ili fuzz, ali kad je fuzz nesrećno sastavljen, kad svira ovako kako si ti opisao, gotovo da nema iritantnijeg zvuka, to stvarno teško podnosim.Cortex wrote:S druge strane losh fuzz face, mozdha dobar fuzz u nekom drugom kontekstu, meni zvuchi kao da sam propustio svoj signal kroz ovo
groz gomilu pravougaonih sechiva, zvuk se bori da izadje, prducka, nervira se....
jedan od boljih octave fuzz zvukova je po meni satrianijev na san francisco dvd
-
Kill surf city
Ne trosim satcha, pa i nemam pojma sta koristi, al je kulturiska ton. Zvuci mi kao Fulltone ultimate octave.
Zato sto jes'!Kill surf city wrote:Zvuci mi kao Fulltone ultimate octave.
-
Kill surf city
-
Kill surf city
Nothing says punk rock and DIY like a $2000 guitar.
epic! 
- Haralampije
Kurt?Nemam pojma,al nasao sam neku njegovu igricuDersu Uzala wrote:Ko je taj lik uopste?