Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Nemate
Nije ni za qrac. Nije mi jasno gde im je bila pamet kad su ga stavljali. Ipak je to Gibson bre!nebojsak wrote:+1
Kako radi ovaj tremlo™ i koji je?
neznam ti pojma™,licno nisam ga nikad svirao,ali mi izgleda uberkul i ovaj i bigsbi i sve sto su stavljali na stare djitre.naravno ne bi ga nikad u svirci koristio.nebojsak wrote:+1
Kako radi ovaj tremlo™ i koji je?
izvinjavam se za dabl post,ali nadjoh o kojem vibratu je rijec:

rijec je o Lyre Vibrola,short modelu.za dalje imas gugl.

rijec je o Lyre Vibrola,short modelu.za dalje imas gugl.
Pitam zbog ručice, nekako mi oblikom deluje skroz neupotrebljivo za ozbiljnije namene.
Btw, ne znam gde su se ono beše skoro pominjale Godin gitare. Elem, drugar je dobio endorsement za njih, i pre neko veče sam uzeo malo u ruku taj njegov model. Bem li ga, on kaže da taj košta soma i dvesta, ali meni ono nikako ne leži u ruci, nekako mi deluje tvrdo i neobrađeno. Napominjem da je nisam zabadao da čujem zvuk, ali prvi utisak uopšte nije onakav kakav bih očekivao od đitre tog cenovnog ranga. Ukusi su jedno, ali kapiram da bi to moralo da leži i da odaje haj kles dojam bez obzira na preference.
Btw, ne znam gde su se ono beše skoro pominjale Godin gitare. Elem, drugar je dobio endorsement za njih, i pre neko veče sam uzeo malo u ruku taj njegov model. Bem li ga, on kaže da taj košta soma i dvesta, ali meni ono nikako ne leži u ruci, nekako mi deluje tvrdo i neobrađeno. Napominjem da je nisam zabadao da čujem zvuk, ali prvi utisak uopšte nije onakav kakav bih očekivao od đitre tog cenovnog ranga. Ukusi su jedno, ali kapiram da bi to moralo da leži i da odaje haj kles dojam bez obzira na preference.
Met'i na 11:20 i odgledaj sledecih 10-ak sekundi.nebojsak wrote:Pitam zbog ručice
gavnor:
svejedno,i dalje izgleda uberkul
postena doza vintidz modzoa.
dimo:
neznam,nikad ne bih ni rejzor a narocito ml-ove mogao da sviram,nekako je to njegova gitara,uvijek bi samome sebi izgledao lejm,nekako rahmetli dajm ima tapije od svih ml-ova i rejzora na svijetu.
svejedno,i dalje izgleda uberkul
dimo:
neznam,nikad ne bih ni rejzor a narocito ml-ove mogao da sviram,nekako je to njegova gitara,uvijek bi samome sebi izgledao lejm,nekako rahmetli dajm ima tapije od svih ml-ova i rejzora na svijetu.
Ma nemam ja nista protiv tih starih vibrato sistema, sta vise*, nego sam se samo osvrnuo na pitanje vezano za upotrebljivost.
*- samo sto ih realno nikada ne bi koristio, ali su savrseni da stoje na gitari i izgledaju lepo.
*- samo sto ih realno nikada ne bi koristio, ali su savrseni da stoje na gitari i izgledaju lepo.
taj rad.guv'nor wrote:Ma nemam ja nista protiv tih starih vibrato sistema, sta vise*, nego sam se samo osvrnuo na pitanje vezano za upotrebljivost.
imam utisak da bi ovaj lik i na mg-u zvucao sa ovom djitrom isto a kamoli na ovim kultovima.nisam odavno cuo bolji r'n'r ton,svaka mu cast.cisti irgazm.
-
Kill surf city
Batali sade to, stekaj za thinline tele.