Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
teodorica
MF veteran

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by teodorica » 24 Nov 2011, 17:03

Ma nema kod nas nista.Narucio iz NS preko KP ali ne iz prodavnice,vec od lika koji mi je prodao i gigbag.Ma kad se opeces,postanes malo paranoican.Ne volim nikog da varam,ali ne volim ni mene neko da zezne.Ma rekao bih da je ok ,ali sam nekako malerozan po pitanju kupovine.Hoces da prodjes jeftinije ,a ispadne skuplje,ma j...ga

Funkd

Post by Funkd » 24 Nov 2011, 17:05

http://www.kupujemprodajem.com/Sound-of ... -oglas.htm

Sto se tice cene, gitara je nunizmatika, ali posto je niko ne svira mislim da je 300e simbolicno.

Covek je barem skroman ,obzirom da je gitara "nunizmatika" :lol:

Seven7

Post by Seven7 » 24 Nov 2011, 18:00

А шта кажете за ово? Свирам неких годину дана, у плану ми је да снимим неку панк песму! :)

http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-s ... id=5769772

http://www.kupujemprodajem.com/BACKLAY- ... id=5785819
Last edited by Seven7 on 24 Nov 2011, 18:06, edited 1 time in total.

Seven7

Post by Seven7 » 24 Nov 2011, 18:01

Или ако не то, дајте још неке предлоге! :)

Kill surf city

Post by Kill surf city » 24 Nov 2011, 19:13

Kill surf city wrote:Nisam znalac, ali mi se cini da je sinisake imao i prodao slicnog musician ibaneza? Mlogo je to para. :nixweiss:
Image

Deder, sinisake, reci nam za koliko je otisao musician, izgleda da si mogao da se obogatis. :mrgreen:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 24 Nov 2011, 20:27

Seven7 wrote:А шта кажете за ово? Свирам неких годину дана, у плану ми је да снимим неку панк песму! :)

http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-s ... id=5769772

http://www.kupujemprodajem.com/BACKLAY- ... id=5785819
ako je izbor izmedju ova dva, mislim da je ibanez manje zlo... :mrgreen:

Ako mozes da nabavis, mislim da je za te pare bolje squier fat strat standard (sa humbuckerom), ili (mozda cak i bolje ako je verovati hype-u) ako mozes da uzmes rooster za 50-70e i ubacis neki dimarzio magnet...

ili npr
http://www.kupujemprodajem.com/aria-stg ... id=5769772

ApplePie

Post by ApplePie » 24 Nov 2011, 21:54

Milanares wrote:Ajde ako ima starih znalaca, pomoc plz, jel ovo postoji u nekom katalogu, znam da su bile burne godine za ibanez ali ovaj model ja ne mogu da nadjem nigde na netu a prodavac je polusumnjiv, ni on ne zna koji je...
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-i ... id=5772837

Tu je takodje i:
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-m ... id=5772430

iskustva? misljenja?
hvala unapred.
Evo prvog ... to je 1982 Ibanez Musician MC350 NT :) a evo i link:

http://ibanezmc.com/mc350.html

Evo i katalog:

Image

Za drugog obzirom da je "repariran" još kopam ..

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Nov 2011, 21:57

Apsolutno su prelepe gitare.

ApplePie

Post by ApplePie » 24 Nov 2011, 21:59

Pardon ... Drugog sam našao, prvog još utvrdjujem tačno šta je i od kada ... :D

umart

Post by umart » 24 Nov 2011, 22:04

lazo,majke ti,kad si vec takav autoritet nadji mi deder nekog destroyer-a iz osamdesetih da ga kupim.

ApplePie

Post by ApplePie » 24 Nov 2011, 22:40

umart wrote:lazo,majke ti,kad si vec takav autoritet nadji mi deder nekog destroyer-a iz osamdesetih da ga kupim.
Čuj ja autoritet :D samo za JEMove ili Universe .. ovo sa Ibanez gerijatrijom je više sporta radi :D će ti javim ako nadjem :ziveli:

Shady

Post by Shady » 25 Nov 2011, 06:01

ApplePie wrote:Doduše imao je i on bisera sa tamo nekimI Ibanezom GRG po ceni prestige ... ali to me ne intrigira, ni malo. Čak mi je bilo krivo što je tema bila zatvorena pa da ga priupitam zašto, u čemu je trik kod GRG-a.
Izvoli, priupitaj.

Da pomognem, to je ova gitara, ako ide sa originalnim magnetima.

To jest, to je ova ukoliko ide sa boljim i skupljim magnetima.
U toj drugoj kombinaciji išli su ovi magneti.

Konkretno, šta te zanima? Poz.

p.s. Koju gitaru sam kupio od tebe, ako nije tajna?

