PSYCHEDELIC HARD ROCK je ziv i rastura!!!!
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: PSYCHEDELIC HARD ROCK je ziv i rastura!!!!
dolazi Karma to Burn u decembru čini mi se...
13-og Decembra u Kc Gradu... 400 dinkića karta

ok, a moj post se odnosio na moj post 

Ja ih gledao prošle godine u Beču, zvuče neverovatno dobro, čista energija.Kill surf city wrote:Mislim da je vreme da naidju 'vamo. Ili to, ili cu da palim najblize gde sviraju.
-
-
-
U ekstra, nisam video ovaj intervju sa Riplijem. Strašno sam se smorio jer kada je on svirao sa Moon Duo u Beogradu trebali smo mi da sviramo sa njima ali smo potpuno zaboravili da taj vikend sviramo u Moskvi (tako je to kada si sam svoj menadžer hahahaha) pa smo otkazali to i upao je Belgrade Noise. Žao mi je što ga nisam upoznao jer mi i drugar koji je organizovao taj koncert rekao da je lik skroz na mestu, opušten i može svašta zanimljivo da se čuje od njega.
Kada smo već kod San Franciska, isto psihodelija ali malo drugačiji pristup:
Kada smo već kod San Franciska, isto psihodelija ali malo drugačiji pristup:
Jbt shto je dobra pesma! AAAAAAAA
Colour Haze u februaru sviraju u Zagrebu. Zna li neko neki trik da ih dovučemo ovde?
Ne mogu da nađem nikakav kontakt, da ih pitam za uslove da probam da navatam nekog da organizuje.
Još i kad bi Temple of the Smoke bili predgrupa...
Ne mogu da nađem nikakav kontakt, da ih pitam za uslove da probam da navatam nekog da organizuje.
Još i kad bi Temple of the Smoke bili predgrupa...

Znam ja dečka koji to organizuje u Zagrebu, Loud Life Concerts. Mogu ja da ti dam njegov kontakt ali je stvarno rizično u Beogradu raditi tako nešto jer oni sigurno traže više para od prosečnog benda, verovatno oko 1000 ili čak i više eura, traže verovatno hotel i tako dalje. Da kažeš da karta ne sme da košta više od 500 dinara da bi masa došla, treba ti negde oko 250 ljudi da to otplatiš i budeš na nuli. Sa druge strane, verujem da su Colour Haze bend za koji zna malo širi krug ljudi za razliku od prosečnih stoner rock bendova, tako da ne znam... Postoji takođe šansa da oni nemaju u planu Beograd nego da tipa dan posle Zagreba već imaju zakazan Beč, Budimpeštu ili Ljubljanu.
daj ljudi dovedite ih, nebo će se otvoriti!