men' bi bilo dosta ht5

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
emg nema nidje u sutautu.misha ganja one kastum dimarcije likvidfajr i sl,e sad drvo ko zna koje je,dok ovaj drugi SD custom i cini mi se jazz,i na snimcima je uvijek konkretniji i fokusiraniji zvuk.takodje,cini mi se da mu je djitra alder,ali samo pretpostavljam po zvuku.nije me interesovalo da guglam,jer ne sviram superstratove.theTrooper wrote:Ja nisam sve odgledao jos uvek, al evo npr blackstar mi po ostalim snimcima na netu deluje mnogo ubedljivije. A da ne pominjem gitare koje ovi likovi sviraju, nigde grama masti, ono, mahagoni+emg ili basswood i n eki blade humovi ili tako nesto
Pitaj Glavu iz Artista koliko bi koštalo da ti on to nabavi, meni je rekao da može po cenama sa Thomanna...sl0e wrote:
Hteo sam da pazarim ovo pre neki dan, ali sam odustao кацам video cenu. Stvarno su govna ovi iz mitrosa za EHX program, cene su im vece od 30-90 evra po pedali, naravno u zavisnosti od modela.Inace sjajno radi pedala, odlicna ideja uopste da se izbaci tako nesto. Skroz upotrebljivo u lajv bend situaciji.
Rekoh, nisam sve odgledao, izmedju ostalog orange i peavey, ali sto se tice engla, blackstara, kranka itd, bas nekako kilavo zvuci :/umart wrote:emg nema nidje u sutautu.misha ganja one kastum dimarcije likvidfajr i sl,e sad drvo ko zna koje je,dok ovaj drugi SD custom i cini mi se jazz,i na snimcima je uvijek konkretniji i fokusiraniji zvuk.takodje,cini mi se da mu je djitra alder,ali samo pretpostavljam po zvuku.nije me interesovalo da guglam,jer ne sviram superstratove.theTrooper wrote:Ja nisam sve odgledao jos uvek, al evo npr blackstar mi po ostalim snimcima na netu deluje mnogo ubedljivije. A da ne pominjem gitare koje ovi likovi sviraju, nigde grama masti, ono, mahagoni+emg ili basswood i n eki blade humovi ili tako nesto
blackstar ima zilion preamp opcija,moguce da se ni jedan ni drugi nisu podesili po mom ukusu,jer je sve bilo zujavo.inace pojacalo je posle diezel-a sto se tice featuresa ako ne i najbolje u sutautu.
ne bih se slozio da nema grama masti,sa Oranja se cijedilo dok je ovaj sa dredovima sa Peavey-jem bio i mastan i rezao je kao noz.da sviram neki moderniji talme vjerovatno bih ganjao peavey-ja,ovo meni bolje zvuci sto puta cak i od 5150.
ovo sam hteo da iskomentarisem, al' zaboravih,Margos wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/141 ... ent-Black/
Evo ja hocu ovo...mozda bude neki novogodisnji popust...
pa ajde vise u pm,sedi na bajs i trkni do cackamislim_stvarno wrote:ovo sam hteo da iskomentarisem, al' zaboravih,Margos wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/141 ... ent-Black/
Evo ja hocu ovo...mozda bude neki novogodisnji popust...citao sam da su odlicne, i cena mi izgleda fenomenalno, al' 24 praga na lp tipu gitare izgledaju skroz cudno (but hey, maybe it's just me)...
![]()
lm, ako se sve zavrsi kako treba, ova gitara:
nece jos dugo stojati u ovom delu foruma![]()
ali ce zato jedna druga doci u ovu temu, nazalost![]()
Will do. Tenks.BaalBehrit wrote: Pitaj Glavu iz Artista koliko bi koštalo da ti on to nabavi, meni je rekao da može po cenama sa Thomanna...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest