Jle sam ja lud il mi tih 500 evra ne zvuci mnogo za taj bas???

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pa pazi ovako, videli smo na onom videJu što je okaćio Mićobass, da onaj fini dečko sa naočalama i ona njregova prijatno izgledajuća djevojka sami rendaju, seckaju i šmirglaju i to sve dokle cepanka ne postane predivan bass. Vidimo da oni iako žive u prelepom krajoliku, nisu lenji i ne misle po ceo dan na skijanje i grudvanje, nego marljivo probiraju baš TA debla koja će nekada da postanu predivne gitare. Videli smo da su delovi probrani i da se sve radi od jedne do druge oparacije rućno... Ja mislim, ako bi je on dao za 400, da bi to bila prava cena.bassnoob wrote:Jel probao neko mozda tog Marleaux-a??? malo da se ocisti i sredi i bice to lepo![]()
Jle sam ja lud il mi tih 500 evra ne zvuci mnogo za taj bas???
A?!PainKiller93 wrote:True Temperament fretboard
Svaki prag se radi po intonaciji, i onda budu bas cudno zakrivljeni. Uglavnom to ugradjivanje kosta oko 1000 evra mislim, tako je on bar rekao, i kaze da je gitara onda uvek u intonaciji takoreci. Mnogo ludo izgleda, kad je izvadio bas, svi blenemo u vrat i gledamo sta je onoBozha wrote:A?!PainKiller93 wrote:True Temperament fretboard
Pa, niko nije primetiJo ironiju u mojem postu...Funkd wrote:Sta bre 400e? I 500 je dovoljno sumnjiva cena - pa samo hardver na njoj kosta toliko... Ako ovo nije neka bezobrazna prevara, kupuj i ne razmisljaj. Povedi nekog iskusnijeg kolegu da ga nagazi malo. Mozes i nekog sa foruma, skontao sam da Cope voli cevape...
bassnoob wrote:hahhahahahahahaahaa.....zvuci dobro.Zvao sam danas coveka, al se ne javlja na mobilni.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest