Poznati gitaroshi - rare pictures
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Poznati gitaroshi - rare pictures
prešao na esid pod stare dane
he he, pre par meseci sam citao pricu nekog lika o zatvaranju Many's music store, ako sam dobro napisao, on je tamo odlazio kao klinac, krajem 60ih i vidjao je sve najpoznatije muzicare tog vremena, u tom periodu je i doslo do pomame za LP gitarama, ako sam ja dobro ukapirao tada je bila pauza u proizvodnji valjda neka svadja sa Les Polom, u svakom slucaju u radnju je dosao LPcustom koji je pisac texta ocajnicki zeleo da bi mu ga bukvalno ispred nosa uzeo Jimi, mislim da je ovo na slici upravo ta gitara iz price...
nadam se da nisam previse udavio samo sam se bas lepo nasmejao kad sam video sliku...
nadam se da nisam previse udavio samo sam se bas lepo nasmejao kad sam video sliku...
Nije bilo svađe no se Les razvodio, tačnije bilo je svađe ali ne između Gibsona i LP-a.luci wrote:he he, pre par meseci sam citao pricu nekog lika o zatvaranju Many's music store, ako sam dobro napisao, on je tamo odlazio kao klinac, krajem 60ih i vidjao je sve najpoznatije muzicare tog vremena, u tom periodu je i doslo do pomame za LP gitarama, ako sam ja dobro ukapirao tada je bila pauza u proizvodnji valjda neka svadja sa Les Polom, u svakom slucaju u radnju je dosao LPcustom koji je pisac texta ocajnicki zeleo da bi mu ga bukvalno ispred nosa uzeo Jimi, mislim da je ovo na slici upravo ta gitara iz price...
http://www.80srockphotos.com/fcWebApp/p ... k-full.jpg - Mesa Bugi iza Frusantea. Ne moz' biti redje 

Nije rare, ali čačkalo rula

faks wrote:
bas sam skoro gledao intervju u kom Iommi kaze da je zapravo dok je svirao u Jethro Tull video kako bend treba da funkcionise i da je njihov recept prrmenio na BS.. kanda je recept uspesan...
Ja bi rek'o da je u pitanju trzalica...Mada ako je čačkalonebojsak wrote:Nije rare, ali čačkalo rula

Čačkalo it is, ima na još fotaka.
nista brez matampa zelenog.