Shady

Post by Shady » 25 Nov 2011, 06:58

Doolio wrote:Јеби*а сад и ви, нећу да улазим у то ко шта кад како јер је то небитно и то је кључна ствар, ако нападаш неког, па макар то било и са најјачим аргументом на свету, тај неко нека се брани ако је ту. Или немојте Шејдија да узимате у уста или будите спремни за расправу или шта већ.
То што неко има свети гњев праведника не значи да кад оплете по неком, да тај неко не сме да се јави или чак да не треба. Не видим логику иза механизма - оплете се по неком, тај неко се јави, онда креће ''шта се јављаш ај игноришите га'', па не иде то тако, ако се неко игнорише, онда се игнорише. А не ко Јагода, улети да боцне, а онда ''нисам ти се директно обратио, ја са ђубретом не разговарам''. ЛОЛ
Da ne citiram sve, ali pažljivo sam pročitao cijeli ovaj post. Bile su to normalne riječi koje sumnjam da će da shvate oni kojima su te riječi upućene.

Na žalost, nisam siguran da će tvoje riječi shvatiti i oni koji treba da brinu o ovoj temi i čiste je od smeća o kojemu ti govoriš. Da ne postupaju tako, ovo bi mogla biti dobra tema! Ovako se samo pretvara u stjecište deep-isfrustriranih klinaca, internet-heroja koji rado psuju sakriveni iza IP broja i paušalno odlučuju o nečijem poštenju i uopšte životu, povremeno uzimajući na sebe čak i atribute sudaca.

Ja gore predažem moderatoru da počisti temu od smeća, on to ignorira čineći tako nasilje nad temom za koju je osobno odgovoran. Dakle, moderator ove teme (ili više njih) glavni su krivci za ovakvu temu koja povremeno mora na zaključavanje; a ne nekoliko balavaca koji nešto kao ''psuju''. Pozdrav

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 25 Nov 2011, 07:34

Osim što ruže forum i kaljaju mu ugled, klinci psovači su još odgovorni zato što ti daju šlagvort za ove tvoje govorancije gde se stalno pozivaš na poštenje i stid, i predstavljaš sebe kao žrtvu. Da nije toga, ti jednostavno ne bi imao šta da kažeš. Svako ko je imao prilike da na bilo koji način trguje opremom zna vrlo dobro razliku između situacije kada razmenjuje robu sa kolegom muzičarem i kad razmenjuje robu sa preprodavcem. Svako ko je redovnije pratio bilo koje oglase nedvosmisleno zna da od tebe ne treba ništa kupovati, i tu nema neke velike filozofije. Kad vidim šta prodaješ, i za koje pare, samo se nasmejem i odmahnem rukom, i tako isto reaguje svako ko zna bilo šta o opremi. Uopšte nije neophodno da čovek s tobom ima direktan kontakt i iskustvo u trgovini. Nije nužno da se čovek mlatne čekićem po glavi da bi znao da će da zaradi čvorugu. Ja se pridružujem tvom apelu da urednici i administratori više računa povedu o nepristojnim ispadima pojedinaca, ali samo zato što ne želim ponovo da vidim kako praviš predstavu u kojoj sebe predstavljaš kao oštećenu stranu i pravednika na koga se okomila rulja anonimusa.

Da slučajno ne potežeš tu priču o ljudima sakrivenim iza IP broja, eto da ti se predstavim, ja sam Kristijan Hranisavljević, lako ćeš me naći.

LifelessDead

Post by LifelessDead » 25 Nov 2011, 07:52

^ ^ upravo to...nisam hteo vise da spomenem Shady-ja upravo da se ne bi ova tema bavila njim i njegovom samo-promocijom na ovom forumu, a i sta sa njim vise da diskutujem kad sam ga zadnji put pobio argumentima pa nije imao sta vise da kaze :D , nego sad kuka kao neka baba sto ga je neki klinac uvredio i glumi ovde Isusa Hrista razapetog na krst...i ne znam sta to moderator ima da brise osim onog zadnjeg komentara, pre nego sto je tema zakljucana...mozda Shady oce da ispravi svoju nepravedno okaljanu sliku medj' narodom?

moja najiskrenija poruka Shady-ju je sledeca: idi radi svoj posao i mani se ovog foruma, musterije su najbolja reklama, ako si posten covek i radis svoj posao savesno neces imati potrebu da obilazis ovaj forum i pravdas se...evo ja se secam primera Dragana, iz Rume je ako se dobro secam, taj covek je ovde oklevetan za neki SG, kao imao je slomljen vrat bla bla, sto nije bilo tacno ali eto covek nikad nije ovde dosao da ispravlja istinu iako je znao za ovu temu (to mi je licno rekao)...i opet i dan danas o tom coveku niko nije rekao ni jednu losu rec ovde, osim tog slucaja i vazi za jednog od korektnijih prodavaca, mada covek od toga ne zaradjuje, samo je zaljubljenik kao i vecina nas...

Locked