Nisam neki mustang fan, ali nisam znao da arija/legend pravi kopiju?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Za informaciju, cena je oko 800eur u Holandiji, Hagmerk wrote:Bimbo 5 watt tube amp
http://www.youtube.com/watch?v=GSsPorSlfQg
kako samo ovo malo pojačalo radi!? to moram imati!
Vau!
ako se ne varam, prvo se ofarba crno, onda crveno, onda se smirglom skida crveno sa drveta ali da ostane crno na povrsini, a u godovima crveno (i tako ne mozes da dodjes do farbe u godovimaStanko wrote:Vau!
Ovaj finish je tako dobar, samo da nije super strat
Jel zna neko od upucenijih kako se ovo izvodi?
Eh nikad ne prezalih taj lpmislim_stvarno wrote:ako se ne varam, prvo se ofarba crno, onda crveno, onda se smirglom skida crveno sa drveta ali da ostane crno na povrsini, a u godovima crveno (i tako ne mozes da dodjes do farbe u godovimaStanko wrote:Vau!
Ovaj finish je tako dobar, samo da nije super strat
Jel zna neko od upucenijih kako se ovo izvodi?)
u principu je to isti tip finisha kao onaj matori crveni lp sa oglasa o kom smo ranije pricali (samo sto je ovo obrnuto, crno-crveno, a ne crveno-crno, i nije zaliveno u gloss lak), sto si za malo pazario
sl0e wrote:
valjda je stvar u vrsti drveta, koliko velike/duboke godove drvo imaStanko wrote:Znam kako isticanje godova, kao sto je i na tom lp-u radjeno, i kao sto je oboss radio na mojoj gitari, ali ovo su bas brazde.
princip je jako slican onome sto sam radio kod tebe na exploreru
samo je tamo drugacija struktura vlakana javora
kome su traheje na |rebrima| takve da upiju boju ali su u istoj visini kao i ostatak ploce
ovde je upitanju spoj po godovima gde je prolecni razvojni deo goda ultra krupan pa ostavlja ovakvu saru
ide prvo sve u crnu
pa sve u crvenu
pa onda polira crvenu sve dok je neskine svuda sem u udublejnim porama
Ja mislim da se to ne skida šmirglom nego je fora u tome da se pre gornjeg sloja namaže taj deo lepkom npr. za papir. Ako se ne varam, gornji sloj se namaže još dok se taj lepak nije ni osušio. Onda sušenjem taj gornji sloj ispuca (na lep način), pa se glatkom šmirglom samo sredi. Od debljine (i širine) sloja lepka zavisi koliko i kako će okolo da pukne.mislim_stvarno wrote:ako se ne varam, prvo se ofarba crno, onda crveno, onda se smirglom skida crveno sa drveta ali da ostane crno na povrsini, a u godovima crveno (i tako ne mozes da dodjes do farbe u godovima)
u principu je to isti tip finisha kao onaj matori crveni lp sa oglasa o kom smo ranije pricali (samo sto je ovo obrnuto, crno-crveno, a ne crveno-crno, i nije zaliveno u gloss lak), sto si za malo pazario
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest